Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Městská liga Moravské Budějovice - 1. liga

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

16. kolo BALLH

titulní obrázek

27.1.2014 od Zdenka Kölblová, 53x přečteno

ohlédnutí za víkendovými zápasy

Během uplynulého víkendu bylo odehráno již 16. kolo základní části soutěže.

V sobotu odpoledne se střetli nejdříve Krokodýli s hosty z Dražovic v pohledném a vyrovnaném utkání. Onlajn přenos ze zápasu (jediný z tohoto kola) si můžete přečíst zde.

V druhém sobotním zápase v Brně se představili Kohoutovičtí a Kačeři. Modromodré utkání skončilo vítězstvím domácích vysoko 9:2, přičemž osm ze vstřelených branek Kohoutovic má na svědomí útok Flora - Holčák - Grégr. V celém zápase pak došlo pouze k jednomu vyloučení a to na straně Kačerů ve 44. minutě.
To s úsměvem zhodnotil i kapitán Kohoutovic Tomáš Flora: "Na celém zápase byli nejzajímavější rozhodčí, kteří se rozhodli, že nepísknou vůbec nic. Žádné fauly, ofsajdy, zakázané uvolnění, hru v šesti... Dali hře naprosto volný průběh. Byli jsme bez rolby hotoví za šedesát minut."

Ve Vyškově se v sobotu hrál pravděpodobně nejzajímavější zápas víkendu. Luleč se utkala s týmem RH Finance a dle zápisu byl stav po druhé třetině 5:1 pro Luleč. V poslední třetině se podařilo RHF snížit o tři branky a utkání bylo jistě do poslední chvíle napínavé. Bohužel vyjádření k zápasu se nám do uzávěrky získat nepodařilo :)

V neděli dopoledne již opět v Brně proběhlo utkání Židenic proti JBS, prvně jmenovaní zvítězili vysoko 9:2. Zajímavostí zápasu je, že u všech branek domácích figuroval ať už jako střelec či jako přihrávající Robin Dufek.
Radek Smolka z JB Stavební k zápasu řekl: "V první třetině jsme se celkem drželi (skončila 2:1), na začátku druhé se pokazila časomíra, utkání bylo na chvíli přerušeno a my jsme vypadli z tempa. Soupeři parádně bruslili a my jsme je nedokázali pokrýt. Byli lepší, proměňovali šance a my jsme jim nestíhali."

Poslední utkání tohoto kola s asi nejpřekvapivějším průběhem byl zápas Sršňů a Toyoty, který skončil i po nájezdech nerozhodně 2:2. Prvním překvapením bylo vedení Sršňů a to dokonce dvakrát, obě branky musela Toyota dotahovat. Druhým překvapením byli pouze dva vylouční hráči na straně Sršňů, Toyota měla 6 udělených trestů.
Tomáš Brabec z Toyoty komentoval zápas velmi jednoduše: "Radim chyběl a oni (Sršni) nehrajou vůbec špatný hokej. A my jsme nedali spoustu tutovek... Soupeři hráli moc pěkně." Na závěr požádal, abychom pochválili rozhodčí, což rádi činíme.
V závěrečných nájezdech s výsledkem 1:1 uspěl za Toyotu Adam Olšák a za Sršně Michal Kolejka.