Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Superliga hokejbalu Ostrava - Kategorie U19

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Premiéra v BALLH.

titulní obrázek

6.10.2008 od Libor Grabec, 58x přečteno

HC Kačeři se v neděli poprvé představili proti zkušenému týmu HC Sršni a ani osm vstřelených branek nestačilo k bodovému zisku.

Nováček soutěže se v neděli dopoledne poprvé zapojil do soutěže BALLH a jeho soupeřem byl tým HC Sršni(domácí),kteří před sezónou posílili o pár hráčů z BHL.

Úvod utkání naznačil,že to bude útočný hokej a že bude hodně popsaný zápis o utkání v kolonce střelců.Od začátku utkání bylo znát kdo je více sehraný.Ve dvanácté minutě domácí tým vedl 4:0 a to hlavně díky hráčům Kolenovský,Výtisk.Hosté,kteří hráli stejně jako domácí na tři kompletní útoky, se rozjížděli trochu pomaleji,po otřepání z premiéry se konečně začali prosazovat a díky třem rychle daným gólům do konce třetiny, se opět vrátili do utkání a zase bylo o co hrát.

Jenže druhá třetina byla podobná třetině první a domácí se po čtyřbrankové šňůře(kdy už hráč domácích Jakub Výtisk měl na svém kontě 2+2 ),odskočili na rozdíl 8:3 a hosté do konce třetiny upravili na 8:4.

Ve třetí třetině tempo v žádném případě neupadlo a brankové hody se zastavili až na konečném skóre 10:8 ,což je jeden z rekordů soutěže,kdy padlo tolik branek!

 

 

 

 

 

Bašný Antonín - Kačeři