Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Mistrovství ČR amatérů - divize B

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

HC C&K TOYOTA (BALLH) : HC PETROV (BHL) 3:2 nedohráno

titulní obrázek

18.4.2010 od Michal Churavý, 143x přečteno

Zápas ukončil výjezd rolby po deseti minutách třetí třetiny Pohled ze střídačky Petrova

18. dubna sehráli TOYOTA a PETROV zápas vítězů BALLH a BHL. Zápas nebyl dohrán, skončil v jedenácté minutě třetí třetiny za stavu 3:2 pro Toyotu.

Tímto výsledkem tedy zápas v režii BALLH skončil opět vítězstvím jejího leadera. Nám nezbývá, než to tak přijmout a pogratulovat. Těžko se ale přijímá, jak k tomu došlo. Pro Petrov to měl být prestižní – slavnostní zápas. Chtěli jsme si ho užít a jako k takovému jsme k němu přistoupili. V Toyotě jsme viděli favorita, ale porazit jsme ji chtěli.

Zápas začal zostra, Toyota nás přehrávala, bohužel k tomu i dost řezala. Tady se projevil diametrální rozdíl v rozhodování oproti dvojici rozhodčích Gejdoš - Král pískající celou BHL. Rozhodčí z BALLH z počátku vypadali, že je nějaké sekery, háky apod. vůbec nezajímají. Chyby vršili na obě strany. Bohužel pro Petrov zvyklý na standard rozhodčích BHL, to o hodně víc řezala Toyota. Už v první třetině skončil s oteklým okem a krvavým šrámem v obličeji Jarek Holub (trest pouze 2+2 v této situaci pravidla neznají), druhý gól padl po sražení beka pěstí do hlavy za brankou. Toyota měla více ze hry a vypracovala si náskok 3:1. Petrov se postupně oklepal a podařilo se mu dostat do hry snížením na 2:3. Třetí třetina zápas dokonale degradovala. Nikdo dopředu nevěděl, kdy skončí. Rozhodčí uváděli postupně různé časy, kdy zápas ukončí. Jisté bylo jen, že se do konce nedohraje, takže se vyplatí zdržovat. Murínovské vysazování branky a neustálé diskuse s rozhodčími nad každým písknutím, fungovaly dokonale. Pět minut před koncem zápasu, kdy Petrov stupňoval snahu o vyrovnání, vyjela na led rolba a z nějakého očekávaného závěrečného tlaku nemohlo nic být.

Pocity na závěr: Toyota je hodně dobrá. Abychom ji porazili, musíme hrát opravdu hodně dobře. Pak by se nám to možná mohlo podařit. Rozhodčí pískali neskutečně mizerně. Takový zápas by potřeboval výrazně lepší rozhodčí (kdo nadává na dvojici Gejdoš – Král, se tady musel kousat do jazyka). Posledních pět minut zápasu chybělo k regulérnosti (netuším, proč se začalo s dvacetiminutovým zpožděním). Klidně jsme mohli vyrovnat, klidně nám Toyota mohla nasázet další góly. Bylo by to jednoznačné a regulérní. Takhle se můžeme (a, jak vidím jiné diskuse, asi budeme) jen dohadovat.

Toyotě gratuluju.

Komentáře

22.4.2010, 12:42 - Tomáš Flora

Pro Libora: Toho sraba jsem myslel ze srandy. Asi jsem to slovo měl dát do uvozovek. Takže jestli se tě to dotklo,se Ti omlouvám,ale byla to jen reakce na Tvou větu, cituji:"Pár postřehů k utkání jsem od lidi dostal a nebudu se k tomu raději vyjadřovat". Tak nevím co jsi tím myslel. Je právě spíš divný,že Ty jako osoba nejpovolanější se k tomu nevyjádříš. Ten hokej byl 40min dobrej. Pak už zbyla jen pachuť a frustrace.Za to kolik na hálách od nás,zákazníků, každý rok vyinkasujou by 5min strpení na závěr sezóny nikomu neublížilo. A nikdo myslím nekritizuje a neradí Ti jak to dělat. Naopak.Já jsem Tvůj velkej fanda a všechna čest,jak organizace funguje.
Pro Petra Ohniště:Nikdo se tady na nikoho nepovyšuje. Jen jsi nás naštval Ty. Tys obvinil Petrováky,že brečí. Přečti si ty příspěvky pořádně.Zjistíš,že jsme tady jen rozjeli diskuzi,kde vyjadřujeme naštvání a frustraci ne z výsledku,ne hry Toyoty nebo něčí nečisté hry, ale jen a jen z toho konce. Z konce zápasu,který měl být za odměnu.A 40min.byl.Třeba už si ho nikdo znás nebude mít možnost znova zahrát(roky přibývaj:) ).Vždyť jen těch lidí co přišlo. Prostě mě to mrzí jak to celé dopadlo ještě teď.A našeho Majkla taky vynech. Za prvé mrkni do statistik golmanů(letos měl životní formu) a za druhé bez borců jako je on,nebo Libor by tyto soutěže neexistovaly.

Jinak děkuju všem co mají zásluhu na organizaci obou soutěží a těšíme se na další ročník. Snad min. stejně vydařený.
Flery

22.4.2010, 10:04 - Martin Pokec

Pro Ohníka:
Teda Peťo, ty jsi máslo pokud říkáš že jsme pustili zápas s Medlovem. Každej kdo tam byl tak viděl že to byla bitva a že to bylo pořád otevřené, v první třetině jsme mohli my (Petrov) dát na 3:0 a naopak během dalšího průběhu zápasu mohli i Medlováci odskočit a klidně vyhrát. A zeptej se i Radima, on ti poví, jak to bylo...že se hrálo do těla a že se makalo na obě strany! Takže to jen tak o pouštění zápasů, se kterým vy máte zkušenost z předminulé sezony proti Falconům....

22.4.2010, 11:44 - Vladimír Vik

Koukám Poky že jsme si automaticky oba vzpomněli na stejnou záležitost viz můj příspěvek z 22.4. 7:14 !!:-D

21.4.2010, 12:12 - Radek Lipovsky

Chtěl bych také reagovat,jsem fanoušek hokeje.CO TO BYLO ZA FINÁLE !!!!!!!!! Zápas byl opravdu dobrej,ale proč se začalo pozdě a skončilo o pět minut dřív !!! Pohledem fanouška rozhodčí katastrofa a tak ukecanej tým Toyota hrůza. Nebo ta neposedná branka co pořád vyskakovala. Jinak gratulace oboum celkům k výhrám v jejich ligách.

Kačák.

21.4.2010, 12:02 - Petr Vojanec

Diskuse je teda monstrózní pánové, jestli nemáte co dělat tak by jste mi mohli napsat diplomku :D

No taky bych hodil svůj názor na věc, celej rok jsme dřeli a konečně s Petrovem získal titul, zápas prvních dvou ze soutěží jsem bral jako vrchol letošní velice podařené sezóny a takovou třešničkou na závěr, taky jsem obvolal kamarády a nahnal rodinu k ledu ať jdou fandit a jediná jejich reakce byla "CO TO BYLO?". ALE ta třešnička je teda fakt hořká a jak to všechno dopadlo je hodně smutné, ještě teď mi to leží v žaludku. A to nejsmutnější je že celou sezónu nechává BALLH (my hráči co ji hrajeme) jisté a nemalé peníze novým halám a nakonec to dopadne s finálovým (přátelským) zápasem takhle, čekal bych teda větší vstřícnost ze strany hal k nám zákazníkům.
Je jasný že mají časovej plán ale určitě by šlo se nějak domluvit šlo přeci jen o 5 minut, je to škoda.
Když jsme začali sezónu09/10 hrát v Rosicích říkal jsem si no tak to je v prde**,rozmlsanej z nových hal jsem srovnával špatnej led, chátrající halu, dojíždění a různé maličkosti. Když se ohlídnu zpět tak led byl občas horší, ale během zimy se už na něm dalo solidně hrát, na zázemí jsem si taky zvykl, rozhodčí byli fakt suproví takže zas tak v prde** to v Rosicích nebylo, až na navrtání jedné tyčky o 10cm mimo, to mě pobavilo :D
Když tedy srovnám nové haly s Rosicemi moc se mi už do Brna další sezónu nechce (teda pokud se domluví vedení BHL s vedením hal) je tam sice fakt bombasticckej led, ale je rozdíl bojovat a dohrát posledních 5 minut na horším ledě se super rohodčíma nebo těch 5 minut trávit v šatně a nasraně se vyslíkat, nakonec za to fest zaplatit za led a za ty kluky pruhovaný. Neděje se to teda pořád, ale stalo se to z mého pohledu v zápase za odměnu a to mě fakt mrzí a dlouho taky bude. Toť můj názor.
Gratuluju Toyotě k tiulu, ať se jí daří v příští sezóně (ne teda proti sršňům :D) a na podzim zdarec.
Závěrem bych rád doplnil:
PETROV DO TOHO :)

21.4.2010, 11:13 - Martin Pokec

Hoši, já bych si to troufnul trošku zhrnout. Nikdo nebrečí, Petrov jen mrzí to, že se zápas nedohrál a že jsme neměli možnost to dorovnat, že se to prostě regulérně nedohrálo, což ovšem není výtka směrem k Toyotě! Jinak to byl myslím slušnej zápas, rychlej celkem, na to že to je "amatérská liga" :-) Opravdu, Petrov nenapadá Toyotu, nemá za co, jen je škoda toho pozdního začátku a s tím spojeného nedohrání zápasu a kvality rozhodčích. Ale ty byli tragičtí na obě strany, tam není o čem diskutovat :-) Takže v klidu a pohodě, užijme si léto a vyhrajme zase naše ligy, at se třeba potkáme zase za rok ve finále a dáme odvetku. Tak hokeji zdar :-)

21.4.2010, 0:29 - Tomáš Flora

A ti rozhodčí. Neblbněte. Já jsem tam neviděl jedínej spornej delikt ,až na zranění Jary Holuba. A to mám pocit že to nikdo pořádně neviděl. A pokud Petr Ohniště říká, že se ho nedotkl tak mu musíme věřit. Přece si ho k tomu všemu nezaškaltujem ještě jako lháře.

21.4.2010, 0:01 - Tomáš Flora

Zdar borci,původní příspěvěk jsem chtěl přidat ve smyslu proč BALLH mlčí? Libor už ale zareagoval na tuto rekordní diskuzi. Konečně.
Libore nevím jaké máš zprávy,ale ten zápas byl super.Rychlej,tvrdej ,trošku víc na obranu a na obou stranách úžasní golmani. Problém byl v to,že tam došlo skoro100 fandů a udělali nádhernou atmosféru. My hráči jsme tak nějak věděli,že se to asi nedohraje. Navíc jme tam viděli ty dva rolbařský ksichty za plexi jak kroutí hlavama(a že jsme si s nima letos užili.Těch nasranejch stížností na ně letos),ale třeba dnes ,jsem čelil dotazům oněch fandů kamarádů"CO TOHLE BYLO ZA FINÁLE?" Já nevěděl co jim na to říct. Pro Petrov to byl vrchol sezóny,protože už dlouho byl v BHL téměř jistý vítěz. A pak taková ostuda. Nesrovnávej to do hajzlu s Bučovicema. Na ty tady v Brně nepřijde ani noha. A jestli to hráli loni s Medlovem jako přátelák tak jen škoda pro obě ligy. Protože z těch našich fandů co tam v neděli byli,tak pokud by jsme to náhodou vyhráli znova,nepřijde ani noha. Bohužel. Tohle byl prostě trapas. Ty lidi si mysleli, a my jim to nevyvraceli ,že to prostě bylo finále Brněnských lig.
A nebuď srab ařekni co Ti kdo o tom zápase řekl,protože tady v té diskusi myslím zaznělo už všechno. A všichni mají kus pravdy. Jen ta nasranost zůstává. Pro mě to prostě měl být zápas za odměnu a moc jsem se na na to těšil. Myslím že mluvím za celý Petrov.
To Ohniště:Jestli tady budeš psát takový nesmysly,že Petrováci brečí tak se prober kamaráde! Tvůj styl hraní do těchto soutěží nezapadá. Já být rozhodčím tak tě vylučuju za každej druhej zákrok! Hraješ jak prase a brečíš nejvíc. Ještě slovo křivdy a naseru se. Mě znáš z dorostu a doufám,že si vzpomínáš ,že umím hrát i do těla. Když potřebuju!!!! Zatím jsem nemusel.
Nikdo si neztěžoval na TOYOTU! Hrály dobře. Tak jak celý rok. Všechna čest.
FLERY

22.4.2010, 0:06 - Petr Ohniště

Pánové z Petrova nebo odkudkoliv, asi jste teda neměli všude roztrubovat, že se bude hrát "velké" finále a že Petrov musí pokořit Toyotu.
My jsme to v Toyotě brali fakt jen jako přátelák navíc po sezoně. A myslím že úplně stejně to brali i naši fanoušci.
Obě mužstva začínala za stavu 0:0, obě věděla ve stejný čas, že se bude hrát třetí třetina jen 10 minut. Tak co.
Měli jste poslat Michala za rolbařama ať do domluví (stejně jen stojí ve věcech na střídačce) když vám tolik šlo o to hrát třetí třetinu 15 minut.
Nebo jste se měli pořádně rozehrát proti Medlovu a né jim to pustit a připravit Bizony o druhej flek.
Možná taky za to trochu může ten pomatenej Kamil co byl na časomíře, protože minimálně třikrát zapoměl poměrně dlouho pustit hodiny, podotýkám za stavu 3:1.

Hele Fléry, moc se tady na nás amatéry nevytahuj. To není žádný umění, kdyžs ještě před třema rokama hrál krajskej přebor za Buldoky nebo koho.
A z dorostu už si fakt nepamatuju skoro nic, dyť je to pravěk, ale klidně hraj do těla mě to určitě vadit nebude.
Zajímavý je, že v BHL mám za celou sezonu jen 6 trestných minut. Tak tady nemluv o prasatech. Možná to je taky trochu o rozhodčích.

Ještě jsem chtěl poblahopřát Bizonům ke třetímu fleku v BHL. Letos jsme měli na druhej.
Peťovi Havlišovi taky velkej dík za starosti kolem BHL a Bizonů

ohník

22.4.2010, 0:49 - Libor Grabec

to T.Flora:Nevím proč mě oslovuješ srabem,tomu vůbec nerozumím ale asi máš k tomu důvod!!!!! Rád si v tom co dělám každopádně nechám poradit a budu vycházet každému týmu vstříc aby se co nejvíce přirovnalo zábavně amatérskému hokeji v Brně…..

22.4.2010, 7:14 - Vladimír Vik

To Petr Ohniště:
:-D :-D ale notak..by mě zajimalo kde se v kuloárech vyrojila tahle teze, že jsme to měli Medlovu nechat ? Pokud někdo od vás na tom zápase byl, případně zas nějací vaši fanoušci za mantinelem, tak mohli vidět na vlastní oči, že to je naprostá kravina.. Pokud se měl zápas mezi Toyoto x Petrovem odehrát tvrdě, tak v tomhle zápase to platilo asi ještě dvojnásob, což můžou dosvědčit zejména někteří hráči! že Kamile:-) Navíc v tom zápase mohl brát 3 body jak Medlov, tak Petrov a nikdo by nemohl říct ani prd..
Navíc pokud by jsme jim to měli nechat, tak bych jim to už raději nechal za 3 body, než za 1..
Nicméně když jsme u těch nechávanejch zápasů, tak si vzpomínám na svoji první sezónu v BHL a to není zas tak dlouho (rok 2008), kdy rozhodoval poslední zápas mezi Falconama x Bizonama o 3. místu. Ty mi to možná povíš líp kolik přesně zkončil ten zápas, ale já mám dojem pokud si dobře vzpomínám, že tam byl výsledek nějak 9:8 pro Bizony, ne? O tomhle zápase se tu dobu též v zákulisí hodně mluvilo jako o podazřelém a prý i sázkové kanceláře ho ještě dlouho před vhozením úvodní buly raději stáhly ze své nabídky..;-)
Jinak k tomu dohrání x nedohrání. Určitě máš pravdu v tom, že za nima někdo mohl dojít a zkusit to pořešit..obzvláště potom co jsme viděli kdo byl na ledě po nás, bohužel nestalo se tak a nikdo se toho nechopil..
Nicméně sám tu pořád tvrdíš jak to pro vás byl obyčejnej přátelák a nic víc a přitom v té třetí třetině to z vaší strany vypadalo trochu jinak a každé věc čím mohla trvat dýl, tak tím lépe..To jestli takhle hrajete přáteláky před sezónou, tak to bych s vámi asi moc hrát nechtěl, jelikož by to byl zahozenej led..

19.4.2010, 14:45 - Tomáš Brabec

Pro doplnění: před třetí třetinou k nám přijeli rozhodčí a bylo nám řečeno, že třetí třetina se bude hrát 10 minut. Proč se začalo pozdě nevím. I my, kteří přišli na led později než Petrov, jsme měli dost času se rozbruslit a čekali jsme na časomíru. O záměrném zdržování Sklendo nepiš, sám víš, že je to nesmysl. A jak napsal Adam, přistoupili jsme k tomu, jako k přáteláku. Z prvního střídání a zákroků některých ze soupeřů jsem ten pocit neměl, že by se na to dívali stejně. Jinak hokej Super, na to, že jsme hráli celkem oslabeni i dobrý výsledek. Samozřejmě škoda, že se utkání nedohrálo. Díky všem za sezónu a příštímu ročníku Zdar.

19.4.2010, 15:01 - Jiří Sklenář

To nikdy přáteláky nebudou a nebyli :)) to je snad všem jasné. To vím ze zápasů před třema rokama i dalších co se hráli. Je to prestižní špíl obou lig. Tak je vyhlášenej, a proto i přes řeči jak si jdou borci zahrát to je vždy vyhrocený. Hlavní je že všichni přežili a můžou si užít léto :))) ..

19.4.2010, 23:17 - Petr Ohniště

No, myslím, že to byl přátelák průměrné kvality, kterej pro mě osobně neměl určitě větší váhu než třeba zápas proti Kohoutkám nebo Krokodýlům.
Že se ukončil předčasně nebyla samozřejmě chyba ani jednoho z týmů.
A ten pláč hráčů Petrova, že je to nefér...
Skoro jsem se u komplu taky rozbrečel.
Být to naopak a vedl by Petrov tak by vám to tak blbý nepřipadlo, že se skončilo dřív,že?
Vždycky všechno může být jinak, kdyby...kdyby Toyota byly v plné sestavě... kdyby Ti dva blázni v pruhovaným co se potulovali po ledě v masce prasete a taky tak pískali...nebo kdyby byl uznanej regulérní 4 gól Toyoty, kterej obránce nebo brankář vytáhne z brány(bohužel to viděli diváci,kteří stáli za bránou), že pane Viku... no, kdyby chyby.
Je po zápase a pro Toyotu a určitě i pro Petrov mají větší váhu jejich tituly ve vlastních ligách.
Myslím,že to ukazuje jen to že vítězové obou lig jsou zhruba stejných kvalit (aby taky ne, když spousta hráčů hraje obě soutěže).
Rozdíl je ale podle mě v úrovni týmů v jednotlivých ligách, zatímco v BHL posilující Petrov letos všechny přejel, tak v BALLH bylo aspirantů na titul tak minimálně 5.

Takže závěrem gratuluji Toyotě k titulu, Petrovu taky. Už se těším na další sezonu v barvách Toyoty, letos mě zase bylo ctí za Toyotu hrát, tak jako vždycky.
Dík fanouškům, protože naši jsou fakt nejlepší a taky dík nejlepšímu golmanovi soutěže, Radimovi.
Škoda jen Mirečka Lackovýho, že už s nama nekamarádí, protože to je taky dobrej góloš a dobrej borec.

Na závěr se vrátím ještě k poslednímu zápasu: se zraněním hráče Petrova nemám nic společnýho, sice jsem jel okolo, ale to nemusí nutně znamenat, že jsem mu něco udělal.
Sice nehraju bezkontaktní hokej, ale že bych šel na led s úmyslem někoho zranit, tak to ani náhodou.
Takže přeju zraněnýmu brzký uzdravení...

ohník

20.4.2010, 9:14 - Martin Pokec

Ohníku, nikdo neplače, jen jsme říkali, že je škoda, že to takhle skončilo, mohlo to dopadnout jinak, jak píšeš i ty-kdyby....Opravdu jsme to mohli vyrovnat, samozřejmě jste i vy mohli dát další gol, prostě bylo to otevřený a je škoda že se to nerozhřešilo na ledě :-) A jak píšeš,být to naopak, tak i vy by jste se přece rozčilovali, že se to nedohrálo, uznej že i Vám by to vadilo. Jen škoda té organizace, navíc nám před třetinou nikdo neřekl, že se poslední třetina zkrátí.
Hele nechme toho, je to za náma, co bylo bylo, třeba příští rok bude repete :-) A jen poslední poznámka- nejsme "neustále posilující Petrov", hrajeme od loňské sezony ve stejné sestavě (kromě 1 hráče myslím), jen jsme prostě letos chodili svědomitě a pořád stejná parta, takže v tom to je,byla pohoda, neposílili jsme. To jen na vysvětlenou. Takže hokeji zdar a pěkný léto a na podzim znova do dalších bojů :-) Pokec

20.4.2010, 10:17 - Jiří Sklenář

V jednom má Ohník velikou pravdu ..v podstatě většina lidí hraje obě ligy tak nějakej velkej rozdíl být prostě nemůže. Stačí se podívat na kanadské body, Flora, Olšák, od nás třeba Kašpar, Fischhof, Pavelka kdyby hrál Zdeněk Janák v nějakém týmu v BALLH tak bude taky ve špici (což příští rok bude). Obě soutěže těží ze stejných lidí a proto ani tyto zápasy nerozhodnou která je lepší. Určitě Toyota nebyla v plné sestavě. Výborně hráli Maršálek, Olšák, Michal Veselý a Petrov s lajnou Kohoutek no comment... představte si finále Kohoutovice: Petrov vždyť to by Petrov ani nemusel hrát..jak by dostal na prdel :))) V podstatě jsou teď ty zápasy o hovně protože je to tak prolnutý, že jen náhodou se dal ten špíl hrát .. Třeba při výhře Bizonů by si musel Olšák s Ohníkem taky vybrat :)) tak to je, a tak to bude. Nemá to cenu hrát!

20.4.2010, 11:14 - Tuňák 78

Nevim jak ostatni, ale me to bavilo. Zahrat si proti tymu Toyoty pro me bylo potesenim bez ohledu na to jaky bude vysledek.
Ucel to splnilo, uhnal jsem si solidni zizen a vypotil nejaky to kilo ;o)

Takze diky za zapas Toyoto a diky vsem fanouskum za ucast.

Tunak

20.4.2010, 16:40 - Vladimír Vik

To Petr Ohniště:
Ale notak..až se mi to nechce věřit, že by takového playera s pověstí tvrďáka, bijce a hráče který nevypustí žádný osobní souboj dokázalo rozbrečet pár takových řádků.. Inu je vidět, že jsi v jádru duše jemný člověk a né zas takový bezcita za kterého tě spoustu protihráčů má!;-)
Jinak co se týče toho gólu x nególu, tak mohu s čistým svědomím říct, že nevim jestli tam puk byl, nebo ne.. Pouze vím, že mi puk po střele vypadl a když jsem se ho snažil najít, tak už jsem ho jen periferně zaznamenal zamnou ve chvíli kdy ho náš bek zastrkával pode mě.. Když jsem se ho poté ptal jestli tam byl, nebo ne, tak mi řekl, že tak čtvrtkou..Pokud jsi to viděl líp, tak uznávám že reál mohl být trochu jiný, ale o téhle situaci ti nic víc nepovím.. Nicméně rozdodčí byl v rohu, takže to musel vidět dobře a ani vaši hráči nikterak vehementně neprotestovali, tak to mě osobně utvrdilo v tom, že tam asi opravdu celým objemem nebyl..

To Jirka Sklenář:
K otázce dvou lig: To je věc která mě třeba velmi zaujala už po mém příchodu do Brna a nechápal jsem, že se to nespojí.
Za tu chvíli co jsem tady jsem už pochytil pár věcí ohledně vzájemných vztahů a názorů a přišel na to, že myšlenka spojení lig do jedné je asi stejně utopistická jako sloučení Sparty a Slavie do jednoho týmu.
Vlak se v tomto směru nechal ujet už opravdu velmi hodně a těžko by se to teď již realizovalo, jelikož by to možná v některých případech znamenalo i zánik některých týmů, nicméně úrovni hokeje samotného by to si myslím prospělo.. V HK odkud pocházím to funguje naprosto běžně a normálně. Tam jsou tři ligy (A-C) mezi kterými se navzájem postupuje x sestupuje a jde to. Největší pozitivum tam vidím v tom, že v C hrají opravdu hobíci a úroveń se postupně zvedá, takže v A skupině na sebe narazí věsměs jen a jen bejvalé hokejky, takže hokeje pěkné a hlavně se tím eliminují takové ty zápasy z povinnosti, které většinou končí výsledkem 12:2, 9:1 apod. a člověku tu hru dost často jen znechutí..
Ale jak jsem psal - toto by se dalo již asi těžko zrealizovat, jelikož i některým hráčům by se to jistě moc nezamlouvalo, protože by tím přišli akorád o jeden zápas týdně.

20.4.2010, 23:05 - Libor Grabec

Ahoj všem,je mi líto,že jsem se nemohl podívat na utkání vítězů ale byli jsme s Crocodiles na třídenním turnaji v Nymburce.Omlouvám se týmům,že to dopadlo jak to dopadlo,že byli povolání rozhodčí z BALLH(ty špatní) a k tomu se ještě nedostavil kluk na časomíru!!! Můj přístup byl k tomu asi moc laksní.Chtěl jsem zachovat Jirkovu tradici a tak jsem domluvil termín.Ve zbytku jsem myslel,že se k tomu kluci jednotlivých týmu postaví tak aby to byla závěrečná hokejová zábava ale……škoda…..
Mohu jen zavzpomínat na kluky z Medlova a Bučovic,tam to byl jiný přístup ale možná to je jen můj názor.
Pár postřehu k utkání jsem od lidí získal a nebudu se k tomu raději vyjadřovat…jedno je ale velmi,velmi pozitivní a za to všem děkuji ….najednou taková obsáhlá diskuse na fórům!!Doufám, že v tom budeme pokračovat příští ročník.Už se na něj těším….amatérskému hokeji v Brně a okolí zdar…..

19.4.2010, 9:32 - Jiří Sklenář

zdar odjel sem po první třetině, to že zápas začal místo v 15:15 až někdy po půl je asi chyba toho kdo toto pořádal. Pak se tu nemuselo brečet nad nedohraným zápasem. Určitě byl čas ledu dán a zainteresovaní věděli kdy jde na led druhá parta!! Jednoznačně bych viděl chybu v tom!! Zdržování Toyoty od první minuty to jen natáhlo. Jinak se na to dalo dívat, ale určitě byli v sezóně daleko hezčí zápasy :)). ... jinak gratulace obou k výhrám v jejich ligách a zápas BHL_BALLH neberu jako že byl.. protože se nedohrál!!! Jestli se bude hrát příště chtělo by to lepší organizaci. A klidně zaplatit a zajistit rozhodčí ze svazu, love v obou soutěžích určitě jsou.

19.4.2010, 9:58 - Martin Pokec

Přesně tak, souhlasím s Jirkou. Takovej zápas by si zasloužil 1) kvalitní rozhodčí a 2) včasnej začátek a s tím spojené včasné a úplné dohrání, aby to bylo vše OK. A líbí se mi Jirkova věta "zápas beru jako že nebyl, protože se nedohrál". Já, jako Petrovák souhlasím a kdoví jak to mohlo dopadout, co vše se mohlo během nedohraných 4 minut stát, třeba to mohlo být úplně jinak ten výsledek....

19.4.2010, 10:08 - Jiří Sklenář

prostě jste si zahráli ale do statistik historie zápasů BHL-BALLH tento nepatří!! Tam patří výsledky, na ledě... Vzpomínám si co jsem měl za prácu s tím když se hrál první zápas Toyota:Falcons .. na dalších sem nebyl, ale dohráli se! Toto byl prostě přáteláček sice tvrdší a rychlejší ale přáteláček.

19.4.2010, 7:19 - Milan Pavelka

Nazdar, chtěl bych také reagovat, tentokrát jako fanoušek. Celej zápas byl opravdu dobrej, když přimhouřím oko nad rozhodčíma. To tak někdy bejvá :o) Ale myslím si, že si tenhle zápas zasloužil, aby byl dohrán až do konce. Připadlo mě, že to byl velice pěknej hokej a konečnou tečku za zápasem mohly být třeba samostatné nájezdy a né nečekaná rolba. Gratulace oboum celkům k vítěztví ve své soutěži. Milan Pavelka

19.4.2010, 2:21 - Martin Pokec

Zdravím, tak i já mám potřebu se vyjádřit :-) Asi nejrozpačitejší dojem na mně uděali sudí, páč už při nástupu, když jsem viděl kdo bude pískat, tak jsem si jen tak utrousil "a sakra"...Nechápu, proč zrovna tihle dva páni rozodčí museli pískat finále. Mastili to opravdu zvláštně, nicméně špatně pískali na obě strany, to se musí nechat, nenadržovali žádnému týmu, ovšem ten jejich metr na posuzování, to opravdu nedávalo smysl-nejdříve pustí evidenstní fauly, aby za chvilku pískli takovou ptákovinu...A když se ještě vrátím k zmiňovanému zákroku na našeho hráče, díky kterému nedohrál zápas-chce se mi dodat "zase ten Ohník". A pokud někdo říká, že to bylo pukem, tak ten puk měl dneska rozměr asi 20cm v průměru, protože jinak by asi neudělal s obličejem Jary Holuba to, co udělal. Nicméně zápas to byl myslím pěknej, rychlej a je potřeba si přiznat, že Toyota po většinu zápasu tahala za delší konec provazu, měla více ze hry. Ovšem v momentě, kdy jsme se nadechovali k závěrečnému náporu (a nebyli jsme myslím bez šance výsledek zvrátit) mne naštvaly 2 věci - Radimova neustále "vyskakující" brána a hlavně ten závěr s rolbou. Nejdřív na začátku zápasu bruslíme jak před repre špílem a čekáme na časomíru, aby pak tento čas chyběl k regulérnímu dohrání celkem "prestižního" mače.
Na závěr jen chci samozřejmě pogratulovat Toyotě k jejímu vítězství, neplačme nad rozlitým mlékem, byli hokejoví,jak jsem psal výše, většinu zápasu byli asi lepší, ovšem ten závěr mohl být (kdyby se to dohrálo) ještě asi zajímavý, mohlo to dopadnout všelijak, škoda....Tak hokeji zdar a za rok (třeba) naschle :-)

19.4.2010, 0:08 - Tomáš Flora

Majkl,máš opravdu pravdu,že Ti kluci co to odpískali letos v Rosicích v podstatě celý byli výborní. Všechna čest. Hýčkejme si je,ale on tam Libor v BALLH má taky solidní sudí. Jen tam prostě dneska nebyli. Ale ruku na srdce. Oni ten dnešek až tak neovlivnili. To zas buďme soudní. Prostě nepískali dobře,ale na obě strany. Ale až taková bída to zase nebyla. On ten Péťa Ohniště i když má svůj agresivní styl,tak za to zranění Jary Holuba myslím až tolik nemohl. V podstatě to nikdo neviděl,ale co víme je, že oba jsou bourácí. No a potkali se holt kluci blázniví. Jen mě mrzí,že Ti naši fandové (cca40),kteří si našli cestu ,odešli nasraní a znechucení. A znovu. Ne z hokeje. Ten nebyl špatnej.

19.4.2010, 0:17 - Michal Churavý

Naprosto souhlasím. V ničí prospěch nepískali. Chybovali na obě strany. 2+2 je jen ilustrace - Pokud si myslí, že Ohník fauloval, měl dostat něco jiného. Já jsem taky neviděl, jak se to semlelo. Je nmožný, že ho nefauloval. A že BALLH má určitě lepší rozhodčí, o tom žádná. Ale proč teda ne v tomto zápase?
Já jsem nejvíc znechucenej z toho konce.

18.4.2010, 23:42 - Tomáš Flora

Škoda,škoda na znovu škoda. Ten zápas byl dobrej. Toyota výborná. Adam Olšák,Veseláč a tradičně Radim v brance kurevsky kousaly. A ti rozhodčí to zas až tak taky nezkazili. Nebuďme uplakaní nad těmito normálními věcmi. Co mě ale kurevsky sere je to že ti rolbaři tam prostě 4min.do konce vjeli. To nechápu!?! Z hospody se pak celej Petrov díváme jak na tom stejným ledu po nás hraje skupinka 12ti kamarádů(6na6 bez brankáře). Ten zápas měl být za odměnu,možná tam bylo i 100diváků,jenže ti naši se nám po zápase smáli.Proč??????? Klidně mohla TOYOTA vyhrát třeba 5:2,ale ta frustrace,že nám někdo vzal tu možnost zápas vyrovnat je pořád ještě ve mě. Myslím,že ani soupeř toto vítězství nemůže brát jako plnohodnotný! Nebo se pletu?
Flery

19.4.2010, 14:12 - Adam Olšák

škoda za ten konec, ledaři mohli 4 minuty počkat. Zápas měl dobrý náboj z vaší strany, to se mi líbilo. My jsem nastoupili spíš jako k přáteláku, plno lídí nepřišlo, ale i tak jsme hráli účelně. Souhlasím, že rozhodčí nebyli 100% zároveň jako nikdo z nás nehraje 100% ale pískali na obě strany stejně "nepřesně". díky za dobrý hokej a vítez byl přece Petrov i Toyota.

18.4.2010, 23:38 - Vladimír Vik

Tento příspěvek jsem psal původně do jiného vlákna, nicméně když jsem si před vložením všiml, že už byl napsán report k zápasu, hodím to sem! ;-)

Nedá mi to a musím se tak trochu vrátit k tomu dnešku..
Musím přiznat, že na to jak jsem se na samotné utkání těšil před zápasem, tak o to víc jsem odcházel znechucen z něj..
Nevím kdo zajišťoval obsluhu, rozhodčí a podobné náležitosti, ale na to jak bylo utkání prezentováno zde na vedu před samotným zápasem, tak jsem z toho měl asi takový pocit, že vlk se nažral a koza zůstala celá, tedy převedeno na utkání - Zápas byl odehrán, tak buďte rádi..
V první chvíli jsem si říkal jakou to má parádní úroveň, když si můžeme dovolit 15 min rozbruslení, nicméně mé pocity nadšení poté rychle vystřídali skepse a bezmoc když jsem viděl kdo nastoupil v pruhovaném dresu a pomalu mi začalo docházet, že asi vše nabude tak růžové, jak se zprvu zdálo..
Nebudu se v tomto příspěvku zaobírat zákroky, kdo jak kde někoho fauloval, nebo nefauloval, strčil, nebo mu řekl sprosté slovíčko, jelikož toto bylo značně dáno už tím kdo zápas pískal.. Nicméně pro hráče Toyoty možná líp, jelikož pískat to páni sudí Gajdoš s Králem, tak by dohrávali v 8 vzhledem k neustálím debatám a handrkování o každém fouknutí rozhodčího do píšťalky..
Stručně řečeno se jen domnívám, že utkání by si zasloužilo být řízeno někým úplně jiným a na jiném lvl.. Přeci jen, byť byl zápas prezentován jako přátelský, tak určitý náboj (a né zrovna malý) to pro oba týmy za ty roky má a každý chce vyhrát..Což ostatně gradovalo v závěru kdy všechno ze strany Toyoty bylo komentováno 2x tolik, dále jistě tolik potřebný oddechový čas v 7. min III. třetiny apod.. Chvílemi mi to pak spíše tedy připomínalo fotbalové utkání, než hokejové!:-)
Byť jsem výše psal, že se nebudu vyjadřovat k žádným zákrokům, či situacím, tak v jednom případě mi to nedá..
Dodnes jsem měl Radima za jakousi ikonu brněnského amatérského hokeje a tak jsem k němu i přistupoval, nicméně to co předváděl posledních cca 5-7 min s bránou, tak to mi vskutku pilo krev.. Nevím jestli měl za to, že působí nenápadným dojmem, ale Radime, ruku na srdce - tohle je už opravdu trochu unfér a měl jsem za to, že ty jsi ten poslední kdo by měl něco takového zapotřebí..
Říkám narovinu, že tím neustálím ''vysazováním'' tyčky jsi mě hodně zklamal a pokud ti to stálo za to, tak budiš, ale moc si ani nechci představovat jaké by to mohlo mít v tom zápase nakonec vyústění kdyby se nám podařilo dát gól a ten kvůli tomu neměl být uznán.. Je mi jasné, že se tu možná někdo ozve s tím, že ji například naopak celou dobu nasazoval a snažil se právě tomu předejít, nicméně kdo viděl, ví své, že !? ;-)

Nicméně i tak díky Toyotě za hru. Vzhledem k tomu, že se scházíme v podstatě jen pro radost z hokeje a žádní nominovaní na MS z nás asi již nevzejdou, tak se může zdát, že o nic nejde a ono ani v podstatě nejde.. Ale ruku na srdce - to bychom snad nebyli chlapi kdyby nám bylo jedno jestli vyhrajem, nebo prohrajem!:-)

Viki