Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Superliga hokejbalu Ostrava - Kategorie U19

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Máme za sebou první kolo BALLH

titulní obrázek

8.10.2012 od Libor Grabec, 60x přečteno

Máme za sebou první kolo BALLH

 

Prvních 15 bodů letošního ročníku BALLH má již své majitele. Viděli jsme pět (na vlastní oči tedy jen čtyři) pěkných a poměrně vyrovnaných zápasů.

Nejprve pojďme na skok do Vyškova, kde již tradičně zahajují ročník oba mimobrněnské týmy  Dražovice a Luleč. Lulečtí hráči vyhráli zápas o jeden gól v poměru 3:2 a podle vyjádření se jednalo o „vyhrocené derby se spoustou trestů“. Když se podíváme do zápisu, je tam opravdu těch trestných minut skoro 100 ? :) Na stadioně ve Vyškově bohužel zatím není možné z technických a časových důvodů psát onlajny, takže přímý report z dění nemáme, vedení soutěže k celé situaci ještě dodatečně vydá prohlášení.

 

A zpátky do Brna. V sobotu se představili po prázdninách ve vzájemném duelu Sršni a Kačeři ve velmi vyrovnaném utkání, které rozhodl nakonec jediný nájezd. Tým HAC s několika novými tvářemi a s novým sebevědomím překvapil – dokázal proti Toyotě smazat čtyřgólové manko na rozdíl jediné branky a kdyby zápas nekončil, kdo ví, jak by to celé dopadlo. Vynikající, jen tak dál!

RHF se museli v nedělním zápase s Krokodýlama dvakrát dotahovat na remízu, ale nakonec byli v závěru zápasu těmi šťastnějšími. Zbývá utkání Kohoutovice – JBS, které sice skončilo jednoznačně, ale vůbec takové nebylo. JBS se na začátku třetí třetiny dotáhli na rozdíl jediného gólu a další senzace mohla být na světě. Každopádně hráčům posledního amatérského týmu v BALLH přejeme, aby se o nějakou postarali v dalších kolech :)

 

Onlajn přenosy z brněnských zápasů si můžete přečist zde:

 

sobota 6.10. v 15:45 Sršni – Kačeři

sobota 6.10. v 17.30 Toyota – HAC

neděle 7.10. v 9:30 Kohoutovice – JBS

neděle 7.10. v 11:15 Crocodiles – RHF

 

 

Ve druhém kole se zaměříme na tým HC RE/MAX Atraktiv Luleč, který hraje v neděli od 10:45 s Krokodýlama. A potom se podíváme, jestli forma a nadšení, které si tým HAC přinesl do nové sezóny, vydrží i v zápase s Kohoutovicemi, který začíná v neděli v 12:30.

A jelikož jsou onlajny zprostředkovávány živě přímo od ledové plochy, můžete si je samozřejmě pustit již v uvedené časy.

Sledovat můžete zde:

 

neděle 14.10. v 10:45 HC Crocodiles Brno – HC RE/MAX Atraktiv Luleč

neděle 14.10. v 12:30 H.A.C. Brno – HC Kohoutovice