Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Městská liga Moravské Budějovice - 1. liga

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

ICESHOP HOCKEY CUP - Rozpis Hotov

titulní obrázek

11.3.2008 od Tomáš Mišik, 61x přečteno

Do dnešního dne 11.3. může každý tým podat svůj návrh do rozpisu, kdo chce kdy začínat, případně se zapsat na určitou pozici. S potešením mohu oznámit

že se povedlo vyhovět všem týmům. Kdo chtěl začínat v sobotu, byl posunut na pozici začátku v sobotu, kdo chtěl začínat v jiném čase, také se mu vyhovělo. Tento Harmonogram nabyde o půlnoci definitivní podoby. Týmy, které žádný požadavek neměly byly doplněny do rozpisu náhodně.

Zkontrolujte si prosím každý svůj termín, časy, zda-li nejste například zapsaní v harmonogramu dvakrát, ale celý rozpis prošel důkladnou kontrolou a mělo by být vše v pořádku.

Zhruba 10 procent týmů ještě neuhradilo startovné, všichni však účast potvrdili, týmy který nemají uhrazeno startovné prosím o co nejrychlejší úhradu.

Ve třetím turnaji je jedno místo volné, do tohoto místa bude brzy doplněn jeden z náhradníků, pravděpodobně ještě dneska.

Pro pět týmů budeme zajišťovat ubytování dle jejich požadavků, ostatní se týmy se buď neozvaly nebo napsaly, že si ubytování zajišťují sami. Neponechte prosím toto zajištění na poslední chvíli. V případě, že budete potřebovat pomoct, neváhejte se na nás obrátit.

Turnaj bude slavnostně zahájen v pátek 4. dubna úvodním zápasem AHC Rebels vs SLH Delfíni Blatec II.

Rozpis turnaje naleznete v sekci - ke stažení

http://www.ahl.cz/soutez/ihc/st/ke-stazeni/

 

Komentáře

16.3.2008, 15:37 - matus jorik

mate dost