Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Mistrovství ČR amatérů - divize C

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Schůze BHL 4.1.2008

titulní obrázek

5.1.2008 od Petr Havliš, 118x přečteno

Zápis ze schůze BHL

Zápis

Schůze BHL

 

konané dne 4.1.2008

 

 

Místo konání:            Bar PaP, Hokejové haly dětí a mládeže, Střední 26

 

Doba:                          19.00 hod.

 

Přítomno:

 

9 členů BHL, omluven vedoucí týmu HC Mamuti a HC PVC, schůze byla tudíž usnášeníschopná, řízením byl pověřen předseda BHL Petr Havliš.

 

Přítomní účastníci schválili následující pořad jednání:

1.                 Výběr členských příspěvků

2.                 Úprava Herního řádu BHL

3.                 Provozní záležitosti BHL

 

K prvnímu bodu pořadu jednání:

Byla odhlasována změna výše členských příspěvků z původně schválených 2.500,-Kč na 2.000,-Kč. Členské příspěvky dosud neuhradily následující týmy: HC Mamuti, HC PVC a HC Cyclons, tyto týmy by měly  příspěvek uhradit do konce ledna 2008 (předat Jiřímu Sklenářovi nebo Petru Havlišovi při nejbližších vzájemných zápasech).

 

K druhému bodu pořadu jednáni:

Postupně byly diskutovány a poté odhlasovány změny Herního řádu BHL. Došlo k opravám článku 5 „Tresty“ následovně (platné znění od 4.1.2008):

 

Článek 5

Tresty

 

1.       Hráč potrestaný trestem OK (vyloučení do konce utkání) nesmí nastoupit k jednomu (1) následujícímu zápasu dle rozpisu BHL. Hráč potrestaný trestem TH (trest ve hře – vyloučení do konce utkání) nesmí nastoupit k dvěma (2) následujícím zápasům dle rozpisu BHL. Vyloučené hráče hlásí vedoucí mužstva zvolenému zástupci Výkonného výboru BHL. Pokud jsou v daném ročníku soutěže BHL jednomu hráči uděleny 3 tresty ve hře (TH), je hráč vyloučen z tohoto ročníku BHL.

2.       Při fyzickém napadení rozhodčího, které je řádně uvedeno v zápise o utkání,  bude hráč doživotně vyloučen ze soutěže BHL. Při zranění protihráče, které je označeno rozhodčím v zápise jako úmyslné zranění, bude hráč, který zranění způsobil, vyloučen ze soutěže BHL na 10 následujících soutěžních zápasů svého týmu s tím, že se případně trest převádí do následujícího ročníku soutěže. Disciplinární komise složená z vedoucích jednotlivých družstev, nebo jimi delegovaných zástupců, zváží u zvlášť závažných přestupků na posezónní schůzi BHL možnost udělení výjimečného trestu – doživotního vyloučení ze soutěže BHL. V případě druhého dlouhodobého vyloučení ze soutěže BHL je toto vyloučení již automaticky doživotní. Výkonný výbor BHL bude při vyloučení hráče ze soutěže BHL informovat rovněž vedení soutěže BALLH, aby bylo znemožněno hráči nastoupit v amatérské soutěži BALLH. V zápasech BHL nesmí rovněž nastupovat hráč, který byl vyloučen ze soutěže BALLH. Pro takového hráče je aplikován trest tak, jak je popsáno výše v tomto bodu.

 

Nebyl schválen návrh, aby byly zápasy BHL řízeny pouze jedním rozhodčím.

 

K třetímu bodu pořadu jednáni:

·        Michal Churavý přednesl požadavek na abecední řazení příjmení v zápisech zápasů pro jejich snadnější přepis a důslednější kontrolu zápisů po utkání (hl. kontrola střelců a asistentů, podpis kapitánů po utkání apod.).

·        BHL bude po skončení tohoto ročníku udělovat následující ocenění: nejlepší střelec, hráč s nejvyšším počtem bodů, nejlepší brankář (nejnižší průměr obdržených gólů při odchytaní alespoň 50% utkání v sezóně), nejlépe bránící tým (s nejmenším počtem obdržených branek), nejlépe útočící tým (s nejvyšším počtem vstřelených branek), nejslušnější tým (s nejnižším počtem trestných minut)

·        BHL se pokusí dohodnout na závěr soutěže souboj o Amatérského mistra Brna – utkání vítěze BHL s vítězem BALLH a rovněž exhibiční utkání hvězd BHL.

·        Prozatím byl potvrzen trest pro Petra Leicmana. BHL převezme verdikt disciplinární komise BALLH – v případě, že BALLH zruší doživotní distanc, BHL zruší s okamžitou platnosti trest pro tohoto hráče, v případě, že trest v BALLH bude ponechán, rozhodne posezónní schůze BHL o podmínečném umožnění startu Petra Leicmana v novém ročníku BHL.

 

Tím byl pořad schůze vyčerpán a předseda schůzi ukončil.

 

Zápis schůze BHL provedl  Petr Havliš.

Komentáře

10.1.2008, 14:52 - Kondik Kondik

Oba víme, že jméno nic neznamená. Důležitý je text!!!!

10.1.2008, 13:00 - Kondik Kondik

Jak si to tak čtu, tak je to velice zajímavé. Uvidíme co odsouhlasíte na další schůzy za tresty. Ještě že nehraji tuto ligu. Chci Váš všechny upozornit na skutečnost, že Jiří Sklenář nesnese pomyšlení lepšího týmu než Falcons a proto si vyžádává soupisky těchto týmů z důvodu kontrol jeho kráčů přičemž on sám nemá vše tak jak má být. Hráčům z Petrova držím palce a přeji hodně štěstí.

10.1.2008, 13:47 - Jiří Sklenář

kondik ? Pěkné jméno.