Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

CCM 2. liga 18-19

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Oba krokodýlí gólmani na jedničku

titulní obrázek

19.11.2009 od Libor Grabec, 98x přečteno

HC Devil Butts : HC Crocodiles 0:12

Málokterý tým hrající BALLH se může pochlubit raritou, jakou mají Crocodiles - v jejich brance nastupují dva výborní gólmani. Jak Honza Gajda minulý týden proti Tišnovu, tak Michael Gulda tento týden proti Devil Butts předváděli zákroky snů a oba vychytali nulu. Pozice managera týmu nikdy není jednoduchá, ale rozhodovat se mezi dvěma brankářskými jedničkami je úkol opravdu nezáviděníhodný J

 
Zápas tohoto týdne – Devil Butts proti Crocodiles – výsledkem připomíná spíše střelecké závody na které dorazilo jen jedno družstvo, než hokejové utkání. Ale hrál se skutečně hokej a hrál se podle očekávání tvrdě a atmosféra na ledě byla více než nevraživá. Rovněž podle očekávání došlo k několika konfliktům a hádkám a padala ostřejší slova. A to dokonce i v šatně, kterou měly oba celky společnou kvůli nedostatku prostoru na hale. Jedním z nejzajímavějších momentů zápasu byl okamžik, kdy se na ledě objevily dva puky – jeden v brance Devil Butts a druhý ve výstroji gólmana Romana Sedláčka, rozhodčí si ovšem s touto nestandardní situací poradil nekompromisně.

       

Roman Sedláček a Aleš Leicman                                       David Brázda a Oldřich Soušek

První třetina nebyla příliš pěkná, oba celky se na ledě hledaly, hrálo se pomalu, neaktivně a unaveně. Krokodýli otevírali skóre až v poslední minutě a ani gól to nebyl z nejzářivějších.

V druhé třetině se naštěstí začalo hrát a hlavně hosté to rozbalili s plnou parádou. Ale ani Devil Butts nehráli špatně (jak ukazuje skóre) a vytvářeli velmi pěkné a nebezpečné situace. Puky ale padaly pouze za záda Romana Sedláčka. Ve druhé třetině byly čtyři. V poslední části zápasu se rozjetí Crocodiles už nedali ničím zastavit a přidali dalších sedm. Všechny v závěrečných šesti minutách zápasu, kdy postupně naráželi na stále chabější soupeřův odpor. Góly byly dílem celého týmu, na střelách a asistencích se vystřídali bezmála všichni hráči. A atmosféra na lavičce Crocodiles v závěru zápasu byla úžasná.

     

Roman Sedláček                                                       Michael Gulda