Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Hockey Cup 2018 - PEEWEE 2008

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Krokodýli si pochutnali na Tišnovu

titulní obrázek

12.11.2009 od Libor Grabec, 131x přečteno

HC Crocodiles : HC Tišnov 5:0

 

Druhý tým loňské sezóny Tišnov to nemá po odchodu několika klíčových hráčů do nově vzniklých Kohoutovic vůbec lehké a ještě stále hledá optimální formu. I to je možná jeden z důvodů, proč si na pomoc proti soupeři tohoto kola pozvali legendárního Radima Protivínského. Nicméně Radim je v poslední době více než vytížený a únava je v brance poznat hodně. Inkasoval pět uznaných branek. Ale ani Krokodýli nenechali nic náhodě a pro jistotu se jim sešli v šatně gólmani dva. Bylo rozhodnuto, že jednička Michal Gulda zůstane ještě po delší nemoci odpočívat a volba padla na Honzu Gajdu, který předvedl výborný výkon, kterému shut out více než sluší.

 
Oba týmy nastoupily v plných sestavách a hrál se pěkný hokej na obě strany. Ačkoliv na to skóre nevypadá, zápas byl poměrně vyrovnaný. Utkání celé se neslo v duchu tvrdšího rychlého hokeje a bylo ukázkovou přehlídkou úderných bodyčeků. Přesto se hrálo poměrně čistě a došlo pouze ke čtyřem vyloučením.
Při jednom souboji u mantinelu,kdy šlo rameno na rameno, se zranil hráč Tišnova Milan Pavelka a je na delší dobu mimo hru.Na počátku 3. třetiny měl Tišnov příležitost hrát přesilovku 5 na 3 a svou největší šanci v zápase, ale nevyužil. Ačkoliv byla branka Krokodýlů pod stálou střelbou, gólman Gajda byl nepřekonatelný.

     

       Milan Pavelka                                     Jiří Beneš

Tišnov se nedostával příliš do kombinačních šancí, protože Krokodýlí obrana nic takového nedovolila. Proto sázeli spíše na střely z dálky a breaky. Nejblíže k zvrácení nulového skóre byl Roman Hladký, který jel nařízené trestné střílení, ovšem ani tuto možnost tišnováci nevyužili. 
 
Z Krokodýlího útoku byl nejúspěšnější Jirka Mrázek, který skóroval v 35. minutě dorážkou po úderu do masky gólmana, v 41. minutě přidával další a pak v 44. minutě ještě jeden, který rozhodčí neuznal. Druhým sniperem v černém byl Libor Grabec, který si připsal na konto dva góly, první v desáté a druhý po samostatném úniku v 35. minutě. Trio krokodýlích kanonýrů pro tento týden doplňuje René Ličartovský. 
 
 

V druhém nedělním zápase si Kohoutovice hravě poradily s Pančavou vysokým skóre 12:3. Do dvanácté minuty skončilo za zády gólmana Jirky Šedrly už šest puků a ani potom tlak Kohoutovických příliš nepolevil. Pančava měla ovšem vskutku nelehkou situaci a rozdíl tříd mezi oběma týmy byl na první pohled poznat. Diváci, kterých přišla tentokrát jen hrstka, se při takové střelecké žni ovšem určitě nenudili.Tomáš Flora v utkání nastřílel čtyři branky, které ho posunuly do čela kanadského bodování ale více bodů v utkání měli Petr Kotinský ( 4+1) a Stanislav Zechmeister (1+4)

      

          Tomáš Flora                                          Petr Kotinský

 

Komentáře

13.11.2009, 23:55 - Tomáš Flora

Golman Pančavy byl nejlepší jejich hráč.
Slabá návštěva na tento zápas mrzí i nás.Bohužel. Hrát před tak skvělou kulisou jako byla na zápase TOYOTA-KOHOUTOVICE bylo skvělé asi neopakovatelné. Před takovou kulisou přežije člověk i ten gól v poslední vteřině. Myslím,že musí všichni uznat,že Kohoutovice jsou pro tuto ligu přínos(pro připomenutí jsme tu místo Čertů) Jediný tým,který se může rovnat fanouškama TOYOTĚ jsou a budou Kohoutovice. Škoda. Není to vždy jen o výsledcích. Flery