Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Mistrovství ČR amatérů - divize B

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Čerti odstopili z BHL

titulní obrázek

29.9.2009 od Michal Churavý, 68x přečteno

29.9.2009 odstoupili Čerti Brno z rozehraného ročníku BHL.

Změny v rozpise zápasů proběhnou v nejbližších dnech. Jakmile budou hotové, objeví se na webu a vedoucí jednotlivých týmů budou informováni.

 

Komentáře

29.9.2009, 14:22 - Jiří Sklenář

Bejval to náš úhlavní nepřítel a docela škoda konce. Je opět nestandartní počet klubů snad to administrátoři dají dohromady co nejdříve a máme novej rozpis .... protože tak je to na pytel hrýli jsme 25.9 a další bude 15.10 to je k ničemu.

29.9.2009, 16:10 - Petr Havliš

Je to nepříjemné a dost problematicke, ale situaci řešíme a snad zdárně rychle vyřešíme. každopádně termín zápasu Falcons 6.10. zůstává. Budete hrát a Bizony.
Stejně jako zítřejší zápas Jiříkovic, kdy místo Čertů sehrají zápas hráči Gingilly.
Nový rozpis se objeví na netu brzo snad už tento týden.

29.9.2009, 21:56 - Dalibor Čáp

Nepříjemné i když se to dalo čekat vzor viz odchod Dana z PVC a jejich konec pokud není tech. vedoucí oddíl těžko najde dalšího člověka,který vše organizuje bez financí.Byl jsem účastníkem toho vystoupení Jirky při potyčce s rozhodčím a bylo patrné,že tento rozhodčí měl opravdu něco v sobě z minulé doby co se projevilo nerozhodným rozhodnutím golu.Nechci omlouvat Jirkovu dohru,ale myslím,že nebylo zprávné hlasování v možnost prominutí trestu nehraní až od ledna.Tato iniciativa M.Churavého o nutnosti potrestání se nám promítla do celé sezony.Já děkuji a tleskám.Dáda HC Gingilla