Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Městská liga Moravské Budějovice - 1. liga

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Opakování utkání KUB - HCN

titulní obrázek

15.12.2009 od Jakub Štětkář, 68x přečteno

Dne 21. prosince 2009 se na PSG aréně ve Zlíně uskuteční opakované utkání KASMEN Uherský Brod - PSVS Napajedla. Původní utkání mezi těmito dvěma týmy bylo ukončeno půl hodiny před koncem za stavu 5:2 pro KASMEN Uherský Brod.

Připomeňme si, že předčasné ukončení bylo způsobeno neinformovaností ledaře o tom, že začátek zápasu byl o půl hodiny posunutý. Hrálo se tedy po odečtu rozbruslení jen padesát minut z osmdesáti. Chyba byla na straně pronajímatele ZS, který nám náhradou poskytunl nový termín, právě 21. prosince 2009. Vzhledem k tomu, že se ze strany hráčů Uherského Brodu šíří požadavky na ponechání původního výsledku nebo na pouhé "dohrání třiceti chybějících minut ve stejných sestavách", připojuji pravidla ČSLH pro tyto případy:

"Nemůže-li být utkání sehráno nebo dokončeno (nezpůsobilá hrací plocha, výpadek el. energie na ZS, havárie dopr. prostředku, úřední zákrok Policie ČR apod.) a tuto skutečnost uvede rozhodčí do zápisu, je povinností obou soupeřů  písemně se dohodnout pokud možno okamžitě, nejpozději však do 48 hodin, na novém termínu a neprodleně jej sdělit  STK a delegovaným rozhodčím"

Žádná jiná možnost než opakování utkání se v řádech ČSLH nepřipouští a i my se řídíme pravidly ČSLH, byť aplikovaných v amatérských hobby podmínkách.

Doufám, že tato informace je dostatečně jasná!!