Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Mistrovství ČR amatérů - divize B

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

O víkendu začíná BALLH

titulní obrázek

5.10.2012 od Libor Grabec, 54x přečteno

Sledujte s námi brněnské zápasy živě

 

Během prvního říjnového víkendu začíná již 14. ročník prestižní brněnské amatérské hokejové soutěže BALLH. Připravili jsme pro vás speciálně při této příležitosti živé textové online přenosy ze všech čtyř utkání, která se odehrají na brněnském zimáku.

Zápasy doplněné komentáři můžete sledovat zde:

sobota 6.10. v 15:45 Sršni – Kačeři

sobota 6.10. v 17.30 Toyota – HAC

neděle 7.10. v 9:30 Kohoutovice – JBS

neděle 7.10. v 11:15 Crocodiles – RHF

 

Živé online přenosy se nám v závěru loňské sezóny velmi osvědčily a ihned si získaly oblibu fanoušků i hráčů, proto se s nimi v hojné míře budeme setkávat i letos. Samozřejmě nezapomeneme na reprotáže a rovněž velmi oblíbené rozhovory s hráči. Letos bychom se navíc chtěli zaměřit trochu více na pozadí celého dění a představíme si jednotlivé týmy a jejich sponzory. Nebudou chybět ani fotogalerie ze zápasů.

 

Ovšem každá reportážní činnost přijde vniveč, když nebude mít na čem stavět – tedy na hokeji jako takovém. Je třeba abychom měli o čem psát, s kým dělat rozhovory a co fotit. Takže všem hráčům a brankářům do nové sezóny přejeme hodně štěstí, síly, bojovnosti a nadšení, abychom se mohli radovat z mnoha pohledných zápasů v duchu fair play. A stejně jako v dřívějších letech, ať vyhraje ten nejlepší.