Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Městská liga Moravské Budějovice - 1. liga

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

CSKA to v sobotu dotáhla až do Bastily

titulní obrázek

2.9.2008 od Zdenka Kölblová, 55x přečteno

Začali jsme v sobotu pul deváté ráno a končili v neděli ráno v pět – v Bastile :)

V pořadí třetí turnaj, kterého se CSKA účastnila, nedopadl úplně podle představ. Vlastně vůbec :(

V prvním zápase jsme narazili na soupeře z BHL, další brněnské amatérské ligy. Bizoni skončili v minulém ročníku na třetím místě v konečném pořadí a tudíž se dal očekávat silný soupeř. Nestalo se tak, byli hratelní a rozhodně jsme na ně měli. Jen chyběly koncovky a těch několik pár centimetrů okolo brány zamrzelo víc než jednou. Prohráli jsme 1:2, naši jedinou branku stvořil Tonda Žák. Smůla se nám přilepila na nože.

V druhém utkání nás čekalo ZFP. A debakl 1:6. K tomuto zápasu použiji komentáře kouče Kuťase: prohráli jsme, protože oni bruslili a byli všude třikrát rychleji…. Naši jedinou branku dal Tonda Žák.

Odpoledne nás čekal relativně lehký soupeř – Bulls. Možná jsme byli namlsaní výhrou v přáteláku minulou neděli… podceňující faktor nelze brát na lehkou váhu, poučení pro příště. A nejde to svádět na to, že se nám nedařilo. Tohle utkání jsme měli v pohodě vyhrát. Ale projeli jsme to 1:3. Nechci se už potřetí opakovat, ale jinak nelze, skóroval opět Tonda Žák. 

CSKA skončila ve své základní skupině na posledním, čtvrtém místě. Čeká nás ještě v CSKA dlouhá práce a tento turnaj si rozhodně nedáme za rámeček.

 

Závěr turnaje se netradičně neodehrál v Auře, jelikož náš domovský lokál měl zavřeno. První alternativa byla Elektra. Rozumní kolegové (v čele s kapitánem) prchli ještě před příchodem hlavní vlny (v čele s koučem). Několik málo dalších se odporoučelo před jedenáctou hodinou do bezpečí domů. Proběhlo pár slivovic, údajně domácích, a zaručeně domácí Balantinka, i když to měla být původně úplně jiná whisky, ale Finskou vodku neměli :)…. Tak asi tak :)

Zbytek hrdinů vyhlásil zteč na Bastilu a tak se stalo. Já sama si vzpomínám na gauč a nesmírně krásnou, jen lehce oděnou slečnu na plakátě s reklamou na nejmenovanou tequilu.  Konec večera je znám jen z útržkovitého vyprávění, někteří si vzpomínají na panáky na baru, někteří na venčení psů v pět ráno a pár bojovníků si pamatuje jen probuzení v poledne (ti nejskalnější až ve čtyři odpoledne :)). Turnaj za moc nestál, ale v noci si to zdravé jádro CSKA vynahradilo a zvítězilo na celé čáře. I když ta byla po cestě domů hodně klikatá :)