Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Městská liga Moravské Budějovice - 1. liga

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Návrh na kontumaci zápasu

titulní obrázek

27.10.2007 od Jiří Sklenář, 45x přečteno

předkládám návrh Hc Petrov na kontumaci zápasu s HC ČPP FALCONS
Návrh na kontumaci utkání HC PETROV : HC FALCONS HRUŠOVANY ve prospěch HC PETROV
 
Dne 25.10.2007 částečně proběhl zápas mezi uvedenými týmy. V čase 40:40 rozhodčí zápas ukončili pro jednoznačné porušení pravidel ze strany hráčů HC Falcons Hrušovany.
 
Přepis zápisu rozhodčího: Utkání ukončeno v čase 40:40 kvůli navrácení polovyslečených hráčů mezi střídačky, kteří dostali trest do konce utkání. Hráči číslo H20 byl v čase 39:57 udělen TH za nesportovní chování, konkrétně se slovy „Ty čůráku“.
 
Hráči svým chováním porušili Pravidla Ledního hokeje – konkrétně pravidlo 507 (viz níže).
 
Stanovy a Herní řád BHL na podobnou situaci konkrétně nepamatují (nikdo asi nepředpokládal, že k podobné situaci vůbec může dojít). Je nutné aplikovat Herní řád
 
Článek 2
1. Hokejová pravidla při soutěžních utkáních BHL se řídí pravidly ČSLH. Výjimku tvoří délka utkání (3x15min), délka vyměřeného trestu (1.5min) a hokejová výstroj brankáře.
 
HC PETROV žádá o kontumaci zápasu ve prospěch HC PETROV se všemi náležitostmi (přiřčení bodů, úhrada poplatků za ledovou plochu, rozhodčí, časomíru apod.).
 
 
 
Vzhledem k možnému dopadu události i k tomu, že vedoucí obou zainteresovaných mužstev jsou členy Výkonného výboru, žádáme, aby situaci projednal nejvyšší orgán BHL – „Schůze BHL“.
 
 
Pravidla ledního hokeje:
507 - TREST VE HŘE
Při trestu ve hře je hráč, včetně brankáře, vyloučen z hřiště a vykázán do šatny pro zbytek utkání a náhradník se povolí po pěti minutách.