Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Mistrovství ČR amatérů - divize B

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Výsledky druhého kvalifikačního turnaje

titulní obrázek

14.4.2008 od Vladimír Schreiner, 185x přečteno

Kvalifikační turnaj číslo dva poslal do finálových bojů další tři mužstva. Zde je přehled jeho výsledků.

Konečné pořadí druhého kvalifikačního turnaje Iceshop Hoceky Cupu 2008:

Konečné pořadí
pořadí team
1. Old Stars Hodonín
2. Sony Ericsson Hockey
3. Komplexní brigáda
4. ZFP Panthers
5. Bílí medvědi
6. Jestřábi Ostrava
7. Juliánov
8. Limet Café & Bar
9. Pink Panters
10. Bears Hranice
11. Junior Nedvědice
12. Kunětice

Old Stars Hodonín, Sony Ericsson a Komplexní brigáda se kvalifikovali do finálového turnaje.

 

Individuální hráčská ocenění:

Nejproduktivnější hráč: Rákoczy Robert, Old Stars Hodonín

Nejlepší střelec: Žvátora Martin, ZFP Panters

Nejlepší brankář: Polášek Jan, Old Stars Hodonín

 

 

Komentáře

15.4.2008, 2:44 - Libor Grabec

Ahoj všem,o tom víkendu kdy probíhal 2.turnaj, jsem se pohyboval na stadionu kvůli vyvrcholení naší soutěže BALLH a shlédnul docela hodně utkání.Docela mě zaujal tým Sony Ericsson jejich pohlednou ale hlavně co jsem viděl a slyšel od soupeřů velmi čistou hrou….jen tak dál panové ....Od takového týmu by si měli někteří s našich brněnských amatérských týmů vzít přiklad!Možná je to jen můj pohled ale zkuste se na ně jít podívat.Finále hrají 25-27.4.a účastník bude i nejlepší tým BHL(Falcons) .
Libor-Crocodiles

15.4.2008, 9:57 - Mira Kokeš

Je sice pravda, že hokejový projev týmu SonyEricsson je velmi pohledný a asi i čistý, ale v mnoha aspektech mám pocit, že se jedná o mužstvo spíš do nějaké nižší soutěže pod ČSLH než o hobby-tým. Většina jeho hráčů je velmi mladá a jejich předchozí angažmá napovídají, že hráli na docela vysoké úrovni. Ostatní týmy (a to včetně vítězů OldStars z Hodonína!!!) dle mých informací mají ve svém středu velké množství buď skutečných nadšenců nebo bývalých hráčů nižších kategorií ve zralém věku, tudíž se takto mladému, fyzicky a technicky vyspělému mužstvu těžko můžou rovnat. Neříkám, že by nesplňovali kritéria tohoto turnaje, ale je to srovnávání nesrovnatelného!!!
Co se však týká hrubosti a někdy až bezbřehé brutality v amatérských soutěžích v Brně (ale vlastně i jinde), to v podstatě souhlasím. V tomto směru je Sony-Ericsson možná opravdu příkladný, jen jestli to není tím, že to při už tak velké převaze neměli o víkendu zapotřebí a ve finále kvalifikace už jim o moc nešlo, když měli postup zajištěný. Kdyby jim teklo více do bot, tak by se možná i oni ukázali v negativním světle.

15.4.2008, 10:14 - Ladislav Burget

TO Mira Kores: Nehrajeme nizsi soutez pod CSLH, hrajeme Prazskou ligu ledniho hokeje, coz je samostatna organizace. V zaveru prispevku ste napsal, ze bysme se mohli ukazat v negativnim svetle, ale pravidla turnaje jsou, ze se nesmi hrat moc do tela, tak nehrajeme... Chceme si zahrat hokej ;o) Lada Sony Ericsson

15.4.2008, 10:45 - Mira Kokeš

to Ladislav Burget: Vím co je to Pražská liga,jen jsem srovnával úroveň vaši a ostatních týmů.S takovou kvalitou byste se neztratili ani v jihomoravském krajském přeboru,natož v hobby-turnaji.Třeba vaše osmička je borec minimálně na 2.ligu!!! A takřka srovnatelných tam máte víc,údajně ještě nedávno hráli někteří kluci od vás vyšší soutěže.Pokud je to pravda a vzhledem k jejich mládí,tak se jim jen ztěží můžou rovnat skuteční amatéři či veteráni!!! Myslel jsem,že v tomto turnaji jde o to dát šanci nadšencům srovnatelných úrovní zahrát si i s týmy z jiných míst nebo zahraničí,ale takto je možná do budoucna přejde chuť,když uvidí,že nemají proti skoro profíkům šanci.

15.4.2008, 11:01 - Ladislav Burget

To Mira Kokes: Dostali jsme jen pozvanku na turnaj, tak jsme prijeli.. Taky jsme nevedeli jaka bude uroven. Navic jsme ten turnaj ani nevyhrali, vyhrali kluci z Hodonina :o)

14.4.2008, 16:19 - Miloš Hierman

Inkriminovaný zápas jsem neviděl,ale z průběhu turnaje mám jen ty nejlepší pocity, včetně rozhodčích. Samozřejmě - vždy je co zlepšovat a i rozhodčím se občas nějaká ta chybička vloudí. Komu taky ne,že? Od toho jsme lidi, tvor omylný... Jinak ale organizátorům díky za nápad a jeho realizaci, obdivuhodné!!! Přeji dál hodně elánu a věřím, že časem se vychytají i ty maličké chybičky a bude z toho široko daleko věhlasný turnaj hobby hokejistů... :-)

14.4.2008, 15:00 - Pavel Jiříček

Ahoj hokejisti. Turnaj byl celkem náročnej ale dobrej až na jednu věc.ROZHODČÍ To jsem ještě nikdy neviděl takhle pískat. A naprostým vyvrcholením byl zápas ZFP - Medvědi v sobotu večer rovnou jste mohli napsat před zápasem že prostě zvítězí ZFP.První gol jste nám neuznali i když ho měl v bráně za zádama a pak už jste jen pískali aby jsme byli celou dobu ve 4 nedej bože ve 3. Nechápu jak jste mohli vyhodit našeho hráče když hráč ZFP leží na zemi drží našemu útočníkovi hokejku a vy ho vyhodíte za nebezpečnou hru vysokou hokejkou. Nebo na druhej gol ZFP vhozené buly až od nás nikdo není nachystán protože se čekalo na střídání cokoliv jste udělali bylo velkým poškozením týmu Bílých Medvědů. A taky jste nás vlastně tímto nepustili do finálového turnaje kde si myslím že jsme měli být i podle výsledků. Takže ještě jednou ROZHODČÍ tento turnaj velmi pokazili. Pavel

14.4.2008, 16:02 - Vladimír Schreiner

Čau Pavle, za organizační tým musím říct že mě mrzí, že jste byli s rozhodčím nespokojení. Teď už s tím bohužel nijak nepohneme. Pro všechny ostatní: pokud budete s něčím na turnaji nespokojení, zajděte za námi, organizátory, a pokusíme se problémem něco udělat. Jste našimi klienty a je proto v našem zájmu podobné situace řešit. Vláďa, tým IHC

14.4.2008, 17:46 - Ladislav Burget

My jsme odehrali na turnaji 5 zapasu a ani v jednom se rozhodci nedopustili vaznejsi chyby. Samozrejme byla tam drobna zavahani, ale jinak jsme byli s rozhodcimi spokojeni. Oproti tomu, jak nam piskaji rozhodci v Praze to byl obrovsky rozdil. A k turnaji celkove: klobouk dolu pred organizaci a kvalitou turnaje. Moc se nam tam libilo a tesime se na finalovy turnaj. Lada Sony Ericsson