Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Superliga hokejbalu Ostrava - Kategorie U19

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Pohár těch nejlepších - Preview

titulní obrázek

21.4.2008 od Tomáš Mišik, 92x přečteno

O nadcházejícím víkendu, 25. až 27. 4., se sjedou do Brna nejlepší celky z kvalifikačních turnajů bojovat o Iceshop Hockey Cup 2008. Přinášíme Vám informace o účastnících závěrečného finálového turnaje.

Nejleproduktivnejšího hráče, Roberta Rákoczyho, přivezou Old Stars Hodonín. K vidění budou nejlepší brankáři: Milan Zahálka (CESA VUT) a Martin Rázek (SLH Delfíni Blatec II) se pyšní lichotivým průměrem 0,8 branky na zápas. Nejlepším nastupujícím střelcem se sedmi vstřelenými brankami na turnaji bude Zdeněk Janák z týmu ČPP Falcons Hrušovany.

Harmonogram závěrečného turnaje a rozmístění do skupin najdete v sekci ke stažení, či přímo zde.

Výraznou změnou, a to především v kontrastu s třetím kvalifikačním víkendem, budou rozhodčí. Na základě zkušeností z dosavadního průběhu pozýváme nejůspěšnější sudí.

A jaký je recept na vítězství v turnaji?

Vítězové prvního turnaje, Delfíni Blatec, šli na ranní finále někteří přímo z hospody. Nasazením a obětavostí turnaj vyhráli.

Druzí vítězové, Old Stars Hodonín, jsou trpělivě očekáváni především ve sport baru na stadionu. Místní personál byl velice potěšen jejich důsledným pitným režimem a předpokládám, že tomu na finálovém turnaji nebude jinak.

HC Nebory, finalista třetího turnaje, měl alkohol rovněž jako hnací sílu. Morálku mužstva elegantím severomoravským přízvukem vystihl jeden z hráčů: "My jak nejsme popiti tak neumíme hrat, jak sme najebani tak sme šecko vyhrali. Odpoledne už nebyl alkohol v krvi a šecko sme projeb.. "

Pro první tři týmy máme připravené adekvátní poháry a medaile. Cenami pro nejproduktivnějšího hráče, nejlepšího střelce a brankáře jsou poháry a hokejové zboží od firmy Iceshop s.r.o. Ceny do turnaje rovněž věnovala společnost JágrTeam s.r.o., výhradní distributor značek CCM, Reebok a Jofa do ČR. Je připraveno šampaňské i bečka pro vítěze. Pro každý tým bude v šatně nachystáno malé občerstevní a pitný režim tak, abyste si závěrečná klání mohli patřičně užít a pobavit se.

 

Na turnaji bude přítomno těchto 8 nejlepších celků z celé České Republiky:

SLH Delfíni Blatec II (Olomouc)

 

ČPP Falcons Hrušovany (Hrušovany, Brno)

ČPP Falcons Hrušovany

Old Stars Hodonín

Sony Ericsson Praha

Komplexní Brigáda (Praha)

CESA VUT (Mladíci z Vysokého Učení Technického v Brně)

HC Nebory (Třinec a okolí)

Petrov + Čerti (Brno)

 

Partnery turnaje jsou:

Iceshop s.r.o.
Obchod s hokejovou výstrojí a největší brankářský obchod v Evropě

Program Brněnsko
mediální partner

TVB1
Brněnská kabelová televize

Metropolitan
Nové radniční noviny statutárního města Brna

 

Reebok
Sponzor turnaje

CCM
Sponzor turnaje

Jágrteam
Sponzor turnaje