Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Městská liga Moravské Budějovice - 1. liga

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Kačeři přehráli Luleč

titulní obrázek

8.11.2009 od Vladimír Schreiner, 91x přečteno

Sobotní večer svedl týmy, které se v začátku sezony výsledkově kopírovali: jedna výhra, prohra 2:3 se Sršni a prohra o čtyři branky se soupeřem z horních pater tabulky.

Zápas začal náporem tradičně namotivovaných Kačerů. Luleč se bránila nepřesně a Kačeři šli rychle do vedení - přízemní puk nastřelený do skrumáže znamenal první gól světlemodrých. Lulečští mohli srovnat krok v následující přesilovce ale realita byla opačná - tři Kačeři ujeli do přečíslení proti dvěma a krásnou kombinací na jeden dotek zasunuli kotouč k tyči, 2:0.

Vyrovnanější průběh zápasu zorganizoval druhý Lulečský útok ve složení Fischhof - Václavík - Široký. Především první dva jmenovaní si dokázali vytvářet nadějné pozice: Václavík po sólu přes celé kluziště puk mezi nohama brankáře Kačerů ještě neprocedil, jeho přihrávka z rohu na dobře najetého Fischhofa už ale znamenala změnu skóre: 2:1. Účinná spolupráce lulečských byla násilně přerušena v čase 16:16, Fischhof byl důrazný v osobním souboji za což jej rozhodčí přísně poslal do sprch.

Třetí třetina slibovala za otevřeného stavu 2:1 zajímavý hokej a tomuto očekávání nezůstala nic dlužna. Nejdříve se prosadili Kačeři. Ve vlastním oslabení se prezentovali ránou bezprostředně po vhazování, na kterou brankář Lulče vyrážečkou nedosáhl, 3:1. Lulečská početní výhoda ale pokračovala a byla za chvíli zvýrazněna vyloučením dalšího z Kačerů. Přesilovku pět proti třem využil už po devíti sekundách lulečský obránce Michálek ránou z mezikruží a za stavu 3:2 bylo zas o co hrát.

Poslední pětiminutovka zápasu vysloveně slušela, hra se přelévala ze strany na stranu, tempo vygradovalo na maximum. Akcie Lulče držel nad vodou brankář Sedláček, který uspěl sám proti dvěma rozjetým Kačerům. Lulečští museli hrál vabank což se jim stalo osudným. Půl minuty před koncem vybojoval hráč Kačerů kotouč, dokázal si pohrát i s brankářem Lulče a vystřelil tak definitivně tři body pro brněnský tým.

Kačeři porazili Luleč 4:2.