Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Mistrovství ČR amatérů - divize B

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Stíhací jízda Devil Butts nakonec na Luleč nestačila

titulní obrázek

3.3.2007 od Vladimír Schreiner, 66x přečteno

Utkání s Lulče s Devil Butts mohlo mít téměř status derby - Luleč měla po nečekané podzimní prohře co oplácet, za Butts válí exlulečský Jirka Fischhof, Vyškovský team navíc nutně potřebovala zastavit volný pád tabulkou.
Úvodní minuty přinesly nervózní hokej, Lulečští při své premiéře v prostředí haly mládeže kupili nepřesnosti, soupeř mírnou převahu ale gólem neozdobil.

Iniciativu tak převzali modří, nejdříve se brankou prezentoval Jirka Přerovský. Dva pěkné momenty připavil i obránce Mann - nejdříve uspěl s přízemní ranou od modré čáry sám, druhým podobým pokusem našel čekající hokejku Mirka Šimoníka. První třetina tak skončila poměrem 3:0.

V druhém dějství se obraz hry příliš nezměnil. Modří byli stále více na puku, Devil Butts se snažili překvapit z protiútoků. V sedmé minutě střílel z kruhů tvrdě Karolčík a jeho projektil znamenal snížení stavu na 3:1.

Zajímavým momentem byla pak poslední minuta prostřední části: nejprve se nadechl ke svému galapředstavení kapitán Butts Jiří Fischhof, když zakončil brejk zkušeně kličkou, reakcí Lulče byla pak výstavní střela Dušana Šmerdy, která elegantně zapadla do horního růžky branky Romana Sedláčka.

Stav 5:2 před poslední patnáctiminutovkou sliboval bránění třígólového vedení Lulečskými, opak byl ale pravdou! Modří nabuzení nevídanými gólovými hody zapoměli na defenzivu a nechali soupeři dostatek prostoru, Fischhof tak mohl z dalších dvou úniků pohodlně skórovat a zkompletovaným hattrickem zrežírovat stíhací jízdu, kterou násilně utnula až závěrečná siréna.

Luleč tak může být ráda za vítězství 6:5.