Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

Superliga hokejbalu Ostrava - Kategorie U19

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Toyota mistrem BALLH

titulní obrázek

8.4.2013 od Libor Grabec, 190x přečteno

skončila letošní sezóna

 

 

 

 

 

 

 

 

Máme za sebou další ročník Brněnské amatérské ligy ledního hokeje, v uplynulém víkendu byl odehrán závěrečný zápas finále. Jejím v pořadí 14. mistrem se stal tým HC C&K Toyota Brno, který je zároveň nejúspěšnějším týmem historie soutěže, titul získává již po sedmé.
Ve finále poražen, ale jinak v úspěšnou sezónou za sebou se na druhém místě usadil celek Koupaliště Dražovice, mistr sezóny 2010/11.
Broznové medaile patří letošnímu vítězi základní části HC Kohoutovicím. A bramborová pozice zbyla obhájci loňského titulu týmu RH Finance.

Jako každý rok udělovali jsme i letos čtyři indiviuální ceny. Pohár pro nejlepšího střelce základní části letošní sezóny získal kohoutovický Lukáš Grégr. Nejlepším obráncem je již dlouhodobě oceňován Richard Zich z Toyoty. Brankářskou jedničkou se opět stal téměř neporazitelný Radim Protivínský rovněž z Toyoty a vítězem kanadského bodování základní části soutěže je Petr Tošnar z Krokodýlů.

                            

Uplynulý ročník proběhl bez větších potíží a incidentů. Zopakovali jsme si loňskou novinku v podobě play off, o jejím dalším osudu se bude znovu rozhodovat. Obrovským přínosem pro ligu jako takovou byli opět diváci, nejen ti, co chodí na stadion, ale i ti, kteří pozorují soutěž více z povzdálí, což umožňují například letos nově zavedené onlajn textové přenosy ze zápasů, kterých se podařilo několik uskutečnit. Všem fanouškům děkujeme za podporu, za pochvalné i kritické podněty k naší práci a hlavně za vytrvalost, s jakou svoje týmy sledují.

Jak bývá již několik let zvykem, na konci sezóny se střetávají v přátelských utkáních mistří BALLH a BHL a výběry obou lig. Letos tato událost připadá na víkend za čtrnáct dnů, ovšem skladbu zápasů zatím ještě neznáme. Je dokonce možné, že zápas mistrů se neuskuteční, protože tým Medlova, který je ve hře o mistra BHL, má společnou hráčskou základnu s Toyotou. Každopádně zápas výběrů by proběhnout měl a uvidíme v něm nejlepší hráče brněnské hokejové amatérské scény.


Komentáře

10.4.2013, 9:57 - Tomáš Brabec

Velký dík patří Liborovi za organizaci dalšího ročníku. Taktéž Zdeňce za on-line přenosy. budeme se těšit na další sezónu.

9.4.2013, 9:09 - Libor Grabec

Velká gratulace hráčům TOYOTY a poděkování všem týmům za účast ve 14 ročníku.
Těším se další pokračování minimálně ve stejném složení. díky Libor G.