Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Mistrovství ČR amatérů - divize C

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Podzímní nabídka dresů Bison

titulní obrázek

20.9.2012 od Zdenka Kölblová, 109x přečteno

profesionální hokejové dresy přímo od výrobce

 

Nabízíme Vám řešení jedné z nejdůležitějších otázek - výroby nových hokejových dresů, na kterých můžete důstojně prezentovat sponzory Vašeho klubu.

Naše dlouholeté zkušenosti ze spolupráce s profesionálními kluby jsou naší výhodou. Můžete se spolehnout na náš profesionální tým, který má za sebou každoročně výrobu několika tisíc dresů.

Nabízíme Vám možnost pohodlného výběru a objednání výroby dresů, to vše na profesionální úrovni.

Na našem webu: http://www.bison.cz/cz/hokejova_vystroj/ si můžete prohlédnout předpřipravené designy, vyžádat si cenovou kalkulaci, nebo si nechat zdarma připravit grafický návrh zcela podle Vašich požadavků.

 

Hokejové dresy od Bison Sportswear splňují nejnáročnější požadavky.

 

S našimi hokejovými dresy se nám v posledních sezónách úspěšně daří expandovat na náročný zámořský hokejový trh, který je charakteristický svým zaměřením na 100% kvalitu.

Naše dresy putují ke svým zákazníkům hlavně do Kanady. Odběratelé oceňují kvalitní materiály, precizní provedení a moderní střihy, zohledňující poslední vývojové trendy. Tyto vysoké nároky se snažíme přenášet i na náš trh.

Právě teď máte možnost vyzkoušet si nejmodernější model střihu hokejového dresu, který pod názvem SUPRE uvádíme na náš trh. Tento model, vyvzorovaný právě pro kanadské zákazníky splňuje nejnáročnější požadavky. Do detailů propracovaný střih je přiléhavý a přesně sedí na těle hráče. Přesto umožňuje maximální volnost a neomezuje pohyb. Anatomicky vykrojené podpaždí doplňují detailně propracované rukávy. Na rozdíl od klasických hokejových střihů, je tady kladen důraz na co nejužší provedení, takže na hráči rukávy nevisí, ale zároveň ho nijak neomezují. Za zmínku také stojí provedení spodní části dresu, které nabízí vzadu oblíbené prodloužení s přechodem na vkusně zaoblený přední díl. To vše dohromady přináší velice efektní vzhled a zároveň maximální funkčnost.

 

Aktuálně můžete využít naší speciální akci, díky které máte možnost získat k vyrobeným hokejovým dresům zdarma profesionální puky Gufex.

Díky naší spolupráci s předním evropským výrobcem hokejových puků a držitelem certifikátu oficiální hrací puky IIHF, firmou Gufex, můžete nyní získat jejich kvalitní produkty zcela zdarma. Podmínkou je umístění loga firmy Gufex na vaše nové dresy. Přesné umístění loga dohodneme podle designu vašich dresů. Můžete získat 30 puků, při výrobě 15 ks dresů, nebo 60 puků při výrobě 30 ks dresů.
Potřebujete-li pro váš tým nové dresy, využijte tuto jedinečnou příležitost.

 

Více informací o celé akci najdete na našem webu:

http://www.bison.cz/cz/akce_gufex/