Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Hockey Cup 2018 - PEEWEE 2008

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Zavřeli jsme Rondo... a po nás potopa

titulní obrázek

7.4.2008 od Zdenka Kölblová, 44x přečteno

Poslední led v letošní sezóně na Rondu patřil CSKA. Ani rolbaři už po nás nevyjeli. Hudlík dal hattrick (a nebyl sám) a našli jsme buben.

Sešli jsme se ve skrovnější sestavě, pouze 14 hráčů. Z turnajové patnáctky přišel Míra Partyka, Golem, Adam a Libor, zbytek tvořil náš klasický nedělní tým (plus jeden host). V brankách stáli náš spřátelený sparing gólman Gilan za modré a nová gólmanská opora CSKA Linda za bílé (ještě se domluvíme, za kolik ti střelím výstroj a je to jasné:)). Pustila jsem svůj flek naprosto dobrovolně, už jsem si potřebovala dát pivo, sotva jsem koukala a čtvrtý led za dnešek už bych fakt nedala a ukázalo se nakonec, že má volba byla výborná. Linda chytil úplně všechno, co mohl a i skoro i to co nemohl a bílá skvadra konečně na závěr sezóny vyhrála a to ne jen tak obyčejně, ale se skóre 20:5.

Byl to super hokej, skvěle jsme se bavili, Hudlík dal tři góly v novém dresu (byli i lepší střelci na ledě, ale to říkám jen potichu:)) a já jsem si to výborně užívala s lahváčem a cigaretou přímo mezi střídačkama. Byla to velice strategická pozice, kdy jsem mohla podle libosti fandit a křičet nacvičené hlášky z turnaje. V  pětkách mi sice chybělo pár hráčů, na které jsem byla přes víkend zvyklá, ale nedala jsem se tím tentokrát zmást a soustředila jsem se na důsledné buzerování Hudlíka. Jako obvykle se usmíval na všechny strany, ale nakonec mě přece jen trochu poslechl a zakončil sezónu famózním výkonem.

A jak to bylo s tím bubnem? Původně jsem si šla zapálit do hlediště, aby to třeba někomu nevadilo (i když mi později přestalo vadit, že by to někomu mohlo vadit a pokud to opravdu někomu vadilo, tak se trochu omlouvám :)) , a našla jsem mezi lavičkami buben. Tedy torzo bubnu. Věc, která celkem k ničemu není, akorát jsem si na tom pěkně poseděla na té své velitelské pozici mezi střídačkama. Ale nakonec, jak jsme se sbírali do šatny, kapitán Libor zavelel vzít tu věc s sebou, tak teď to máme. Zatím je opravdu k ničemu. Ale už to vidím, jak ho necháme opravit, dát nové všechno to, co je zničené až bude zase moct dělat rámus, namalujeme ho pěknýma barvičkama s naším krásným logem a budeme při zápasech dávat fanouškům k dispozici, ať můžou důstojně fandit :) Celé to má ale maličký háček, je třeba určit někoho, kdo se bude o náš buben starat, protože se skoro nevejde do auta a vůbec jsou s ním zatím samé problémy. Ale jinak je milý, hodný, neškodný a pokud se ho nedotknete, tak ani nekouše. Kdo se hlásí?    

Hokej byl pěkný, klidný, po zážitcích z turnaje bych řekla (a nejen já :)), že to bylo uvolněné zakončení sezóny, ale samozřejmě hráči do toho dali všechno a zahráli jsme luxusní zápas.

Ještě před špílem jsem šla na vrátnici pozdravit se s těma drsnýma bodyguardama a poděkovat za vstřícnost v uplynulé sezóně s malými čokoládovými dárečky a dozvěděla jsem se, že už jsme opravdu ti poslední, dokonce i rolbaři šli už domů a po nás vypnou chlazení a bude chvíli bazén. Zavírali jsme pro letošek Rondo a runda na závěr nechyběla :) Samostatné nájezdy ( teď jsme teprve děkovala za svou prozřetelnost, že jsem na led už nevlezla :)) vyhrála opět bílá skvadra, Linda chytil modrým úplně všechny pokusy. Za bílé byli při nájezdech úspěšní dva hráči, kapitán Libor a Filip. A rolba pořád nejela, a tak už jsme to fakt odpískali :) Ahoj zase v září, za dlouho sice, ale vrátíme se :)

 

Abyste si udělali představu, jaký šrumec to na posledním tréninku byl, přikládám výjimečně tabulku pouze ze špílu 6.4.

 

 

  Body Góly Asist
Libor Grabec 7 4 3
David 6 4 2
Petr Tomíczek 6 4 2
Peter Hudlík 6 3 3
Adam 4 4  
Olson 3 2 1
Filip 3 2 1
Aleš Mildorf 2 1 1
Golem 1 1  
Míra Partyka 1   1
John 1   1
Franta (host) 1   1

 

A následuje konečná tabulka naší zimní sezóny (počítáno od prvního ledu po novém roce do 6.4., bez přáteláků a dalších akcí, pouze nedělní hokeje):

 

 

  Body Góly Asist
Libor Grabec 20 15 5
Adam Doležálek 15 12 3
Vladimír Mahdal (Olson) 13 9 4
Petr Tomíczek 13 8 5
Peter Hudlík 13 7 6
Jan Heiník (John) 13 6 7
Tomáš Krajdl 12 8 4
Martin Kutek 12 7 5
Tomáš Křesálek 11 5 6
David Brázda 10 5 5
Míra Partyka 9 3 6
Jan Linduška (Linda) 8 5 3
Antoník Žák 8 5 3
Schizo 8 3 5
Martin Kosík 7 4 3
Míra Přibyl 7 4 3
Martin Pešák (Golem) 6 6  
Radek Smolka (Smoke) 6 5 1
Filip Burjanek 6 2 4
Jiří Krajdl 6 2 4
Aleš Mildorf 5 2 3
Roman Matýšek 4 1 3
Maroš 3 3  
Lukáš Pobořil (Tremp) 2 2  
Radek 1 1  
Ondra Fleischmann 1 1  
Roman P. 1   1
Zdeněk Šmíd 1   1