Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Superliga hokejbalu Ostrava - Kategorie U19

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Stop pro čtyři hráče ZAMHL

titulní obrázek

8.11.2011 od Jakub Štětkář, 74x přečteno

V pondělí 7. listopadu 2011 se disciplinární komise zabývala neoprávněnými starty některých hráčů ZAMHL. Výsledkem je zastavení činnosti v ZAMHL pro čtyři hráče.
Disciplinární komise (ve složení David Kopčil (SNE), Antonín Prokeš (KOH), Marek Bělíček (VIZ), Zdeněk Kamenář (BAT), Martin Chalupa (BRE), Jakub Štětkář (BUM)) jednohlasně a s okamžitou platností pozastavila činnost hráčů Dušan Chromčák (ART), David Kučera (SKA), Mirko Zemanovič (HCN) a Tomáš Kupka (SHA). Od dnešního dne tito hráči již nejsou na soupiskách dotčených týmů. Další závěry disciplinární schůze budou prodiskutovány na setkání zástupců týmů, které se uskuteční příští týden. Termín bude upřesněn.

Komentáře

16.11.2011, 12:04 - Martin HAMPL

Dobrý den,
k situaci s neoprávněnými starty hráčů mám tuto připomínku. Zdá se mi, že situace se neustále opakuje každý rok. Proč to tedy neudělat tak, že k určitému datu se soutěž uzavře a všichni ti hráči, kteří k tomuto datu jsou schválení, mohou pak kdykoli nastoupit. Pokud chce tým přidat nového hráče do uzavřeného seznamu, bude na něm, aby dodal výpis jeho aktivit v Českém vrcholovém hokeji (jaké přesně doklady bude nutno předložit, je na zvážení).Potom, po připomínkování ostatních týmů, už by takový hráč byl nezpochybnitelný.
Už mám jenom malou poznámku k zastavení činnosti čtyř hráčů.Nevím jak u ostatních, ale u našeho hráče Davida Kučery, který nastoupil v zápase proti Sharks, nedošlo ze strany Sharks, jak se alespoň domnívám k podání protestu a kontrole hráče. Doufám, že alespoň toto by měla být nutná podmínka pro jakákoli další jednání o neoprávněném startu hráče.
Martin HAMPL