Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Mistrovství ČR amatérů - divize B

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Proč CSKA netleská nadšením nad Sputnik Honeywell Cupem?

titulní obrázek

2.9.2008 od Zdenka Kölblová, 53x přečteno

Prohráli jsme. Nevadí, vyhrajeme příště. Ale....

Stala se nepěkná věc. Náš hráč znalý situace upozornil na protihráče v řadách ZFP, který nastoupil v turnaji, je registrovaný a hraje stále oficiální soutěže, což odporuje (resp. odporovalo) pravidlům turnaje. Podali jsme dotaz, odpovědí od organizátora turnaje nám bylo to, že ZFP neodevzdalo soupisku v řádném termínu (!) a na otázku na onoho konkrétního hráče prý odpověděli, že registraci nemá - lhali. Sám hráč nám řekl, že registrovaný u svazu je a v současné době přemýšlí, kde bude v letošní sezóně působit.

CSKA musela podat žádost o povolení startu registrovaného a aktivního hráče a vyjádření k žádosti proběhlo ne zrovna příjemně, ačkoliv nakonec kladně.

Co s tím? Nemůžu slíbit nic, jelikož není možné se pořádně opřít do žádné stabilní autority. Ale pokusím se. Třeba se řádné odpovědi dočkáme, pokud vzneseme řádný dotaz. Podle pravidel, která ovšem skoro neexistují a nebo si minimálně odporují.

Každopádně doufám, že tento špatný zážitek je v dlouhé řadě ošklivých zážitků CSKA s ligou a jejím vedením ten poslední.