Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Městská liga Moravské Budějovice - 1. liga

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Schůze ZHoL dne 11.11.2009

titulní obrázek

11.11.2009 od Jiří Hejtmánek, 53x přečteno

Usnesení ze schůze ZHoL ze dne 11.11.2009

Ve středu večer, se v restauraci zimního stadionu Luďka Čajky ve Zlíně uskutečnila v pořadí druhá schůze zástupců týmů  hrajících Zlínkou hobby ligu v sezóně 2009/2010.

 Na programu bylo projednání čtyř bodů a to:

1. Trest pro hráče Torpéda Jana Fendrycha za napadení rozhodčího.

 Zástupci všech devíti týmu se usnesli na potrestání hráče Torpéda Jana Fendrycha zákazem startu v následujících pěti zápasech hobby ligy a podmínečného vyloučení tohoto hráče ze soutěže. Dotyčný hráč v utkání Torpéda proti Rotoru Podhoří byl vyloučen do konce zápasu za napadení rozhodčího.Nejbližší možný start hráče tak připadne na 14.kolo hobby ligy. 

2.Působení bývalého extraligového hráče Martina Hlavačky v hobby lize.

Zúčastnění zástupci hlasovali pro dodatečné schválení hráče Martina Hlavačky z týmu Rakas v Hobby lize v poměru hlasů 5:3.Hráč se tak může účastnit všech zbývajících zápasů sezöny 2009/2010.

3.Rozšíření soupisek:

Schválen byl také maximální počet hráčů na soupisce jednotlivých týmů v počtu 28 hráčů. Do již uzavřených soupisek je také možno do 30.11.2009 dopsat maximálně tři nové hráče. Tyto hráče ovšem musí schválit zástupci všech zúčastněných týmů.

4.Verbální napadání rozhodčích či protihráčů na vedlejší střídačce - tresty

Z důvodu často se množících případů slovního napadání rozhodčích či protihráčů na lavičce, se zástupci dohodli na udělení pravomoci rozhodčím, potrestat tento incident dvouminutovým trestem pro dotyčnou lavičku, která se takhle proviní.