Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

CCM 2. liga 18-19

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Informace OSLH Jihlava

titulní obrázek

28.12.2009 od OSLH Jihlava, 157x přečteno

Informace OSLH Jihlava č. 5 k průběhu JHL

Informace OSLH č. 5

Vážení organizační pracovníci klubů,


dovolte mi, abych Vás jménem OSLH informoval o hodnocení dosavadního průběhu Jihlavské hokejové ligy.

1) přetrvávají problémy s vyplňováním zápisů o utkání

OSLH ve své informaci č. 4 ze dne 26.10.2009 upozorňoval kluby na nutnost správného vyplňování zápisů o utkání, neboť chyby v zápisech neumožňují správně zadávat informace o zápasech do systému webových stránek. Chyby se stále opakují. Jedná se především o to, že jako střelci branek, asistencí či vyloučení jsou uvedeni hráči, kteří nejsou vůbec zapsáni v zápise o utkání, stává se také, že do zápisu o utkání je zapsán hráč či brankář, kterého klub nemá na soupisce. Chyby se opakují u těchto klubů: Fan klub Dukla, HC STS Chvojkovice Brod, HC Janovice, HC Velký Beranov, HC Rantířov.

Je třeba, aby vedoucí týmů při převzetí RP po skončení utkání překontrolovali střelce branek včetně asistencí a vyloučené hráče. Vždyť to podepisují !!! Pak se výše uvedené chyby nemohou stát !!!

Svůj díl viny na kvalitě zápisů nesou i rozhočí. Je třeba, aby kromě odřízení utkání se více věnovali i následným administrativním záležitostem (včetně spolupráce se zapisovatelem a časoměřičem) !!!

2) odesílání SMS zpráv

Přetrvávají také problémy s odesíláním SMS zpráv s výsledkem utkání. Některé kluby nezašlou SMS zprávy s výsledkem vůbec, jiné kluby až s dvoudenním zpožděním. Pak nemůžeme žehrat na aktuálnost webových stránek. Připomínám proto bod 10. a) Rozpisu soutěže: "Po skončení utkání nahlásí pořadatel utkání výsledek utkání na telefonní číslo: 724 230 199".

3)dvoukolový systém je v ohrožení

V současné době (v polovině soutěžního období) je odehráno pouhých 37 utkání ze 110 plánovaných, což je necelých 34 %. Půjde-li soutěž tímto tempem, není možné odehrát plánované množství utkání. Vinu však nehledejme v HZS, neboť některé kluby prohlašují, že chtějí hrát pouze o víkendu, protože mají své hráče na školách, nebo mají jiné důvody. Proto je odehráno pouze 34 % utkání. OSLH proto svolává na pondělí 11. ledna 2010 od 16,00 hod. (zasedací místnost ČSTV na bazéně E. Rošického) schůzku organizačních pracovníků klubů, kde bude tato problematika řešena.

4) OSLH získalo partnera

OSLH Jihlava se podařilo získat partnera ve firmě STAFAB

Firma STAFAB se stala partnerem dovednostních soutěží a to soutěže o nejlepšího střelce a o nejproduktivnějšího hráče soutěže. Soutěž o nejlepšího brankáře nemůže být bohužel vyhlášena, neboť ze zápisů o utkání statistiky brankářů nelze udělat. Podle dohody obou stran ocení firma STAFAB vítěze obou soutěží dárkovými balíčky a poukázkami na oběd (večeři) pro dvě osoby v hodnotě 500,- Kč.

Závěrem mi dovolte, abych Vám jménem OSLH Jihlava popřál pěkné vánoční svátky a šťastné vkročení do roku 2010.

Ing. Holub Vítězslav

 

Komentáře

11.1.2010, 12:25 - Richard Jonáš

Návrh.Další část odehrát,jako dvě skupiny(1-6 a 5-11) jednokolově a pak (1-4) play-off.

4.1.2010, 19:20 - Richard Jonáš

Jsem rád,že se konečně začala řešit situace ohledně množství odehraných zápasů.Když si některé kluby vybírají(ruší)dobu a čas zápasu,tak se pak nemůžeme divit,že se soutěž nestihne odehrát,nebo že jednou odehrajeme dva zápasy během dvou dnů a pak třeba tři týdny nehrajem.Jestli chce někdo hrát,jenom když se mu to hodí,tak at´to raději nehraje.
Taky nechápu,že někdo není schopen udělat,tak jednoduchou věc jako je poslání sms zprávy.