Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Hockey Cup 2018 - PEEWEE 2008

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Finálové boje prvního turnaje

titulní obrázek

6.4.2008 od Vladimír Schreiner, 77x přečteno

Nedělní dopoledne bylo ve znamení finálových bojů, tedy zápasů o cekové sedmé, páté, třetí a první místo.

Už v osm hodin na sebe v utkání o pátou příčku narazli JB Stavební a Rotor Podhoří. Brněnský tým JBS dokázal rychle skórovat a v utkání výrazně zvítězit.

JBS - ROT 5:1

Soubouj o sedmou pozici byl nejednoznačnější. Delfíni z Pusté Rybné, celý turnaj vydatně povzbuzovaní svým fanclubem, ale dokázali proti Zvíkovu přetavit herní převahu ve vítězství.

RYB - ZVI 4:2

fandové Pusté Rybné

S postupujícím časem rostlo i napětí. V klání o třetí místo nastoupili CSKA Brno a AHC Rebels z Prahy. Brněnský tým vyměnil včerejší matný semifinálový výkon za nové odhodlání a dlouho se s Rebely přetahoval o vítězství. Za stavu 4:4 ale pražský tým použil zbraň, kterou pocítil na vlastní kůži v semifinále - smrtící rozdílovou branku několik sekund před koncem utkání. Šmejkalova střela v čase 39:30 byla bronzová.

CSKA - REB 4:5

Před polednem turnaj vygradoval do finále, ve kterém se potkali Falcons s blateckými Delfíny. Utkání začalo, podle očekávání, opatrně, ani jedno z mužstev nechtělo chybou darovat soupeři tolik důležitý náskok. S rostoucím časem přibývalo osobních soubojů, vyloučení, hra se kouskovala. První úspěch zaznamenali až necelé čtyři minuty před koncem základní hrací doby Falcons. To když Delfíni zastavili pronikajícího protihráče nedovoleně a museli se bránit jen se třemi hráči v poli. Na branku ale dokázali odpovědět - Ondráček se probil po pravém křídle až před branku a zakončil úspěšně.

Finále tak museli rozhodnout samostatné nájezdy, do kterých každý z týmů vyslal tři střelce. Brankář Delfínů Rázek zlikvidoval všechny pokusy, Beránek na druhé straně vychytal první dva. Poslední nájezdník Blatce ale zamířil přesně, a Blatec mohl slavit.

FAL - DII 1:2 t.s.

Komentáře

7.4.2008, 8:22 - Jiří Sklenář

Falcons blahopřeje Blatci. Vydřeli si vítězství a slibuje jim odvetu s opačným koncem :)).. Borci byli na pohodu a systém turnaje ukazuje, že dostat se tak daleko není jen tak. Vypadli silné tými Rotoru, JBS které jsme pasovali hodně vysoko. Skupina A která se jevila opticky jako slabší nakonec skončila daleko víše než byli předpoklady. Play off je ošidná věc a na turnaji jste ve hře skoro do konce.