Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Mistrovství ČR amatérů - divize C

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Kontumace.

titulní obrázek

30.3.2008 od Libor Grabec, 97x přečteno

Utkání Toyota-Bučovice nedohráno.

Hráč Sokolu Bučovic při konfrontaci ze strany Toyoty,nepředložil průkaz totožnosti a podle pravidel BALLH(8. Každý kontrolovaný hráč,kterého určí navrhovatel musí být na pevné soupisce týmu a prokázat se průkazem totožnosti.V případě porušení (nezjištění totožnosti) je utkání kontumačně zrušeno ve prospěch navrhovatele kontroly hráče.)kontumováno ve prospěch domácího týmu.

Zápis utkání:

V čase 30:00(po druhé třetině)byli konfrontováni hráči ze Sokolu Bučovice(Peč,Formánek a Špidlík).Hráč Peč a Formánek předložili průkaz totožnosti.Špidlík Jan nepředložil žadný průkaz totožnosti a na základě toho nebyl připuštěn k pokračování ve hře.Nasledně hráči hostů(Sokol Bučovice) odešli ze hřiště do kabiny.Utkání bylo v čase 30:00 UKONČENO.

 Disciplinarní komise dalé řeší utkání Tučňáci-Bučovice ve kterém také proběhla konfrontace hráčů.(viz.text v utkání hrané 16.3.)

Komentáře

11.4.2008, 8:17 - Jaroslav Zídka

Už mě to samotnému nedá, abych se zeptal jak to vypadá s výsledkem utkání ze dne 16.3.2008 Tučňáci-Bučovice, kde došlo ke stejné situaci jako dne 30.3.2008 při zápase Toyota-Bučovice. Je to téměř měsíc co disciplinární komise nevydala žádné rozhodnutí ke konfrontaci v tomto utkání. Jde o to, že o tomto víkendu končí liga a dodnes se neví jak bude v tomto utkání rozhodnuto. A přitom na výsledku rozhodnutí závisí pravděpodobně i to, kdo letos ligu vyhraje.

1.4.2008, 14:20 - frantisek kachlik

Nazdar sportovci, čau super hokejisté z TOYOTY.
Jménem Všech bych se Vám chtěl omluvit za pokaženou neděli, ale tak trošku si za to můžete i sami. Led i rozhodčí jsme zaplatili, hokej ,,myslím že dobrý,, jsme hráli dvě třetiny a potom jste zjistili že na nás nemáte tak jste to zkusili a ono to vyšlo. za hloupost se platí. V tomhle složení hrajem celou sezónu a když přijdete příště tak bude stejná, možná i lepší sestava-jen jak se doléčí zlomeniny které nám přivodili naši protihráči. Když jsme hráli ve Vyškově v totožné sestavě tak žádná kontrola nebyla protože jste vedli tak jste nám to teď nandali. Letos jsme prohráli jen pár zápasů a pokaždé měl soupeř pár lidí na černo, ale to jsme neřešili-šli jsme si jen zahrát, nás kontrolují skoro každý zápas a zatím bylo vše v pořádku, ale že člověk zapomene OP přitom je na soupisce nikde není registrován a my přijdem o body je docela kruté. Vsadím boty že ve vašem týmu by jsme také našli někoho bez OP ale proč to dělat, jo akokát Pán neomylný co šel místo se psem na hokej by byl určitě v pohodě.
Průkazkám a hokeji příští rok ZDAR

1.4.2008, 10:10 - Ladislav Dufek

4 ohník: tady nejde o černochy, nepleť si hrušky s jablky (ale pěkně ses tady vyplakal) .. prostě zapomněl OP, to se myslím stane každému !? Možná panu neomylnému z Toyoty ne :-) Ale jinak je to samozřejmě "naše" chyba .. a také jsme za ni zaplatili !

31.3.2008, 17:38 - Jan Špidlik

Že jsem u sebe neměl občanský průkaz je samozřejmě moje chyba, ale když jsme nabízeli rozhodčím a týmu Toyoty, že do zápisu o utkání napíši nějaký text plus podpis a OP dodatečně dodám (tak, jak je to běžné v registrovaných soutěžích), tak mi bylo řečeno, že to nelze. Vím, že v této soutěži v minulosti nastupovali někteří hráči neoprávněně a jednotlivá mužstva za to byla pozásluze potrestána, nyní je to ovšem úplně odlišný případ a je škoda, že zde neexistuje možnost to jakýmkoli způsobem dokázat...

Jan Špidlík, Sokol Bučovice

31.3.2008, 23:04 - petr ohniště

ohník Toyota

Musím reagovat. Myslím, že každý dospělý člověk u sebe nosí občanský průkaz. Zvlášť pokud jede z domu na delší dobu a nejde třeba jen venčit psa. Takže pokud jsi nešel jen venčit psa za barák, tak to asi není ani omluvitelné. Ale o tom to vůbec není. Já to vidím takto - Bučovice to prostě zkouší za každou cenu co to jde. A není to v této soutěži letos od nich první případ, kdy se snaží nasadit někoho načerno. Loni jste to na nás taky zkoušeli s černochama. Já myslím, že o první místo by se mělo hrát jinak. Akorát jste nám zkazili nedělu. Kdyby to tak dělalo každý mužstvo tak to ani nemá cenu hrát. Na tom je to přece postavený, že pokud chceš hrát tuto soutěž tak se musíš odregistrovat. A když tady nejsou registračky tak místo nich slouží občanka. V krajským přeboru bys taky přece nemohl nastoupit bez registračky, tam by Tě prostě vyprali a bylo by hotovo. Tak už to konečně v Bučovicích pochopte!!!

můj názor

hokeji zdar
ohník