Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

CCM 2. liga 18-19

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Luleč měla smůlu

titulní obrázek

9.11.2010 od Libor Grabec, 112x přečteno

Kohoutovice – Luleč 2:1

 

V neděli v poledne jsme navštívili zápas Kohoutovice – Luleč. Tabulkoví favorité  z Kohoutovic se na lavičce sešli pouze v osmi hráčích, podle slov kapitána Tomáše Flory může za tuto neplánovanou nepříjemnost nečekaná marodka. Luleč oproti tomu na dvě pětky byla vyrovnaným a důstojným soupeřem. Vlastně je třeba říci, že celé utkání měla mírně navrch, kohoutovické přehrávala a konečný výsledek byl dílem částečně hrubé chyby a štěstí.

Luleč se dostala do vedení v sedmé minutě, kdy po přihrávce Jiřího Fischhofa z pravého rohu k druhé tyči skóroval Miroslav Šimoník. Soupeř odpověděl ještě v první třetině, pár sekund před koncem z dálky střílející Petr Kotinský překonal lulečského gólmana Vláďu Schreinera, kterému chycený puk nešťastně proklouzl.
Druhá třetina se odehrávala podle zřetelného scénáře, hru kontrolovala Luleč. Kohoutovice se občas zmocnily puku a podnikly protiútok, který ale většinou narazil na dobře bránící dvojice před lulečskou brankou.  
Největší šance na změnu skóre přišla až ve 33. minutě, kdy od modré vystřelil Tomáš Flóra a prosmýknuvší puk se se štěstím odrazil od tyčky.
Hrál se poměrně pěkný hokej, ačkoliv na kohoutovickém týmu byla postupem času vidět únava a hráli opatrně a zodpovědně. Ale přesto, že by snad tomuto utkání za předvedené výkony slušela minimálně remíza, nakonec se z vítězství radovaly Kohoutovice.
Dvě minuty před koncem se obránce Lulče dopustil chyby na modré čáře a Richard Holčák ukázkovým ničím nerušeným nájezdem zakončeným kličkou zvýšil na 2:1.
Přes obrovský tlak lulečských hráčů v závěru utkání se výsledek již zvrátit nepodařilo.
Dlužno říci, že velkou zásluhu na tom má kohoutovický gólman Michal Nekvapil, který svůj tým podržel nejen v poslední přestřelce, ale po celý zápas.

           

             Martin Mann                                        Roman Jelínek                                Petr Kotinský

V dalších zápasech tohoto kola se sehrála v sobotu večer dvě jednoznačná utkání, Kačeři porazili JBS 6:1 a Bláhovka si poradila s H.A.C dokonce 8:1. V neděli dopoledne opět s převahou Toyota zdolala Tišnov 6:1 a Krokodýli vyprovodili Turbínu 6:2.

Z Vyškova se vrátili se třemi body Sršni vítězstvím nad Dražovicema.

Komentáře

10.11.2010, 23:05 - Alice Bočková

Jsem jen fanynka a možná zaujatá, ale myslím, že ikdyž Kohoutovice hrály jen v 8 lidech, odehrály jeden z nejhezčích zápasů této sezóny a rozhodně bych jejich vítězství nenazývala jen štěstím... Naopak, právě to, že hráli jen osmi lidech ukázalo kvality tohoto týmu a jejich soudržnost a bojovnost a výsledek byl právem zasloužený.

Jen tak dál Kohoutky :-)