Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Superliga hokejbalu Ostrava - Kategorie U19

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Falcons opouští BHL

titulní obrázek

1.7.2010 od Jiří Sklenář, 105x přečteno

Zdar všem hokejkám,

 

Oznamuji všem, že Falcons končí  v soutěži  "BHL" ..  Proč? Po mnoha letech práce, a totálnímu vyhoření nepotáhnu káru HC Falcons dál. Těmto slovům o vyhoření rozumí snad jen Vaši vedoucí co se o Vás starají. Držte se jich,  je to tvrdá práce stmelovat bandy hokejek a držet v soutěži tým.

Pokud někdo bude mít zájem o naše hráče  dám mu telefonní čísla. Telefon na mně je 776778118. Máme tam výborné kluky Sklenář ml., Ketman, Janák, Dilhoff, Kozárek, Kašpar aj

Děkuji, všem vedoucím týmů za dlouhodobou spolupráci, byli to docela zajímavé roky vyplněné prací, stresem, půtkama, a bojem jak na ledě tak i u stolu. Bylo to super!!! Neměnil  bych. Soutěž převzal Petr Havliš, a šlape jak má. Má Váš respekt a i můj obdiv. Držím mu  palce.

Vliv na náš odchod má i to, že máte rezervní tým tudíž nebude žádný problém Falcons vypustit. Po ČERTECH TAK ODCHÁZÍ  další tým který bude už jen na poháru. Těch ..... 5 ..... našich titulů v řadě bude těžké překonat. :))) V současné době je spousta dobrých manšaftů, a pořád sem proudí nové mladé hokejky, soutěž má výbornou úroveň a není už v podstatě amatérská.  Určitě se bude liga jen zlepšovat. Přeji všem super sezónu, a spoustu dalších ročníků.


Sklenda - Falcons

Umění je i včas odejít :)

p.s led už jen hobby ( i když v mém podání to hobby bylo vždycky )

Komentáře

21.7.2010, 15:30 - michal mekleš

Alonzo.....
díky za vše,
škoda , že končíš. Myslím ,že jsi to dělal dobře a tím jsi lezl spoustě lidí na nervy ;-)))
...víc takových jako jsi ty.....meklin

22.7.2010, 9:36 - Jiří Sklenář

to si piš .. zejména když jsme hráli špicu, pak už to bylo v klidu. Ale to je úděl těch co hrají nahoře. Poděkování patří i naší partě co jsme tak dloho táhli v jedné sezóně 1. v BHL, 2.v BALLH na skore s Toyotou a 2. BHL Břeclav celkem 70 soutěžních špílů to byli roky.
Díky všem bývalím Falconům jako Kučerova, Holasíci, Ondrašek, Meklín, Ketoš, Jancl, Leicmoši, Bure, Štrubl, Smrk, Gruber, Parajda, Vlčák, Karolčík, Láňas, Ježa, Soušek, Maršec, a spouty dalších co se u nás promotali to bylo moc super. Ostatně s některýma se začneme vídat v OHL :)) u ledu zůstaneme ... jen ve své věkové kategorii ... p.s Michal CH. aspoň se nebude mít s kým hádat :)) .

21.9.2010, 10:53 - Jiří Sklenář

FALCONS poprvé vítězně v OBL ..tým oživl v Old Boys League ..musím uznat že zahrát si ve Falcons s Petrem Havlišem (vedení BHL) Liborem Grabcem (vedení BALLH) bylo super. A výhra na bývalými Čerty nyní Wolves byla taky dobrá.. Za chvílu bude čas kdy se zase potkáme :)).. www.oldboysleague.cz