Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

CCM 2. liga 18-19

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Kontumace utkání

titulní obrázek

17.4.2013 od OSLH Jihlava, 92x přečteno

Rozhodnutí STK při VV OSLH Jihlava ze dne 17.4.2013

ROZHODNUTÍ  KOMISE  STK  PŘI  VV OS LH  JIHLAVA  17.4.2013

 

KONTUMACE  UTKÁNÍ:

 

Komise STK kontumuje utkání HC Vel.Beranov - HC Kokodáci ze dne 15.4.2013  na HZS v.č.18, 45 ve prospěch HC Beranov  5:0 . Dle SDŘ čl. 402,403a404   tj. nenastoupení k utkání.

Odůvodnění :   Družstvo Beranova nastoupilo k utkání ve stanovený čas. Z družstva hostů se během tréninku  dostavili 2 hráči.  Výmluvu hostů, že nikdo o tom nevěděl a že to nebylo na plánu, považuje STK za neopodstatněnou, neboť na www stránkách to bylo oznámeno již v pátek 12.4.2013. Rovněž na schůzce klubů 11.4.013 kde se rozhodlo o pokračování soutěže, jsme se usnesli na bezvýhradné akceptaci uvedených termínů utkání pro dokončení soutěže OP .

 

                                                                                          Za VV OS LH Jihlava     Jiří Hájek

Komentáře

24.4.2013, 18:36 - zdenek vašíček

Tak už tady máme první kontumaci a jak to tak vypadá bude jich stále přibývat. Asi málokdo z hokejistů působícich v okresím přeboru by si před sezonou pomyslel, že v polovině dubna budou jejich zástupci nuceni rozhodovat zda soutěž dokončit či nikoliv. Nabízí se otázka, když se funkcionáři VV OSLH k tomuto zasedání sešli, jestli také zkoumali, proč k této situaci došlo.
Těžko lze předpokládat že hráči, kteří v průběhu zimy někdy čekali i čtyři týdny na to než ne organizátor soutěže OSLH, ale činovníci zimního stadionu zařadí jejich zápas na pořad dne, budou ochotni v tomto čekání pokračovat třeba až do června. Několik dnů po rozhodnutí o dokončení soutěže se v moderní nové hale sešli ke svému utkání týmy HAS (9 hráčů) a ČERNÍ KÚŇ (7 hráčů). Všichni čekali že se dostaví časomíra, ale marně, hrálo se na hrubý čas a u trestaných hráčů se spoléhalo na jejich čestnost, že dohodnutou taxu dodrží. Tak tomu bývalo kdysi na podnikových turnajich. Nabízí se otázek více. Kdo vlastně organizuje celou soutěž, podle jakého záhadného klíče jsou zařazovány jednotlivé zápasy na pořad. Minulý týden byly odehrány snad jen dva, avšak v neděli 28.4. dostane tým HASu důvěru dokonce hned dvakrát v jednom dni. Lajk ne diví a zasvěcený je němý úžasem. A na tento paskvil se týmy které namají mecenáše skládají z příspěvků od hráčů. Pokud v následujícím ročníku okresního přeboru nebudou stanoveny pevné hrací dny (což by existence nové haly umožňovala) a týmy nebudou pravidelně nasazovány podle předem stanoveného rozlosování, tak v zániku takovéto soutěže zabrání snad jen láska hráčů k milovanému sportu.
Tento příspěvek je vyjádřením mého osobního názoru ne stanovisko týmu HAS ve kterém jsem nějaký ten rok působil, ale nevylučuji, že se sním mnoho současných hráčů nejen HASu ztotožní.
Zdeněk Vašíček