Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Městská liga Moravské Budějovice - 1. liga

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Oznámení

titulní obrázek

14.2.2009 od Petr Havliš, 88x přečteno

Tresty OK hráčům HC Cyclones Smolka a Kovacs

V zápase HC Bizoni-HC Cyclones byly 2 hráčům hostí - č.9 Radek Smolka a č.13 Marian Kovacs - uděleny tresta OK za nesportovní chování. Oba nesmí nastoupit v následujícím utkání 20.2. s týmem HC Petrov. 

Komentáře

16.2.2009, 13:11 - Martin Pokec

Pro RADKA Smolku :-)
Sorry za přejmenování :-)

16.2.2009, 10:27 - Martin Pokec

Pro Jirku Smolku:
Jo,to máš pravdu v tom,že Max a jeho "dětskej" až mírně debilní úsměv ( Max mi zajisté promine pokud tohle čte :-) nepochopí každej a spoustu lidí ten úsměv chápe jako ironický a arogantní,v tom s tebou souhlasím. A co se týče zamyšlení vašeho hráče o tom,kolik Max udělil trestů-to je pravda,když na ten příspěvek koukám,má asi přísnější metr a asi chce s naší ligou něco posunout (nevím jestli se mu to podaří) v tom směru,že s rozhodčím se nehádá a nemá člověk být na rozhodčího sprostej-s tím já osobně souhlasím,taky jak říkáte mně občas rozhodčí pořádně nasere,ale vím,že on je ten kdo to na ledě "vede" a ikdyž mu nadám,tak ten výrok nezměním a akorát vyfásnu ještě nějakej trest. To by se mělo opravdu změnit a možná by to prospělo celé hře,protože přiznejme si to-myslím že ani jeden z nás hráčů jim to pískání nezávidí,vždy se najde někdo,koho se dotkli a kdo je na ně nasranej,takže si myslím,že ta jejich role není příliš záviděníhodná...

16.2.2009, 11:01 - Radek Smolka

:-) Jmenuju se Radek, ale to je jedno. Jinak já mu nenadával sprostě, já mu jen nasraně řekl, že když to neumí, tak ať se na to vysere. Dostal sem 10min a jak jsem byl nasranej, tak jsem si ještě přisadil, že to je jedinej trest co umí správně zapískat a když mu to udělá dobře, tak ať mě vyloučí. Je ale možné, že jsem to okořenil i nějakým peprnějším slovem. :-) :-(


18.2.2009, 0:33 - Jan Heiník

Smoku ty jsi holt zloun :)

15.2.2009, 0:01 - Karel Prchal

Jenom tak pro zamyšlení jsem si udělal malou statistiku osobních terstů v BHL. Zatím bylo odehráno necelých 60 (57)zápasů. V 9ti z nich byl udělen některý z trestů buď TH nebo OK a to celkem 12ti lidem. Docela zajímavé je to, že 5 těchto zápasu pískal jako rozhodčí Max Černý a celkem v nich byl udělen 8 lidem trest, který jim znemožnil hrát další utkání. Nic proti týmu Bizonů, včera jsme na ně neměli, ale při třech rozhodčích dostat dva góly z ofsajdu, párkrát neodpískat vyložený faul - a to ma obě strany - vyloučit za nic - taky na obou stranách - to už si jeden zanadává ne?

14.2.2009, 13:30 - Radek Smolka

Jen tak k zamyšlení.
Hl. rozhodčí Černý je hráč týmu HC Petrov.
Kontrolní otázka, s kým hraje HC Cyclones další zápas?

14.2.2009, 18:44 - Martin Pokec

Nazdar,sorry ale musím reagovat-jsem hráčem Petrova,ale nemám absolutně pocit,že by MAx Cerný musel někoho vylučovat,aby jste byli proti nám slabší,nebo Vás nebylo dost.To poravdu nemáme zapotřebí...A když se podíváš na zápas například čerti-gingila tak tam taky vyloučil hráče,a nic z toho neměl ve smyslu,že by to pomohlo nám! Nemám zapotřebí ho hájit,nevím o co šlo a neříkám,že to bylo na 100% správné rozhodnutí,jen raguji na to,že by to byl nějaký záměr vzhledem k našemu blížícímu se zápasu. To je vše a na ledě zdarec.

14.2.2009, 22:38 - Radek Smolka

Já hrát nemůžu, takže se nepotkáme. Jinak jsem to nazval k zamyšlení, nevím co se Maxovi honilo hlavou, nevidím do něj. Když tebou přijede po tom co Ti soupeř vytrhne hokejku z rukou a ještě s ní 2m jede, jen se směje a nevylučuje, tak když se pak za zápas takových faulů nakumuluje několik, tak je pak těžké ho neposlat to prdele. Ať raději dělá co umí líp a to je hraní.
Tím nechci říct, že nadržoval Bizonům. Porazili nás zaslouženě a sám jsem měl jít sedět za sekání na Petra Ohniště, ale pokud jsou za to pískání placeni, sejdou se dokonce ve 3 (v zápise byli napsáni jen 2) tak by to mělo mít aspoň nějakou kvalitu.