Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Mistrovství ČR amatérů - divize B

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Falcons se odvolávají

titulní obrázek

30.11.2007 od Jiří Sklenář, 80x přečteno

nesouhlasíme s vyřazením hráče Petr Leicman ze soupisky BHL, pro vyřazení z BALLH.

V článku5. odstavec 2 avizovaném panem Churavým se píše........Při zranění protihráče, které je označeno rozhodčím v zápise jako úmyslné, bude hráč, který zranění způsobil, vyloučen ze soutěže BHL, a to do konce daného ročníku. Hráč bude obdobně vyloučen ze soutěže rovněž v případě fyzického napadení rozhodčího (bavíme se o BHL)  . V obou případech bude o této skutečnosti učiněn podrobný popis události do zápisu o utkání. Na posezónní schůzi BHL bude projednána závažnost přestupku a možnost doživotního vyloučení takového hráče ze soutěží BHL. (nic takového se v soutěži BHL nestalo!!!) Výkonný výbor BHL bude při vyloučení hráče ze soutěží BHL informovat rovněž soutěž BALLH, aby bylo znemožněno hráči nastoupit v amatérské soutěži BALLH. Do BHL bude rovněž znemožněn nástup hráče, který byl v daném ročníku nebo doživotně vyloučen ze soutěže BALLH.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1) Zejména není jasné zda je v zápisu uvedeno, že úmyslně napadl hráče! Pokud vím já byl napaden a bránil se ataku.
2) Na konci článku je věta, že bude znemožněn nástup hráče,  který byl v daném ročníku....což není možno použít protože Petr Leicman nikam nenastuje on lize BHL  je 8.let. Tudíž lze projednat na konci ligy zda ho nechat hrát příští rok.

3) Pravidlo bylo určeno pro hráče jenž hrají jednu ligu, a po napadení rozhodčího nebo zvlášť brutálního napadení soupeře jsou vyřazení z ligy BALLH, a  budou následně chtít přijít do BHL.

 

Oficiálně :

Žádám o projednání vedoucím soutěže Petrem Havlišem. Pan Churavý nemá pravomoc jednoznačně vyřadit hráče z ligy navíc v takto nejasných skutečnostech kdy i tým Devil Butts podniká kroky ohledně řádného vyšetření incidentu!!!!

Prozatím zastavujeme činnost hráče Petr Leicman do vyřešení situace, ale ze soupisky Hc ČPP Falcons nemažeme.

Komentáře

7.12.2007, 17:58 - Martin Pokec

Pro Laďu z Brna:
Hele,ty Laďo z Brna-jak sám píšeš,hokej nehraješ tak se myslím asi nedokážeš vžít do emocí na ledě a nevíš,jak by jsi se zachoval ty.Takže neurážej někoho,že jsou Čerti kokoti,že je někdo mánička a pi..a apod...Nebyl jsi tam,nevíš jak to bylo,tak nechytrač.Já tuto ligu hraju,jsem z jiného týmu (to jen tak na vysvětlenou,jako že nejsem z Čertů a nemusím se jich tedy zastávat) ale myslím že daleko víc konfliktů a vyhrocených zápasů mají na kontě Falcons (Jirka Sklenář promine že opět zmiňuju zrovna je,ale je to tak) Ale tím nechci říct,že by čerti byli andílci,to ne,ale nedělej z nich nějaké vrahy.Například ten co ho krytizuješ-Jirka Veselý,to není žádná hokejka,je to ryzí amatér,co to nikdy nehrál závodně,takže to herně není žádnej zázrak (stejně jako já). Jirka promine,to byla samozřejmě jen sranda na odlehčenou!!!! :-)))

1.12.2007, 22:10 - Jiří Veselý

Přečti si to znova!!! první zkrat myslím Leicmana a je to myšleno ironicky!! Ale ty máš velkej dar,vždycky si vše dokážeš vyložit po svém a odpovídáš na otázky,na který se vůbec nikdo neptá.Kdo hraje nebo nehraje mě je jedno,tak nebud vztahovačnej. Tak přeju pěkný pomlouvání,už mě to unavuje,ti furt něco vysvětlovat!!! Sportu zdar a fair play zvlášt!!! P.S. pro ostatní.Chlapi neobouvejte se do těch Falcons,oni za nic nemůžou!!! Jen tak mimochodem,i MARTIN KUČERA na ledě v tom zápase s Devils Butts uznal,že to byla fakt prasárna!!!! A toho si ceníme!!! Ale ty tvý žvásty..... pa

2.12.2007, 12:35 - Jiří Sklenář

žvásty hmm...Kučeru jste málem nedávno ukřižovali :)). Prostě se podobná věc jako je nesmyslná rvačka za zcela jasného výsledku dát zneužít. Pravidlo jak je u nás postaveno je blbost. Protože nikdy nebudeme vědět co se tam událo, stejně jako se těžko dostáváme k informacím co se stanou na zápasech BHL. Nemáme delegáty, kteří to vidí jinýma očima.
Proto musíme udělat nějaké změny. To je náš návrh nic víc.

2.12.2007, 12:38 - Jiří Sklenář

p.s jestli myslíš pomluvou to že si nejtrestanější v BHL. Tak to není bohužel pomluva je to holé statistické číslo. Když už tak moralizuješ.

30.11.2007, 17:34 - Jiří Sklenář

Vyjádření k okolnostem vyloučení Petra Leicmana.K posouzení celého incidentu je třeba popisu událostí k správnému a spravdlivému rozhodnutí.

30.11.2007, 17:34 - Jiří Sklenář

Zápas probíhal jednoznačně ve prospěch HC Čerti, ale jak už je v naší lize známe, tihle soupeři hrají ostře až do konce, proto vznikla tato situace: hráč Devil Butts Petr Leicman (13) získal puk v blízkosti brankáře (brankář na boku brány). Tuto nepřehlednou situaci rozhodčí odpískal, jako že je puk v držení gólmana. Bránící hráč HC Čerti bezprostředně napadl našeho hráče v domnění faulu na gólmana. Ten se ale začal bránit, to se nelíbilo dalšímu hráči Čertů, který se přidal, ale ne pro oddělení hráčů, což by vedlo k ukončení konfliktu, ale za účelem ublížení a napadl hráče pěstmi zezadu. Pak oba spadli, náš hráč na záda, hráč HC Čert na kolena. Protože hráč HC Čertů

30.11.2007, 17:34 - Jiří Sklenář

se vrhl na našeho hráče, ten v afektu sebeobrany vytrčil nohu a nešťastně zasáhl protihráče do obličeje. Nechci schvalovat toto počínání, náš hráč si plně uvědomuje možné důsledky, které si neuvědomí žádný z obou hráčů v momentě události.
Aleš Leicman, kapitán DBU

30.11.2007, 19:38 - Libor Bru Bru

Nechápu jak někdo může obhajovat hráče Leicmana!!!!je to co zápas ty jeho zkraty a ne jenom s Čertama!!!!,chodím skoro na všechny zápasy a takový hráč sem nepatří do žadné soutěže,v normálním životě supr borec,ale na ledě je to uplně někdo jiný!!!!!!!!

30.11.2007, 22:26 - Jiří Veselý

Tys to napsal tak krásně jako by jsi to viděl na obě dvě vlastní oči!!! On se chudák jen bránil,tak to jo,takže Matějka je ten zlej,a Leicmanovi pošlem bonbonieru a medaili za udatnost!!!! On měl první a jedinej zkrat za 8 let!!! Tak to se omlouváme!

30.11.2007, 22:30 - Jiří Veselý

Sklenáři,když jsi si opět vyložil pravidla "po svém" a myslíš si,že pravidlo vyloučení se vztahuje jen na nové hráče,co by chtěli hrát,tak na příští zápas vylez ze sřídačky,a já ti rád rozkopu hubu bruslema a doživotně si rád zahraju jen jednu ligu,protože v současné době hraju obě ligy!! A navíc to bude taky jen můj první zkrat,tak se to dá omluvit,tak to bude na pohodu,možná se tomu i zasmějem a třeba nakonec i já budu tím komu křivdili!!! Seš už trapnej!!!

1.12.2007, 19:06 - Jiří Sklenář

První zkrat Zdenka!! To JE KRÁSNÝ PRVNÍ!! To ale znamená že vše nebylo FÉR jak se dušujete hmm!!
Uvědom si že!!
Neřeším Leicmana řeším to že pokud se někde porve, někdo někde jinde, a pozadí BHL nebude znát tak nebude smět hrát u nás!!
Kravina, doživotně jasně napadneš rozhodčího ano , za rvačku je nesmysl vyloučit Petra, to by muselo letět víc hráčů!! Trestat jednoho je prostě kravina.
Nevztahuj to na nás jen jsem ukázal jak je to napsaný v řádu a je to prostě blbě. Stejně jako jste vy řešili loni špatný systém webu tak teď říkám máme něco blbě řešme to. Neříkám nechme ho hrát, ale nemůžem ho vyloučit dokud situace není dořešena. A podle mně není!!

1.12.2007, 19:08 - Jiří Sklenář


p.s jestli hraju nebo ne po tom je ti fakt hovno :)), jako mně po tom co uboze řvete z tribun. Fakt občas dost směšné a vypadáte u toho dost trapně. Ale když Vás to baví že ....:))

1.12.2007, 19:25 - Jiří Sklenář

nejtrestanější hráč BHL jsi momentálně dle statistiky ty Jirka Veselý (Cer). Nevšiml sis. Petr v BHL nemá ani půlku tvých trestů. To jen tak statisticky :)

6.12.2007, 16:09 - Laďa Z Brna

Pro Pana Veselého:
Zdarec,tak sem zhlídl ty kecy na tom vašem fóru a můžu ti říct,že si asi nevidíš do držky že? To že máš takový průsery na ledě???!!! To bych radši ani neotvíral hubu,zajel na střídačku a půl roku nehrál ať se dostaneš aspoň s těma trestama do průměru.
Už sem o tobě něco slyšel a i přes to,že hokej nahraju,ale jen sleduju ti povím,že právě ty jsi horkej kandidát na padáka!Netuším proč není třeba pravidlo takový,že kdo bude mít v polovině sezóny nejvíc trestů,tak si do konce nezahraje a hned by měli všichni klid.Věřím,že v tvým případě by jsi to byl každej rok ty.
No každopádně ty nejseš ten co by měl být proti Leicmanovi.Ty bys měl bojovat s ním aby se laťka trestů snížila,protože by ti to pomohlo.

6.12.2007, 16:10 - Laďa Z Brna

Každopádně chtěl bych vidět tebe kdyby ned tebou někdo klečel,ty na zádech on zaťatý pěsti!!No asi jsi feer hráč a rozhodně bys nohy nepoužil a nechal si jich pár nastřílet do ksichtu že?? Put sebezáchovy má každý a věř,že tuto situaci slyším z více stran,možná to nebylo až tak čistý,ale každej by se bránil když nad ním někdo stojí a nohy jsou první co můžeš v tento okamžik použít.

Jo a prej ta mánička co po něm šla je prej taky pěkná pi....!!! A vůbec čerti sou ooooohromný kok.....Myslím,že ten jejich průměr trestů bude taky nejvyšší a říká se že čím vyšší průměr trestů hokejistů tím nižší průměr IQ hráčů.


Tak se měj a zamysli se hlavně nad sebou!!!!Pak teprve plivej na ostatní.

6.12.2007, 16:22 - Laďa Z Brna

Každopádně chtěl bych vidět tebe kdyby ned tebou někdo klečel,ty na zádech on zaťatý pěsti!!No asi jsi feer hráč a rozhodně bys nohy nepoužil a nechal si jich pár nastřílet do ksichtu že?? Put sebezáchovy má každý a věř,že tuto situaci slyším z více stran,možná to nebylo až tak čistý,ale každej by se bránil když nad ním někdo stojí a nohy jsou první co můžeš v tento okamžik použít.

Jo a prej ta mánička co po něm šla je prej taky pěkná pi....!!! A vůbec čerti sou ooooohromný kok.....Myslím,že ten jejich průměr trestů bude taky nejvyšší a říká se že čím vyšší průměr trestů hokejistů tím nižší průměr IQ hráčů.


Tak se měj a zamysli se hlavně nad sebou!!!!Pak teprve plivej na ostatní.