Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Hockey Cup 2018 - PEEWEE 2008

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

BOJ o pořadí na druhém a třetím místě vrcholí

titulní obrázek

2.4.2009 od Jiří Sklenář, 137x přečteno

Petrov, Bizoni a Gingilla bojují o umístnění na bedně.

Nejlepší postavení má tým Bizonů, kteří hrají ještě s Čerty a Petrovem. Tým  Petrova hraje s Gingillou, Bizony,  a Mamuty. Velmi těžký los čeká Gingillu hrají s Petrovem a znovu se obnovujícími Falcons. O celkovém pořadí tak rozhodnou zejména vzájemné zápasy těchto celků v samotném závěru soutěže. Takže kdo má zájem vidět vyvrcholení bojů klidně se přijďte podívat.   

Komentáře

3.4.2009, 18:58 - Petr Havliš

Rád bych poblahopřál v předstihu hráčům medlova k obhajobě titulu a navíc unikátním způsobem, bez ztráty jediného bodu. Sice mají před sebou ještě 2 zápasy, ale asi si body již jen těžko nechají vzít. Tak snad se my ostatní příští rok pochlapíme a medlov v čele s vynikajícím radimem aspoň občas porazíme.
A souboj o 2.místo, kterým bude vzájemný zápas mezi Petrovem a Bizony, vyšel pro dramatičnost ligy výborně a bude doufejme férový a zajímavý.

5.4.2009, 17:59 - Vladimír Vik

Nechtěl bych aby to teď vypadalo, že nějak znevažuju kvality Radima, či snad dokonce že bych se o něm chtěl vyjádřit ve smyslu, že by neměl být kvalitní golman..to chraň bůh!:-) Nicméně neustále se tu v souvislosti s Medlovem a jeho výsledky hovoří o něm, proto bych to chtěl trochu upřesnit (alespoň z mého pohledu:-) )
Je pravda, že má Medlov bezesporu kvalitního golmana, nicméně základ jeho statistikám dávají zejména hráči, kteří nastupují před ním, potažmo i herní systém celého týmu. Jak jsem si mohl vyzkoušet i na vlastní kůži, tak golman za nimi v zápase moc práce nemá a kolikrát nasbírá ze tří zápasů stejně zákroků jak golman jiného týmu v jednom zápase..ale o to těžší je tedy udržet koncentraci po celý zápas aby tu jednu, dvě těžké střely, které na něj v zápase jdou dokázal pokrýt!:-)
Takže pokud bych měl osobně někoho konkrétně vyzvyhnout, byl by to asi Ríša Zich, který je dle mého názoru nejlepším hráčem celé ligy !;-)
Jinak na co se týče čtvrtku, tak už nemůžu pomalu dospat a zejména mě těší, že se letos bude moct rozhodnout mezi námi přímo na ledě a né jako to bylo loňskou sezónu při vašem trochu zvláštním vítězství-nevítězství s Falconama, že!;-)
Vláďa Vik

3.4.2009, 9:29 - Jiří Sklenář

Gingilla je z boje venku o druhém a třetím se rozhodne mezi Bizony a Petrovem

3.4.2009, 11:54 - Jan Sládek

Veliká škoda, dost sem jim v zápase proti Petrovu fandil...bohužel již nepředvádí v závěru soutěže výkony které je zdobily převážnou část ligy...