Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Hockey Cup 2018 - PEEWEE 2008

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

BHL - rozpis Play-off 2014

titulní obrázek

26.2.2014 od Jiří Šula, 74x přečteno

Končí nám nástavbová část BHL a protože se včera rozhodlo o pořadí na 3.-10. místě je čas zveřejnit rozpis na čtvrtfinále play off. Po pátečních zápasech doplním i týmy na 1. a 2. místě.

ORGANIZACE PLAY-OFF BHL 2014

 

Upozorňuji všechny, že letošní play off se, dle rozhodnutí předsezónní schůze BHL, hraje na 2 vítězné zápasy a každý zápas musí znát vítěze, tzn., že v případě nerozhodného výsledku po základní hrací době se jedou nájezdy a to až do rozhodnutí.

APELUJI TÍMTO NA VŠECHNY TÝMY A ROZHODČÍ, ABY ZÁPAS ZAČAL VČAS A NEBYL ZBYTEČNĚ PROTAHOVÁN!

Pokud by byl nerozhodný stav 5 minut před koncem řádné hrací doby a do konce vyhrazeného času zbývalo méně než 10 minut, bude zápas ukončen v čase 40:00. Sérii prvních tří samostatných nájezdů musí za každý tým jet 3 různí hráči. Pokud nebude znám vítěz, následují nájezdy po jednom hráči z každého týmu až do rozhodnutí, provádět je už může kdokoli. Samostatné nájezdy mohou provádět pouze hráči řádně uvedení v zápise o utkání, nemohou je provádět hráči, kteří v době ukončení zápasu seděli na trestné lavici nebo byli již dříve vyloučeni do konce utkání.

V případě, že bude o vítězi série rozhodnuto již po 2. zápase, automaticky připadá povinnost odebrat 3. led na poražený tým a to včetně kompletní platby za led. Je pouze na něm, jak daných 75 minut využije - např. přátelský zápas, bruslení s rodinnými příslušníky, trénink....

Ing. Jiří Šula - předseda BHL