Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Hockey Cup 2018 - PEEWEE 2008

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

AHL Update

titulní obrázek

6.10.2007 od Tomáš Mišik, 37x přečteno

Jak jste si jistě všimli, ještě né celý web ahl.cz je zcela funkční, fungují registrace hráčů, klubů soutěží, byly dodělány všechny úpravy pro bezproblémový chod.

Zde najdete přehled zatím ne zcela funkčních věcí, na kterých se neustále pracuje a o jejich zprovoznění budete informováni. Plán updatů je následující:

  • Kontakty na brankáře (zatím pouze statická stránka) se bude generovat z databáze, tedy na této stránce se bude zobrazovat, každý brankář, který si to ve svém profilu zaškrtne. Budete tak moci každého brankáře kontaktovat, bude-li vám na led chybět.
  • Komentáře k článků, byli v předešlé verzi, nyní se upraví a každý registrovaný bude moci přidávat komentář k článkům na ahl
  • Nahrávání fotek, nahrávání log sponzorů, v Todo listu, jako jedna z přednějších věcí, již můžete editovat stránky svého klubu, popis a url sponzorů, v brzké době již bude funkční i nahrávání fotek a log.
  • Funkční fotogalerie a upload fotek z Vašich zápasů na server.
  • a mnoho dalšího...

Máte-li jakékoliv připomínky k webu ahl, co by se mělo změnit, přidat, zlepšit využijte našeho fóra, kde můžete veškeré své postřehy psát přímo nám.