Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Městská liga Moravské Budějovice - 1. liga

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Pohlednice z turnaje III - fanoušci

titulní obrázek

9.4.2008 od Zdenka Kölblová, 79x přečteno

CSKA mělo nejlepší, nejvzornější a nejpočetnější fanklub ze všech týmů turnaje.

CSKA má členskou základnu čítající skoro 30 hráčů. Někteří z nich si na turnaj cestu našli, i když se nedostali do sestavy (dokonce na první sobotní ranní zápas v sedm hodin!). Čas si vyhradily i některé manželky a přítelkyně a po tribuně se občas proháněla i budoucí generace CSKA, i když mezi námi zatím ještě není mnoho těch, kdo by byli vybaveni dětmi.

Obléct fanoušky do náhradnických dresů byl skvělý nápad. A nic nepozvbudí hráče víc, než řada diváků se stejným znakem na prsou, kteří stojí vyrovnaní vedle sebe a fandí, tleskají a řvou :) Díky fanouškům máme mraky fotek. Svým dílem přispěli i při řízení chodu střídaček, o funkci otevírače dvířek byl velký zájem (i když to není žádný med a mrznou vám ruce a bolí vás záda a občas inkasujete od hráče letícího na led nebo z ledu pěkný štouchanec, když nedáváte pozor). A v neposlední řadě nás chválili po vyhraných zápasech, to pohladí na duši a podporovali i po těch prohraných a to znovu zvedá na nohy.

Tohoto turnaje se zúčastnily tři brněnské týmy, ale nevšimla jsem si, že by některý další z nich měl takovou podporu. Možná je to tím, že jejich blízcí jsou už fanděním unaveni, ostatní dva týmy spolu hrajou už několik let. Ale pevně doufám, že tohle CSKA nepotká a že si své fanoušky zasloužíme a udržíme, i když někdy ten výkon třeba trochu zakolísá.

A CSKA se o své diváky hodlá i pěkně starat. Jak již bylo řečeno, půjčování dresů byl skvělý nápad a můžeme v tom pokračovat. Asi už víte, a někteří jsme byli i svědky – našli jsme buben. Je zatím rozbitý a sám se nespraví, ale až to někdo zařídí, budeme mít pro fanoušky další motivaci, proč chodit na naše špíly. A rámus bubnu, to už znamená pořádné a důstojné fandění. Pak už bude jen krůček k fanklubu a jak tak popularita a výkony CSKA porostou, věřím, že se jednou dočkáme i davů kočiček čekajících před stadionem na podpisy :) Těšíte se, chlapci? :)

Všem fanouškům děkujeme a doufám, že nám zachováte přízeň a že se bude pořád na co chodit koukat. Máme vás rádi :)

Komentáře

9.4.2008, 23:46 - Jan Heiník

na fanynky se tesim ze vseho nejvic :o) ... kde mam nechat telefon? ;o)