Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Mistrovství ČR amatérů - divize C

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Zmrtvýchvstání Lulče

titulní obrázek

5.2.2013 od Vladimír Schreiner, 75x přečteno

Zvrátit pětigólové manko - to se jenom tak nevidí. Tým Lulče prohrával po necelých dvaceti minutách už 0:5, ze zápasu s Kačery nakonec bere všechny body.

Akcie týmu v oranžových dresech visely před utkáním vůbec velmi nízko - k pozdravu na modrou čáru nastoupilo všehovšudy 8 hráčů, brankář Schreiner navíc s narychlo vypůjčenými bruslemi.

Kačeři začali energicky a s chutí, první branka utkání na sebe nenechala dlouho čekat. Po čtvrthodině hry svítilo na tabuli skóre 4:0 pro brněnský tým a nad ledem se vznášel debakl. Když pak krátce po přestávce Kačeři zvýšili na rozdíl pěti branek, dala by se pohoda v jejich řadách krájet. Modrý tým jednoznačně kontroloval hru.

Pátá branka Kačerů

Pátá branka Kačerů.

 

Těžko říct, co konkrétně Lulečští v následujících 25 minutách změnili, nicméně z horroru deseti brankami vykouzlili pohádkový příběh. Roli prince sehrál především střelec Vavříček (3 branky), Havlačka (2 góly) a mohutně nahrávající Horáček. Do té doby dominantní Kačeři, do značné míry pochopitelně frustrovaní načekaným vývojem zápasu, se z ledu vytratili. Jejich herní nepohodu korunovala šarvátka na střídačce.

Luleč obrací vývoj zápasu.

 

V hokeji je možné vše - toto klišé dostalo sobotním utkáním zas jednou pořádně za pravdu!

Více fotek z utkání ve fotogalerii.