Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Hockey Cup 2018 - PEEWEE 2008

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

schůze

titulní obrázek

1.12.2012 od Petr Špaček, 112x přečteno

schůze

 

Ahoj všem,

Dnes se uskutečnila schůze vedení ZHol se zástupci týmů. Schůze se zúčastnily zástupci těchto mužstev:

Hamag, Rotor, Torpédo, SK Mladcová, Zdema.

Na schůzi se probíraly tyto body:

1)      Soupisky

Zástupci týmů se dohodli, že pro letošní sezónu zůstanou platná omezení pro bývalé hráče. Tedy hranice 40 let věku a 5-ti let od poslední aktivní registrace. Na příští sezónu se uvažuje o zkrácení limitu z 5-ti let na 3. Dále byla odhlasovaná výjimka pro hráče Hamagu Jiřího Pilušu pro letošní ročník.

2)      Pravidla

Bylo dohodnuto, že se bude tlačit na rozhodčí, aby vedli zápasy přesně. Přísněji trestaly fauly a slovní útoky. Rozhodčí by také měli za peníze, které jsou jim vypláceny odvádět 100% výkony.

Dále se stanovilo, že s rozhodčím smí nejasné rozhodnutí konzultovat pouze kapitán mužstva. Zástupci se dohodli na tom, že budou instruovat své spoluhráče, aby s rozhodčím mluvil pouze kapitán. Veškeré nejasnosti, které během zápasu nastanou je potřeba zapsat do zápisu o utkání, to je jediná možnost, jak následně rozhodnout. Pokud v zápise nic nebude, nelze vzniklé nejasnosti opravit.

3)      Termíny zápasů

Jelikož stejně jako v předešlých ročnících hrozí to, že se soutěž nedohraje bude nutné přistoupit k tomu, že se některé zápasy uskuteční v pracovních dnech. Ideální termín byl stanoven na středu večer. Pokud se tento termín podaří dojednat, budou se postupně střídat všechny týmy.

Příští týden je jeden led v rozpise napsaný na čtvrtek 6.12. v 18:00. Prosím všechny, ať se co nejdříve ozvou, zda mohou v tomto mimořádném termínu nastoupit!! Do té doby nebude možné rozepsat další zápasy o víkendu

4)      Kárná komise

Zástupci týmů se dohodli, že není nutné, aby vznikla komise. Stejně jako doposud bude rozhodovat vedení soutěže (Máder, Špaček) s tím, že první a nejdůležitější rozhodnutí učiní přímo rozhodčí na ledě. Následně podle platných pravidel budou udělovány tresty STOP na jeden zápas nebo dva. Doufám, že letos už k podobným záležitostem nebude docházet .

 

Všem zúčastněným děkuji za jejich čas.

Petr Špaček