Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Mistrovství ČR amatérů - divize B

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

NHL Ostrava v Moravskoslezském Deníku

titulní obrázek

1.11.2008 od Vojtěch Kačmařík, 99x přečteno

V pátek 31.10.2008 se poprvé objevily informace o NHL Ostrava v novinách, konkrétně to byl Moravskoslezský Deník, který nám vyšel vstříc a tyto informace uveřejnil.

Tabulka a výsledky NHL Ostrava ve 4. a 5. kole se daly najít ve sportovní rubrice v pátečním vydání Moravskoslezského Deníku. Připomínám, že po domluvě se sportovní redakcí by měly tyto informace vycházet pravidelně jednou za 14 dní, tj. po odehrání 2 soutěžních kol. Díky uveřejnění těchto výsledků bude naše soutěž prezentována širší veřejnosti především z našeho kraje, takže bychom se mohli společně snažit ligu propagovat. Připomínám, že by bylo více než dobré včas posílat zápisy ze zápasů a oznamovat termíny následujících utkání, neboť informace na portálu AHL jsou jediné, kde se může čtenář o naší soutěži dozvědět.

Komentáře

21.11.2008, 18:18 - Vojtěch Kačmařík

V pátek 21.11.2008 vyšel v Deníku článek o nadcházejícím zápase 9.kola mezi HC SBF PLAST Radvanice a HC Devi. Článek popisoval částečně NHL Ostrava a oba týmy, navíc připomenul vyrovnané zápasy obou soupeřů v loňském playoff.

11.11.2008, 9:36 - Vojtěch Kačmařík

Chci jen připomenout, že tabulka NHL Ostrava po neúplném 7.kole byla zpracována a zaslána do sportovní redakce Moravskoslezského Deníku a měla by vyjít ve čtvrtečním vydání, tj. 13.11.2008.