Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Superliga hokejbalu Ostrava - Kategorie U19

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Pravidla

titulní obrázek

11.12.2007 od Jan Turek, 115x přečteno

Pravidla AHL Uničov pro sezónu 2007/2008
Pravidla AHL Uničov pro sezónu 2007/2008: 
 

·        Hraje se podle běžných hokejových pravidel v plné hokejové výstroji.

·        Hrací doba je 3 x 13 min. čistého času.

·        Soupiska hráčů jednotlivých týmů může obsahovat max. 25 hráčů.

·        Žádný hráč nesmí být zapsán na více soupiskách ani nastoupit za více týmů v rámci AHL.

·        Výjimku tvoří brankáři, a to ohledně možnosti zapůjčení brankáře z jiného týmu v rámci AHL. Této možnosti lze využít jen v případě, že žádný z brankářů uvedených na soupisce klubu nemůže do zápasu nastoupit.

·        Možný počet dříve registrovaných hráčů na soupisce každého mužstva je max.2. Pokud dříve registrovaný hráč z týmu odstoupí nebo přestoupí do jiného, je možné za něj dopsat na soupisku nového d.r. hráče. Hráč který odstoupil nebo přestoupil do jiného týmu se v dané sezóně nemůže do původního týmu opět vracet.

·        Za dříve registrovaného hráče se považuje hráč, který byl v minulosti zapojen do registrované soutěže, řízené SLH nebo ČSTV, vyšší než je okresní přebor, pokud to vyplyne z ověřování soupisek na ČSLH. Hráč, který v mužské nebo juniorské kategorii hrál vyšší soutěž než krajský přebor, se AHL nesmí účastnit.

·        Žádný hráč nesmí současně hrát jakoukoli soutěž ČSLH.

·        U brankářů se případné registrace neberou v potaz, nezapočítávají se do povoleného počtu dříve registrovaných hráčů a mohou se současně účastnit soutěže ČSLH max. do výše okresního přeboru. Pokud se však v minulosti v mužské kategorii účastnili vyšší soutěže než krajský přebor, nesmí se AHL účastnit.

·        Každý hráč (včetně brankářů), účastnící se utkání AHL, musí mít u sebe občanský průkaz a je povinen soupeři umožnit případnou kontrolu.

·        Neoprávněný start hráče, čímž se rozumí nedodržení podmínky pro registrované hráče, start hráče který není na soupisce (uveřejněné na webových stránkách) nebo start pod jiným jménem, bude potrestán kontumací zápasu.

·        Tresty: menší trest na 2 min. se krátí na 1 min. , vyšší trest na 5 min. zůstává v plné míře, osobní trest na 10min. se krátí na 7 min.

·        Postihy hráčů za obdržení vyššího trestu na 5 min. spolu s osobním trestem do konce utkání nebo trestu ve hře

1.      po prvním výše popsaném trestu nesmí hráč nastoupit do následujícího zápasu

2.      po druhém obdrženém trestu nesmí hráč nastoupit ve dvou násl. zápasech

3.      po třetím trestu nesmí hráč nastoupit v žádném zápase do konce ročníku AHL