Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Mistrovství ČR amatérů - divize B

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Trest

titulní obrázek

2.3.2012 od Michal Churavý, 87x přečteno

Jaroslav Kratina TIKO 1 x STOP

Jaroslav Kurial TIKO je potrestán zákazem startu na jedno utkání pro udělení OK ( OT + OT) v zápase TIKO : PETROV. Nesmí nastoupit ve druhém utkání série PETROV: TIKO.

Komentáře

3.3.2012, 20:57 - frantisek kachlik

To by mne tedy zajímalo proč má Jarda trest na další utkáni když dostal 2x10 za kecání, tohle určitěv pravidleh není. Díky za odpověď. Čau

5.3.2012, 12:57 - Vladimír Vik

Zdravím..

Samotného mě to musím říct překvapilo, jelikož jsem si nemyslel, že za toto je stopka na další utkání.
Byť Jardu osobně neznám a na ledě jsem se s ním potkal snad jen 2x (vždy v zápasech s TIKEM), tak pokaždé na mě udělal docela výraznaj dojem. Nejen hokejovým uměním, jelikož je na něm poznat, že hokej opravdu kdysi hrál a možná to nebude ani tak dávno, ale zejména pak jeho přístupem. Je na něm totiž vidět, že to hraje pro radost, zábavu, potěšení, ale při tom všem z něj mám pocit, že i na 50% toho, co by mohl předvést!:-)
Nicméně zpět k trestu. Nedalo mi to a prošel jsem si směrnice vydané ČSLH pro rok 2010 - 2014 a tam je ve stručnosti uvedeno následující: bod 504 - OSOBNÍ TREST: pokud je hráči udělen druhý 10min OT, následuje automatické vyloučení do konce utkání, či-li OK s tím, že v oficiálních soutěžích to neznamená automatický stop pro příští utkání, ovšem o dodatečném trestu rozhodují následně příslušné disc.komise (bod. 505). Tím, že tu nic takového nefunguje a OK znamená stop na 1 utkání automaticky, tak toť je patrně důvod, proč musí stát.
Varianta č.2- v případě turnajů dle bodu 505.2 znamená osobní trest do konce utkání stop na příští utkání automaticky. V tomto případě ovšem nepředpokládám, že by se na utkání PLAY OFF obecně dal vztáhnout status turnaje.

S pozdravem Vláďa Vik

8.3.2012, 16:40 - frantisek kachlik

OK, díky.F:K: