Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

1.ZÁHORSKÁ HOKEJOVÁ LIGA

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Mimořádná schůze AHL Uničov

titulní obrázek

15.12.2007 od Jan Turek, 88x přečteno

14.prosince ve 20hod. se na ZS v Uničově konala mimořádná schůze AHL

14.prosince ve 20hod. se na ZS v Uničově konala mimořádná schůze AHL za účasti zástupců Svinova, Panthers, Mohelnice, Medvědů, Radegastu, Zvole a Červenky, nezúčastnili se zástupci Lukavice, Zábřehu a Bernardu. Řešil se přestupek Svinova a Panthers proti pravidlům - Svinov měl na soupisce 3 dříve registrované hráče a za Panthers nastoupil v zápase proti Zábřehu hráč, který hrával za muže Uničova 2.ligu. Pro oba týmy byl zúčastněnými odhlasován stejný trest - budou jim odebrány 2 body z tabulky. Výsledky všech zápasů zůstávají v platnosti. Odebrání bodů bude provedeno na závěr sezóny po odehrání všech zápasů. Případné další prohřešky jakéhokoli týmu proti pravidlům (ve smyslu účasti registrovaných hráčů), budou nekompromisně trestány kontumací zápasu.

Dále bylo odsouhlaseno znění pravidel, uvedených v předchozím článku. Pro hráče, kteří jsou již zapsáni na soupisce, neplatí ustanovení, že se AHL nesmí účastnit hráči, kteří se v juniorské kategorii účastnili soutěže vyšší než krajský přebor.

Komentáře

22.12.2007, 16:07 - Miroslav Konečný

Ahojte hokejisti,
jsem rád, že za porušení pravidel a za nasazování více registrovaných hráčů padli tresty v podobě odebrání bodů. Ale slyšel jsem, že mužstvo HC Svinov mělo více registrovaných hráčů než dovolují pravidla až v 5 zápasech, tak proč jsou potrestáni ztrátou 2 bodů a ne 10? Což by bylo vůči mužstvům, která pravidla dodržují spravedalivé. Jinak všem pěkny svátky. Ahojte

24.12.2007, 15:28 - Jan Turek

Bylo to proto, že se před sezónou nestihly prověřit registrace hráčů (vlastně to pro zaneprázdněnost ČSLH není hotovo doteď). Pokud bych měl prověření k dispozici před sezónou, k této situaci by vůbec nedošlo. Svinov spoléhal na to, že registrovaný hráč, který ve své aktivní činnosti chytal, bude jako hráč považován za neregistrovaného. Já jsem zase nevěděl, že mají dalšího registrovaného hráče, takže se to začalo řešit až v polovině sezóny po stížnostech, že za ně hrají 3 registrovaní hráči. Bylo to poslední varování pro všechny. Následné prohřešky v počtu registrovaných hráčů budou trestány kontumací zápasu.