Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Superliga hokejbalu Ostrava - Kategorie U19

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Krokodýli na turnaji v Nymburku

titulní obrázek

25.4.2008 od Zdenka Kölblová, 52x přečteno

V pátek 25.4. odpoledne odjela z Brna výprava HC Crocodiles na kvalifikační turnaj mistrovství ČR amatérských týmů do Nymburka. Během víkendu budou spolu s jedenácti dalšími kluby z celé republiky bojovat o postup do finálového klání.

Ačkoliv ligová sezóna byla dlouhá a skončila teprve před čtrnácti dny, hokejisté HC Crocodiles ještě nemyslí na prázdninový odpočinek. Statečně vyrazili na v mnoha ohledech náročnou akci – turnaj amatérských týmů v Nymburce. Účastní se ho letos již podruhé a jsou zatím jediným zástupcem jihomoravské metropole.


Celý turnaj je rozložen do ctyř víkendů, z nichž první tři jsou kvalifikační. Z nich vzešlí vítězové budou bojovat na finálovém setkání o titul. Akce je pořádána letos již čtvrtým rokem. Vyznačuje se precizní organizací na profesionální úrovni podpořené kvalitním zázemím nymburského stadionu. A hraje se zde velice pohledný hokej. Pro všechny účastníky je strhujícím sportovním i společenským zážitkem.

Krokodýli se na turnaj řadu týdnů pečlivě připravovali :) Pojali svou letošní účast opravdu ve velkém, jednotným oblečením počínaje a několikahlavým realizačním týmem konče. Odvážné plány některých členů výpravy na prožití víkendu v Nymburce se podobají propracovanému válečnému tažení a někteří dokonce s hraním hokeje ani moc nepočítají :)

Nicméně většina určitě dojde k názoru, že když už ty hokejové krámy táhli takovou dálku, tak se půjdou sklouznout. Vyklouzají pohár pro vítěze? :)

Přejeme HC Crocodiles hodně štěstí!