Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Mistrovství ČR amatérů - divize C

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Pozvánka na ICESHOP HOCKEY CUP

titulní obrázek

22.1.2008 od Tomáš Mišik, 170x přečteno

Vážení hokejoví přátelé, dovolujeme si vás pozvat na setkání amatérských hokejových týmů Iceshop Hockey Cup, které se uskuteční v březnu a dubnu 2008 v Brně. Na turnaji se sejdou zástupci amatérských lig ČR, Slovenska, Německa a Rakouska.

Pozvánka na ICESHOP HOCKEY CUP

 

Během pěti jarních víkendů se bude v brněnských halách STEL bojovat o hodnotné věcné ceny věnované našimi sponzory a hlavně o pohár pro absolutního vítěze turnaje Iceshop Hockey Cup. Připravili jsme pro vás i doprovodný program, který je koncipován tak, aby vyhovoval individuálním požadavkům i hernímu plánu každého přihlášeného týmu.

Jarní hokejové klání ve městě pod Špilberkem bude výjimečnou sportovní událostí, šancí změřit síly se soupeři, které byste jindy asi těžko potkali, příležitostí k setkání s novými přáteli a v neposlední řadě možností strávit se svým týmem příjemný víkend na závěr letošní hokejové sezóny.

Následují základní propozice turnaje.

 

Termín konání: jsou vypsány čtyři kvalifikační turnaje v termínech 28. – 30.3, 4. – 6.4, 11. – 13.4 a 18 – 20.4. Účastníte se pouze jednoho turnaje. Z těchto 4 kvalifikačních turnajů vzejdou účastníci finálového kola (poustupují vždy první tři), které se uskuteční 25.4.-27.4. 2008.

 

Místo konání: celý turnaj se odehraje v Brně v hokejových halách STEL (www.hokejovahalabrno.cz). V loňském roce postavená budova poskytuje veškerý komfort k hraní hokeje na amatérské i profesionální úrovni. K dispozici jsou dvě ledové plochy (jedna disponuje rozměry podle evropských pravidel IHHF, druhá podle pravidel NHL), komfortní šatny, stánek s občerstvením a příjemné posezení ve vestibulu haly, klidná restaurace s výhledem na obě kluziště a další nezbytné zázemí.

 

Pro koho je turnaj určen?

Do turnaje se může přihlásit jakýkoliv tým, který nehraje krajskou a vyšší soutěž pod ČSLH (pro zahraniční účastníky jsou limity nastaveny ekvivalentně v rámci soutěží hraných v konkrétních zemích). Turnaj je určen převážně pro účastníky amatérských městských lig, hobby soutěží, podnikových lig, ale i amatérských týmů, které žádnou soutěž nehrají a rádi zakončí sezónu společnou akcí na turnaji.

 

Přihlášení: registrace týmu do turnaje probíhá na portálu www.ahl.cz, kde vyplníte potřebné údaje. Tým se považuje za přihlášený dnem registrace a uhrazením startovného v řádném termínu. Přihlašování končí naplněním kapacity turnaje – 48 týmů. Uzávěrka přihlášek je 25.2. 2008. Platba musí být provedena tak, aby byla na našem účtu nejpozději 3. 3. 2008. Den poté, 4. března proběhne rozlosování do kvalifikačních skupin. Následující dva dny bude možno provést úpravy v termínech pro týmy, kterým nevyhovuje daný termín, přednost se bude dávat dříve přihlášeným týmům ve výběru. 7.3. bude definitivní rozlosování turnaje.

 

Startovné: startovné za tým činí 10 000,- Kč. Částku zašlete na účet - 1595185028/2400. Do zprávy pro příjemce uveďte název svého týmu!

Startovné pokryje vaši účast na turnaji - využití ledové plochy a další organizační náklady(rozhodčí apod.). Minimální, garantovaný počet zápasů, které každý tým odehraje, je 5, další závisí na jeho umístění.

Startovné se vybírá pouze za kvalifikační turnaj, postupující do finálového kola již startovné neplatí a závěrečný turnaj má tedy zdarma.

 

Hrací systém turnaje: každého kvalifikačního turnaje se zúčastní 12 týmů. Týmy na 1. 2. a 3. místě postupují do závěrečného finálového turnaje o pohár IHC. Závěrečný turnaj se bude konat ve dnech 25.-27.4.

Každý zápas se hraje 2x20 minut hrubého času, poslední dvě minuty se hrají v čistém čase.

Pro finálové boje bude pravděpodobně hrací doba prodloužena na 3x15minut čistého času.

Zápas je řízen vždy dvěma rozhodčími. Hraje se podle pravidel ČSLH.

 

Harmonogram turnaje: kvalifikační turnaje se konají od pátku do neděle. V pátek odehraje každý tým již svůj první úvodní zápas, utkání potom pokračují třemi zápasy v sobotu a v neděli, přesný rozpis se vypracovává. Další aktivity jsou pro každý tým individuální (viz doprovodný program). Harmonogram pro finálový víkend bude podobný.

 

Doprovodný program: paralelně s hokejovým turnajem bude probíhat na halách STEL turnaj jednotlivců v šipkách (detaily se řeší). Zimní stadion se nachází v komplexu dalších sportovišť, můžete navštívit plavecký bazén, posilovnu, squashové nebo tenisové kurty, kulečníkovou či bowlingovou hernu, motokárovou dráhu atd. Další možností vyplnění vašeho volného času je prohlídka města s průvodcem, nebo návštěva nějaké právě pořádané kulturní akce. Vzhledem k tomu, že každý tým má své zápasy rozepsané během celého víkendu, přistupujeme k doprovodnému programu individuálně podle vašich požadavků. Záleží jen na vás, co chcete v Brně kromě hokeje ještě zažít, vyjdeme vám plně vstříc a pomůžeme vám vyplnit váš volný čas mezi utkáními co nejaktivněji.

 

Ubytování a strava: k blízkosti stadionu se nachází několik vhodných hotelů, kde je možné domluvit ubytování pro celý tým za výhodných podmínek. Záleží na vaší náročnosti a finančních požadavcích. Tuto záležitost budeme s každým týmem, který projeví zájem o zajištění ubytování, řešit jednotlivě. Rovněž individuálně, vzhledem k odlišnému časovému harmonogramu každého družstva, budeme přistupovat k otázce občerstvení a jídla. Vedle možnosti stravovat se přímo ve vašem hotelu se nabízí elegantní varianta - restaurace přímo na hokejové hale, jejíž výborná kuchyně je k dispozici po celý den. Na vaše přání rovněž doporučíme a zajistíme rezervaci pro celý tým na libovolný večer v některé stylové brněnské restauraci.

 

Organizační služby: realizační tým je vám plně k dispozici v pomoci se zajištěním ubytování, stravování a doprovodného programu pro vaše družstvo (viz výše) v předstihu a k vaší plné spokojenosti.

Během turnaje budou počítány veškeré statistiky a výsledky budou ihned po skončení utkání zobrazovány na portále ahl.cz a na jedné z obrazovek umístěných v restauraci v hale STEL. Bude zřízeno informační místo, kde bude k dispozici odpovědný činitel pro případ vašich dotazů, přání či reklamací.

Na hale bude rovněž v provozu prodejna hokejové výstroje, kde budete moci zakoupit kromě drobností jako jsou tkaničky či pásky i třeba náhradní čepele a hokejky a také vše, co byste náhodou doma při balení zapomněli.   

Po celou dobu konání turnaje se můžete kdykoliv s důvěrou obrátit na přiděleného člena organizačního týmu, který vám ochotně poradí, pomůže a zajistí vše, co bude potřeba.

 

Další informace a možnost přihlášení naleznete na www.ahl.cz, budete-li mít jakýkoliv dotaz, neváhejte a volejte p. Tomáše Mišika na tel: 774 111 037 či mailu: misik@iceshop.cz. Rád Vám případné dotazy zodpovím.

 

Doufáme, že vás pozvánka zaujala a těšíme se na setkání s vámi na jaře v Brně na turnaji Iceshop Hockey Cup.

 

 

S pozdravem                                      Tomáš Mišik

                                                           Pořadatel IHC


KDE SE BUDE HRÁT?

HOKEJOVÁ HALA DĚTÍ A MLÁDEŽE

Nově postavené dvě hokejové haly v Brně nabízí ideální prostředí pro pořádání hokejových turnajů a kempů. Haly disponují bohatým zázemím, bufetem, prosklenou restaurací odkud je výhled na ledové plochy. Velice kvalitním ledem a krásnými novými šatnami.

Veškeré informace o hokejových halách najdete na stránkách:

http://www.hokejovahalabrno.cz

Hned za hokejovými halami lze vidět hotel AVANTI. Foto je pořízeno z druhého hotelu v bezprostřední blízkosti hokejových hal – BOBYCENTRUM.