Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

CCM 2. liga 18-19

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Zlínská Hobby Liga 2009/2010 startuje

titulní obrázek

13.9.2009 od Jiří Hejtmánek, 148x přečteno

Hobby liga startuje

Zlínská Hobby Liga 2009/2010

První ročník soutěže, jenž vzešla z dlouholeté tradice Hobby hokejové ligy Zlín, odstartuje již o nadcházejícím víkendu, tedy v sobotu 19.září 2009. Svůj první letošní duel spolu odehrají týmy Falconu a Rakasu. Začátek zápasu byl stanoven na 11.30 hodin. Ihned po skončení tohohle duelu se proti sobě postaví Lípa s Hamagem (13.15). V neděli jsou na programu 1.kola ZHoL další dva zápasy a to Mladcová - Torpédo (13.15) a Rotor Podhoří - Zdema Vikings (15.00). Nováček ligy, tým O2 Zlín si v prvním kole odpočine a první ostrý zápas je čeká až o týden později v sobotu 26.9.2009 ve 20.15, kdy nastoupí proti mužstvu Hamagu.

Vzhledem k tomu, že do letošního ročníku se přihlásilo devět týmů, každé kolo bude jeden z nic odpočívat. Jednotlivé družstva se v letošní sezóně potkají celkem třikrát a vítěz soutěže vzejde ze základní části.

Ještě informace k termínům a časům zápasů. Termíny jsou známy minimálně 14 dní před daným kolem a budu je zde také včas vkládat. Ovšem časy, které zde budu zveřejňovat, jsou díky možným náhlým změnám ze strany zimních stadionů pouze orientační (samozřejmě se budu snažit časy zápasů v čas aktualizovat). Doporučuji proto zástupcům každého z týmů kontrolovat před termínem jejich zápasu přesný čas na stránkách zimních stadionů v sekci rozpis ledu . 

V případě jakýchkoliv dotazů, připomínek či doplňujících údajů např. o Vašich hráčích,můžete psát na email:

Hejkalzlin@seznam.cz

Zde jsou odkazy na rozpis obou ledových ploch :

ZS Luďka Čajky - hokej.zlin.cz/page/11975.rozpis-ledu/

ZS PSG Aréna   - hokej.zlin.cz/page/14998.rozpis-ledu/

A ještě přidávám odkaz na přímý vstup na stránky ZHoL : www.ahl.cz/soutez/zhol/

Přeji Vám všem hodně sportovních zážitků a podařenou sezónu.

Jiří Hejtmánek