Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Městská liga Moravské Budějovice - 1. liga

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Posezónní schůze BHL

titulní obrázek

5.6.2008 od Petr Havliš, 53x přečteno

13.5. se konala posezónní schůze BHL. Níže najdete závěry této schůze.. Pozdě, ale přece..

Program a závěry posezoní schůze:

1.                 Byla vyhodnocena sezóna 2007-2008 a předány poháry a individuální ocenění:

1. místo - HC Medlov ROS, 2. místo - HC ČPP Falcons Hrušovany, 3. místo - HC Bizoni; nejlépe bránící tým - HC Medlov ROS, nejlépe útočící tým - HC ČPP Falcons Hrušovany, nejslušnější tým – HC PVC; nejlepší střelec a nejproduktivnější hráč – Miroslav Šimoník (HC Mamuti), nejlepší golman – Radim Protivinský (HC Medlov)

2.                 Bylo odsouhlaseno, že BHL akceptuje navýšení ceny ledů pro nový ročník, vzhledem k faktu, že není alternativní řešení. Cena na halách STEL od 1.9.2008 je 2.500,-Kč/hod/bez DPH, tedy 4.087,50 Kč/1.5hod/s DPH. Platba za rozhodčí zůstane nezměněna – 2x200,-Kč a navýší se platba za časomíru na 200,-Kč/zápas. BHL bude jednat s ČSLH a požádá o důslednou docházku rozhodčích i časomíry.

3.                 Startovné na další ročník zůstane nezměněno – 1.500,-Kč. Kauce 3.500,- bude opět převedena do dalšího ročníku.

4.                 Nový ročník by měl začít letos od 22.9. Vedení BHL vstoupí v jednání s vedením STEL o termínech a nové smlouvě na rok 2008-2009. Termíny a rozpis zápasů bude dopracován v co nejkratším době po dohodě se STEL a podpisu smlouvy.

5.                 Po delší diskusi bylo odsouhlaseno, že BHL akceptuje návrh Dalibora Čápa, který se ujme výroby průkazek BHL. Všichni vedoucí jednotlivých týmů odevzdají do 20.8.2008 seznamy svých hráčů s uvedením jména, data narození a RČ (jen pro kontrolu na ČSLH, nebude na průkazce) a jejich foto. Požadavek na foto upřesní Dalibor Čáp (patrně by stačily digitální fotografie aktuální podoby).

6.                 Schůze po obsáhlé diskusi přijala návrh Oldy Pírka na změnu struktury vedení BHL. Bylo odsouhlaseno zvýšení počtu členů Výkonného výboru BHL ze 3 na 5 členů. Výkonný výbor bude mít zároveň funkci disciplinární komise, která rozhoduje o trestech, kontumacích atd.

7.                 Na závěr proběhla tajná volba Výkonného výboru (z navržených kandidátů) a následně tajná volba předsedy Výkonného výboru BHL (ze zvolených členů VV). Složení Výkonného výboru pro rok 2008-2009 je následující: Dalibor Čáp, Petr Havliš, Jaroslav Sekerka, Jiří Sklenář, Jiří Veselý. Předsedou byl zvolen Petr Havliš.

8.                 Hlavní úkoly pro období do startu nového ročníku:

·     Jednání o termínech ledů a podpis smlouvy se Stel (Petr Havliš)

·     Odevzdání soupisek a fotografií a výroba průkazek BHL (vedoucí týmů, koordinuje a výrobu průkazek zajišťuje Dalibor Čáp)

·     Dořešení ověření registrací (Petr Havliš ve spolupráci s Michalem Churavým a všemi vedoucími), následné rušení registrací (vedoucí týmů)

·     Jednání s ČSLH – rozhodčí, časomíra (Petr Havliš, Jiří Sklenář)

·     Oprava Stanov dle odsouhlasených změn (Petr Havliš)

·     Návrhy úprav Herního řádu (vedoucí týmů, koordinuje Petr Havliš, schvaluje Výkonný výbor)