Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Hockey Cup 2018 - PEEWEE 2008

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Schůze BHL

titulní obrázek

23.1.2009 od Petr Havliš, 67x přečteno

21.1. se konala pololetní Schůze BHL. Diskutovaná témata a závěry schůze najdete v textu níže.

Závěry z pololetní schůze BHL:

1.            Byl diskutován nadcházející ročník BHL (2009-2010). O soutěž projevilo jednoznačný zájem 8 týmů, účast zvažuje tým HC Čerti a pravděpodobné ukončení působení ohlásil tým HC Falcons. Bylo odhlasováno, že oba uvedené týmy se musí závazně vyjádřit do 28.2.2009, zda budou v soutěži pokračovat či nikoliv.

2.            V návaznosti na rozhodnutí obou výše uvedených týmů se bude diskutovat buď o přibrání nového týmu/týmů do soutěže (případní zájemci se můžou zatím nezávazně informovat u vedení BHL), nebo změně hracího systému s nižším počtem týmů (3-kolový systém, 2-kolový systém + play-off apod.)

3.            Byla diskutována varianta přesunu soutěže na jiný stadion v případě nepřijatelné ceny, termínů a počtu ledů v týdnu. Nejpravděpodobnější a nejvhodnější se jeví zachování soutěže na Hokejových halách, variantou by byla diverzifikace zápasů na další stadion (patrně rosice) tak, aby bylo dosaženo 4-5 hracích dnů v týdnu a tak každý tým odehrál 1 utkání týdně a byly eliminovány delší prodlevy mezi zápasy.

4.            Kladně bylo hodnoceno nasazování rozhodčích i časomíry ČSLH (pan Ing.V.Sklenář). V případě nedostavení se rozhodčích nebo časomíry, hlaste tuto skutečnost P.Havlišovi, který na to upozorní ČSLH, aby byla zachována nebo zlepšena spolehlivost docházky.

5.            Bylo dohodnuto, že vzhledem k avizovanému odchodu Jirky Sklenáře ze soutěže převezme správu pokladny a financí Petr Havliš.

6.            Bylo dohodnuto, že Stanovy BHL i Herní řád jsou v této chvíli dostatečné a není je třeba měnit. Rovněž bylo odsouhlaseno, že bude i nadále zachován stávající stav „registrací“, tedy že není rozhodující zrušení registrace na ČSLH pro možnost nastoupení v BHL, ale pouze to, že hráč nesmí v daném ročníku nastoupit aktivně v žádném zápase utkání v soutěžích ČSLH.

 

 

Zápis pololetní schůze BHL provedl  Petr Havliš, předseda BHL.