Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Superliga hokejbalu Ostrava - Kategorie U19

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

FENOMÉN RADIM

titulní obrázek

4.12.2007 od Jiří Sklenář, 73x přečteno

4x0 ze 6.zápasů

letos se jasně ukazuje kdo je nejlepší gólman BHL. Brankář  Medlova Radim Protivinský bojoval s Michalem Churavým o loňský titul nejlepšího brankáře. Bohužel loni se mu to nepovedlo. Letos ovšem neponechává boj náhodě, a jeho 4.čistá konta jsou pádnou odpovědí kdo že je nej.  Branky Radimovi vstřelili pouze Falcons 5, a Petrov 2!!! Včerejší fotbalový výsledek 1:0 pro Medlov ukazují vyrovnanost ligy. Souboj Radim versus Falcons bude k vidění i dnes kdy hájí branku Bizonů (pro nemoc brankařů). V boji o post golmanské jedničky je stále i gólman Falcons Josef Paračka a Karel Krbušek z Gingilla Fighters.

Komentáře

8.12.2007, 0:35 - Martin Pokec

Parajdo,správně správně,naprostej souhlas-ten hokej nás musí bavit! A to jestli jsme první nebo čtvrtí je celkem jedno,sympatickej názor! Souhlasím s tebou,nejde o zlatý trencle :-)

7.12.2007, 17:41 - Martin Pokec

Já bych jen krátce reagoval na příspěvky Jirky Sklenáře ohledně golmana Michala Churavého.Samozřejmě všichni víme,a to si myslím bez urážky přizná i sám Michal,že Radim je asi nejlepší golman v této lize,a je jasné,kdo je z těchto dvou lepší.Ale prosím nenapadejme Michala Churavého za to,že to byl kalkul z jeho strany,jak píšeš že střídal apod...U nás to bylo tak,že jsme prostě měli dva golmany,kteří byli tak nějak vyrovnaní a prostě se střídali,nebylo mezi nimi určeno,kdo je jednička,tak se prostě a jednoduše střídali téměř 50/50%.Nebyl v tom žádnej kalkul,jako že..."jsem dostal moc gólů,valím střídat at mi neuteče trofej" To jen tak na vysvětlenou.Michal se na mně doufám zlobit nebude a zdravím tímto Radima.Pokec

7.12.2007, 21:08 - parajda parajda

jednou seš nahoře a jednou zas dole,ale vzrůšo je,když vidím útočníka jak valí na gooooool a přemýšlí kam to dáááááá!!!!!
nebo takovej obránce jak si ten puk šteluje než vystřelí!!!!!! jen chlapci střílejte - my se stím nějak poperem. (když tě to baví tak je uplně jedno jestli seš první nebo poslední)vzpomeňte jak jsme všichni začínali.

8.12.2007, 14:28 - Jiří Sklenář

Nevím proč, ale nevěřím ti :).! Škoda že nejede stará statistika, i když byla přislíbena.Třeba to ještě AHL server doladí. Víš jak se hrálo poslední zápas na vítěze střelců od Petrova ? Skoro neslezl z ledu a nakonec poslední špíl dal hafo gólů, a přestřílel Jiráska !! Fakt nevím proč, ale nevěřím v pravidelné střídaní 50% na 50% :)) . Jde o to, aby letos byla soutěž více čitelná. Navrhnu brankařské dvě. Tým pro nejmenší počet obdržených branek (ze hry bez kontumací) a golmana s nejmenším počtem obdrž.branek s odchytanýma min 70% zápasů. To je podle mně spravedlivé.??? Není tonic proti Michalovi prostě si myslím, že i loni byli dalekolepší brankaři jak on a neměli šanci se vystřídat a ovlibnit tak průměry.

18.12.2007, 0:40 - Vladimír Vik

Zdravím přátelé..
Vzhledem k tomu že tu jsem nový a zde zmiňovaného Radima jsem na vlastní oči chytat doposud neviděl,nemohu soudit zda je opravdu nejlepší, či není, nicméně statistiky vychytaných nul mluví sami za sebe a rozhodně své kvality má a né zrovna malé, jelikož z vlastní zkušenosti vím jak v takovýchto soutěžích je mnohdy obtížné nulu vychytat..
Každopádně celá tato debata mi příjde jakoby za vlasy přitažená a že tu všichni debatujete naprosto zbytečně a jako by jste si neuvědomovali jednu podstatnou skutečnost-počet obdržených gólů zdaleka neodpovídá kvalitám golmana..Podle mého názoru je v takovýchto soutěžích kde nejsou vedeny žádné statistiky naprosto bezpředmětné diskutovat o podobných cenách..Určit nejproduktivnějšího hráče je jednoduché,ale u brankářů je to složitější-schválně jsem si vyhledal(abych tu nešířil falešné zprávy)

18.12.2007, 0:41 - Vladimír Vik

statistiky Tomáše Vokouna z letošní sezóny NHL-v průměru obdržených gólů na zápas(o tom se tu celou dobu jedná) je cca na 25!!!místě což znamená v polovině braných brankářů, takže se dá říct žádná velká sláva,nicméně v procentuelní úspěšnosti zákroku(dle mého názoru nejdůležitější brankářská statistika) je už na zhruba 6. místě když čelil daleko nejvíce střelám z celé NHL(on 937 a 2. M. Kiprusoff 857)..takže z toho vyplývá že brát a hodnotit brankáře podle průměru gólů na zápas je malinko zavádějící a spíše bych volil když už chcete tuto anketu vyhlašovat formu rádoby hlasování samotných hráčů,kteří jistě ví asi sami nejlépe proti kterému golmanovi se jim nejhůře hraje..!!;-)
Ladis..

6.12.2007, 10:49 - parajda parajda

juro ,, ,,,,, nedele 9.12.2007 nová hala ve 12,00h. CER- JBS tam se budou přepisovat dějiny ,

6.12.2007, 18:54 - Kamil Sopoušek

Zdravím všechny příznivce hokeje. Všichni chválite brankáře což je určitě dobré z důvodu sebevědomí, ale bylo by dobré se zamyslet dat slovy J. Sklenáře, který okomentoval lonského výtěze mezi brankaři s tím, že moc nechytal. V NHL platí pravidlo, že brankař musí odchytat minimálně polovinu ze všech utkání, aby se mohl ucházet o nejvyšší trofej mězi brankáři. Bylo by dobré se zamyslet a toto pravidlo zavést i u nás v ligách. Předejde se tak zbytečným dohadům.

7.12.2007, 9:45 - Jiří Sklenář

Loni jsme dali 50% KAMČO, a Michal to splnil takže to bylo O.K Pouze jsme nečekali, že v momentě kdy dostane pár gólů vystřídá. Na to má ale právo když má na střídačce náhradu. V tom má Petrov výhodu neviděl jsem jinej tým kdo by to měl. Stejně jako já když jde do tuhýho přestanu se na ledě motat a začnu kluky koučovat a vždy se to vyplatilo.

7.12.2007, 9:45 - Jiří Sklenář

Určitě by bylo dobře dát na 65% protože někdy může být nemoc nebo kontumace a nemusíš tam dosáhnout. Michal to udělal podle daných pravidel dobře. Vyhrál vyhrál, ale letos musí tato sooutěž být spravedlivější. Určitě udělat třeba výtězem tým s nejmenším počtem obdržených branek tzn,. brankářeká dvojice jak to bylo v Břeclavské lize, a ještě vyhlásit solo brankaře s odchytanýma cca 70%. Jak si všimnete Paračka, Pospíšilík, Daněk a Protivinský chytají všechno a jsou znevýhodněni oproti brankařům co chytají jen něco! Proto brankařská dvojice a jedinec solo . To si myslím je spavedlivé. Stejně jako to že letos lze určit vítěze kan. bodování podle počtu zápasů!! V tom je tenhle server výhoda!!

7.12.2007, 9:56 - Jiří Sklenář

Určitě by bylo dobře dát na 65% protože někdy může být nemoc nebo kontumace a nemusíš tam dosáhnout. Michal to udělal podle daných pravidel dobře. Vyhrál vyhrál, ale letos musí tato sooutěž být spravedlivější. Určitě udělat třeba výtězem tým s nejmenším počtem obdržených branek tzn,. brankářeká dvojice jak to bylo v Břeclavské lize, a ještě vyhlásit solo brankaře s odchytanýma cca 70%. Jak si všimnete Paračka, Pospíšilík, Daněk a Protivinský chytají všechno a jsou znevýhodněni oproti brankařům co chytají jen něco! Proto brankařská dvojice a jedinec solo . To si myslím je spavedlivé. Stejně jako to že letos lze určit vítěze kan. bodování podle počtu zápasů!! V tom je tenhle server výhoda!!

5.12.2007, 22:10 - parajda parajda

no Jurooooo!!!!!!

5.12.2007, 22:23 - parajda parajda

juro :::žadný sele ,,,,,ani bečka,,,,,,,,!!!!!!
falkons lítá ve vzduchu,Radim kouká po puku,
ruce,nohy má vždy hbyté však Vojta Holas vlní sítě !!!Radime je to super výkon.....držím palec ať se daří leč Falkons má tvrdé peří,

5.12.2007, 23:37 - Jiří Sklenář

kurva Pepas letos si naše jednička :)).Díky za víkony jinak jsme jinde.Šak to znáš 5.útočníků a jeden brankař :)).

5.12.2007, 23:38 - Jiří Sklenář

no pěkně té češtin dáváme zase na prdel :)(

5.12.2007, 23:41 - Jiří Sklenář

jen aby si nechtěl hrát za obranou :) !! a Falconi nemuseli lanařit někoho na tvůj takřka jistej post jedničky :))

5.12.2007, 23:41 - Jiří Sklenář

jen aby si nechtěl hrát za obranou :) !! a Falconi nemuseli lanařit někoho na tvůj takřka jistej post jedničky :))

5.12.2007, 12:15 - Martin Pokec

Já bych jen doplnil k včerejšímu zápasu Falconi-Bizoni že ten příděl 7 golů,který Radim obdržel, jde na vrub špatné hry Bizonů.Jen jeden gol byl čistě Radimův-když mu podjel puk pod betonem,myslel že ho má dostatečně položený na ledě.Jinak to bylo vždy 2-3 Falconi na samotného Radima,nebo z druhé až třetí dorážky naprosto osamoceného Falcona.Nebo z dojíždějící druhé a někdy i třetí vlny :-) TAkže myslím že kdyby Bizoni lépe bránili,tak to mohlo vypadat naprosto jinak!!! Toť komentář okem diváka z "hlediště" :-)

5.12.2007, 15:30 - Jiří Sklenář

Jasně máš pravdu taky píšu že je stále star. Ovšem 5:0 s Medlovem není o tom že jsme jezdili na Radima sami :). Taky jsi musel vidět že nám Pepa dost ze začátku zachránil kůži. Za což jsme mu poděkovali. V páté minutě to mohlo být klidně 3:0 pro Bizony a bylo by vše jinak. Oba golmani jsou výborní. Radim jen někdy neudrží nervy a věnuje se jiným věcem místo chytání a pak jeho koncentrace klesá. A to byl všerejší případ. Pořád se dohadoval a pak není tak dobrej jako jindy. Říkám to neplno nebýt loňského šikovného manipulu Michala Churavého s nasazováním golmanů Petrova byl nejlepší už LONI!! Ať myslí kdo chce co chce JE TO PRAVDA!!!

4.12.2007, 21:20 - Kamil Sopoušek

Plně souhlasím s vyjádřením jak J. Sklenáře, tak i T. Mišíka, s tím, že Radim má vynikající formua je těžké ho překonat. Avšak by se nemělo opomenout uvést i to, že na těchto výsledcích má zásluhy i celý tým HC Medlov, který prožívá určitě jednu z nejlepších sezón a prohra se svěřenci J. Sklenáře není žádná hamba.

4.12.2007, 23:40 - Jiří Sklenář

dnes se Radimovi proti Falcons opět nedařilo, ale to nemění nic na tom, že je star BHL na tomto postu. Nicméně i Pepa Paračka dnes podržel ze začátku tým super zákroky, a za jasného stavu jsme ho nechali už na pospas Bizonům :(.

5.12.2007, 10:04 - Jiří Sklenář

nutno ještě dodat, že chytat za Falcons není žádná sranda protože obránci jsou u nás spíše útočníky, a dost často je najdete spíš u branky soupeře než u vlastní :))! /točníci se často nestačí divit že obrana hraje na druhé straně!! Pepa by mohl vyprávět :+)).

4.12.2007, 21:17 - Jiří Veselý

Dvě nuly v řadě vychytal i za Čerty v BALLH,jednu dokonce proti obhájci titulu Toyotě!!!

4.12.2007, 15:23 - Tomáš Mišik

Naprosto souhlasím, Radim je zcela určitě jeden z nejlepších brankářů nejen BHL, ale i BALLH a celého našeho Brněnského hokeje.