Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Městská liga Moravské Budějovice - 1. liga

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

TRESTY

titulní obrázek

29.10.2009 od Michal Churavý, 158x přečteno

David Stehlík (Mamuti), Jiří Cupák (Bláhovka) 1 x stop

David Stehlík a Jiří Cupák jsou potrestáni zákazem startu na jednou utkání kvůli udělení trestu OK za vzájemnou šarvátku v zápase HC MAMUTI HC BLÁHOVKA.

David Stehlík nesmí nastoupit v zápase HC Moravian Panthers : HC MAMUTI

Jiří Cupák nesmí nastoupit v zápase HC Moravian Panthers : HC BLÁHOVKA

Komentáře

14.11.2009, 0:09 - Tomáš Flora

Přesně tak. Jak říka Jura Sklenář. Jak někdo začne ,tak se to rozjede. Vždyť na to ti lidi(hráči) tady čekaj.

7.11.2009, 0:08 - Tomáš Flora

Co kdyby místo strohých komentářů občas někdo z organizátorů ligy napsal třeba i něco navíc!?! Proč to trochu neptezentujete? Vždyť tady tím hokejem hromada kluků žije. Mrkněte vedle jak to dělá Libor Grabec. Majkle! Kde hledat větší inspiraci k napsání krátkého článku než byl ten náš zápas s Jiříkovicema,otočený a rozhodnutý v posl.vteřině. Když se něco podobného stalo v Liborově soutěži(Toyota-Kohoutovice)tak o tom popsali 3 A4. Co nějaké novinky,názory atd? A už vůbec nechápu,že se zde nikdo ani slovem nezmínil třeba o vyvrcholení soutěží Medlov-Bučovice nebo loni Medlov-Tišnov.Myslím si , že je to opravdu škoda. Všichni hráči(i fanoušci)tyto stránky sledují a hltají každou novinku tak na tom zapracujte.Flery

7.11.2009, 11:02 - Petr Havliš

Nazdar Flery. Máš jistě pravdu v tom, že by to bylo super mít články a komentáře k alespoň nejzajímavějším zápasům. Klobouk dolů před Liborem Grabcem a lidmi co mu pomáhají. Na druhou stranu už samotná organizace soutěže a editace zápasů atd. dá dost práce a prostě jsme dost zaměstnaní lidé. Samozřejmě je ale možné, že pokud se najdou aktivní dobrovolníci z jednotlivých týmů, můžou se stát editory, necháme jim zřídit administrátorské přístupy a články může vkládat více lidí. Pokud máš zájem, určitě to půjde, klidně se domluv s Michalem a zařídíme to. To samozřejmě platí i pro kohokoliv dalšího, pokud to bude myslet serioózně.
Pate

10.11.2009, 0:58 - Michal Churavý

Tohle utkání by si článek rozhoně zasloužilo. Vynikající hokej na obou stranách s pouze třemi vyloučenými v součtu, dramatickým obratem a vyvrcholením dvě sekundy před koncem. Já se do psaní článků o našich vlastních zápasech na tento web moc nehrnu. Ač se budu snažit sebevíc, může to někdo vzít subjektivně. Jsou situace, které mohu vnímat jako brutální útok loktem na hlavu, po kterém náš hráč skončí v nemocnici a soupeř to vidí jako běžný obranný zákrok. Rozhodně nechci říct, že by se toto mohlo týkat Jiříkovic. Raději se budu držet oficiálních sdělení vyplývajících z funke sekretáře ligy. Nechci, aby se tady rozdmýchaly diskuse, jakých jsme si tu užili před lety.
Pokud by se našel někdo nestranný, byla by to paráda.

13.11.2009, 9:07 - Jiří Sklenář

stačí abys začal .. nikdo to v tom nebrání. Pokud na to máš čas. Určitě se pak připojí i další.