Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Mistrovství ČR amatérů - divize C

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Zápas druhý: AHC Rebels - CSKA Brno 0:4

titulní obrázek

5.4.2008 od Zdenka Kölblová, 33x přečteno

Mrazivá bílá vichřice se proháněla dnes ráno na ledě v NHL hale a nezadržitelně rozdávala góly. Zasloužené dva body!

První neuvěřitelná věc se stala hned ráno. Nikdo nezaspal a všichni se dostavili včas a střízliví :) Tedy až na kapitána, který dorazil za pět minut dvanáct (ve tři čtvrtě na sedm :)). Pěkný příklad týmu, jen co je pravda, Libore. Až budeme řešit disciplinární přestupky z turnaje, nezapomenu :).

A pak se stala druhá neuvěřitelná věc. V sedm jsme vlítli na led, nepřestali jsme lítat celou hodinu a rozprášili jsme soupeře na cucky :). V první půlce padly dva góly, první střílel sniper Jirka Krajdl a druhý sám kapitán. Druhou půlku jsem neviděla, musela jsem pracovně odjet, ale podle zápisu se dvakrát trefil Tonda Žák. Určitě krásně.

Byl to super hokej! Bez větších chyb, s obrovským nasazením a bojovností. Kluci se probudili na ledě (byla tam po ránu strašná kosa) do nálady, která se s tou včerejší nedá srovnat. Skoro jako by nastoupil vyměněný tým. A se strašnou chutí vyhrávat. Jen tak dál chlapci J.

Bohužel potkala nás i smutná věc, v druhé půlce nešťastnou náhodou přišel k úrazu Jirka (dostal ránu pukem do obličeje) a když tohle píšu, tak je ještě pořád v nemocnici. Jura je bojovník se srdcem na správném místě a doufám, že i tohle ustojí a vrátí se mezi nás na led, nebo alespoň na střídačku, co nejdřív to půjde. Držíme palce!

Za chvíli čeká CSKA další zápas, opět s Delfínama, tentokrát trochu jinýma a asi tvrdšíma než těma ze včerejška (letos ve své amatérské lize skončili na prvním místě). Tři body jsou super, ale pět by bylo lepších. Takže přeju nám všem, ať se stane dnes ještě hodně dobrých neuvěřitelných věcí!