Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

CCM 2. liga 18-19

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Neděle může přinést rozuzlení finálové série

titulní obrázek

15.6.2012 od Jaroslav Pikula, 62x přečteno

(Uvnitř video) Úvodní zápasy finálové série přinesly minulou sobotu a neděli velmi vyrovnaný hokejbal, v obou zápasech se ale radovali hráči Sanitransu Opava, kteří nedovolili soupeři vstřelit zatím ani jeden finálový gól a ujali se v sérii hrané na tři vítězství vedení 2:0. Průběžný stav tak znamená, že už třetí zápas, který je na programu v neděli vpodvečer, může přinést jméno šampiona BAIL Ostravské Hokejbalové Ligy 2012.

Proti ukončení série však budou rozhodně hráči Havířova, kteří ale zatím doplácejí zejména na zranění svého nejproduktivnějšího hráče Davida Purgata a střelce důležitých branek Tomáše Kudělky. Druhý jmenovaný by však již měl nastoupit, což by mohla být pro zatím bezzubý útok Warriotů jistá vzpruha. Svůj díl na vymazání havířovských střelců má také zatím bezchybná opavská obrana v čele s dvojicí brankářů Janem Schreierem a Davidem Okruhlicou, kteří předvádějí ve finálové sérii bezchybné výkony. Do sestavy se navíc po zranění ve velkém stylu vrací i Radek Vlašánek, který po rozhodující brance v semifinále proti Dukle pojistil výhru Opavy ve druhém finálovém utkání. Opava tak má velkou šanci ukončit finálovou sérii už v neděli, Havířov se však rozhodně nedá jen tak a bude se chtít vrátit případnou výhrou zpátky do boje o ligový primát.

 

Program následujících finálových zápasů:

Neděle 10.6.2012 – 17:00 – 3. zápas – SANITRANS Opava – HC Warrioti Havířov (hřiště Poruba)

 

Sobota 16.6.2012 – 17:00 – případný 4. zápas – SANITRANS Opava – HC Warrioti Havířov (hřiště Poruba)

Neděle 17.6.2012 – 17:00 – případný 5. zápas – HC Warrioti Havířov  – SANITRANS Opava (hřiště Poruba)

V případě, že finálová série skončí již tuto neděli, budou také předány individuální ceny pro nejlepší hráče soutěže (některé z udílených cen si můžete prohlédnout ve fotogalerii na Facebooku Ostravské ligy zde)

 

 

 

 Videopozvánka týmu SANITRANS Opava na třetí finálový duel